AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Son yaptırdığımda biri 15mm biri 21mm idi. Çatlama öncesi iğne veriliyor sanırım ama bilgim net değil bu konuda.
Çatlatma iğnesi vuruşacağım son gün aynı zamanda çatlatmama iğnesi de vuruluyorum bu erken çatlama olayını iyi araştırmalı canım doktorun ne diyor ya vakti iyi ayarlanmıyor ya da iğne saati düzenlenmiyor . İnş bu son olur da bir daha hayırlısı ile toplanır ya. Onca emek ilaç kullanıyorsun erken çatlama çok üzücü bir durum adet oldun mu bu arada

Kizlar merhaba. Ben bugün tedaviye başladım. Gonal-f, monopur ve Lucrin kullaniyorum. Günde 4 tane igne vuruluyorum. Sabah akşam koldan Lucrin, Akşam gobekten Gonal-f, akşam kalçadan Menopur. Menopuru hastanede vuruluyorum. Bugün hepsini hastanede vuruldum. Sabah ilk defa deneyecegim koldan :) umarım yapabilirim :) Cuma çağırdı usg ve kan testi icin. Ben gün aşiri çağırır diye düşünüyordum. Ya ben sizlere bir şey soracagim. Bu iğneleri ayni saatte vurulmak gerekiyormus ya. Mesela 15- 20 dakika once sonra olsa fark eder mi? Ben biraz pimpirikliyim de kafama takildi. Bugun hastanede yaptirdim ama yarin aksam kendim yapacagim alismak icin koldan ve gobekten.Hastane eve 15 dk. yurume mesafesinde. Aracimiz da olmadigi icin hastaneden gelene kadar 15 dk.falan tedaviyi olumsuz etkiler mi acaba :))

Bana doktor ipne saatlerinde 15/20 dakika sapma sorun olmaz demişti sordugumda.
Ama istersen yine de kendi doktorunada bir danış ama ben sürekli her gün çalan alarmlar kurmuştum ve buz torbalarıyla yanımda taşıyorsum nerde ne şartta olursam oluyum vuruyodum tam saatinde

Merhaba öncelikle güzel bir süreç olup güzel haberler alırsınız inşallah benim sürecimde ilaçları kullanırken doktorum hergün aynı saatte yapmamı söyledi ama yapamadığım durumlrdada 1 saat öncesi yada sonrası da sorun olmaz dert etme sakın demişti.İçini ferah tut be hep güzel şeyler düşün.

Hanımlar yanlış hatırlamiyorsam birinizin bugün opu işlemi vardı...hiç bahsedilmedi..Merak ediyorum opu nasıl sonuçlandi

Cok teşekkur ederim. Amin hepimiz için insallah

Cok teşekkür ederim canim

Hanımlar yanlış hatırlamiyorsam birinizin bugün opu işlemi vardı...hiç bahsedilmedi..Merak ediyorum opu nasıl sonuçlandi
Benim dün opum vardı iki yumurta almışlardı bugün doktor aradı bugün döllenme olmamış yarın tekrar bakıp haber vereceğiz dediler
Ama muhtemelen olmaz olsa ilk gün döllenirdi diye düşünüyorum.

Sağolasın Canım. Dediğin gibi evet emekler çöpe gidiyor erken çatlamayla. O yüzden soğuyorum yaptıklarımdan. Daha da adet olmadım ona da şaşırıyorum.

Kızlar birley soracağım dün toplama oldu bugğn doktor aradı döllenme olmamış ama dönllenmeyi kaçırmış olabiliriz yarın tekrar bakıcaz dedi.
Hiç böyle birley yaşayan duyan varmı?

Kızlar birley soracağım dün toplama oldu bugğn doktor aradı döllenme olmamış ama dönllenmeyi kaçırmış olabiliriz yarın tekrar bakıcaz dedi.
hiç duymadım toplandığı gün dölleme yapılıyor ertesi günde döllendi ya da döllenmedi diye bilgi veriyorlar.

BEnde anlamadım dün 08.00de toplama oldu iki yumurta vardı olgun iyi dediler.
Sabah doktorum aynen şu mesajı çekmiş aynen kopyalıyorum:
“günaydın dün 2 tane olgun yumurta almıştık ama bügün döllenme gözükmüyor yarın tekrar kontrol edeceğiz”
Şeklinde mesajına bende bugün döllenmediyse yarın döllenebilir mi dedim? Cevabınıda aynen kopyalıyorum:
“Evet bazen döllenme yi kaçılabiliyoruz”
Konuşma aynen böyle.
Ne diyosunuz?
Anlamadım hiç birşey?

Net bir bilgim yok ama döllenmeyi kacirabiliriz ifadesi yerine sonradan döllenen olabilir demesi daha mantıklı olurdu benim de sonradan döllenen bir yumurtam olmuştu ama kalitesi iyi degildi

Surekli bakılmıyor embriyolara bildigim kadariyla. Her gun belli saatlerde bakiyorlar belki biz baktıktan sonra dollenme olmus olabilir demek istemistir.

Olgun yumurtaların dereceleri var mesela her derece aynı değil bazen laboratuvar ortamında büyümelerine müsaade ediyorlar döllenme sonrası arkadan döllenmeler olabiliyor. Bu sebeple demiştir o yüzden yarını bekleyeceksin inş döllenir. . Olsun iki olgun yumurta da çık iyi bir gelişme , inş güzel şeyler yazarsın

geçmiş olsun canım aynısı benim de kasım ayında başıma geldi ilk toplandığı gün döllenme olmamış ikinci günü bekleyeceğiz dediler ve o da döllenmedi normalde ilk gün hemen döllenmesi gerekir demişlerdi. hakkında hayırlısı olsun inşallah seninki döllelir (bana metafaz II evresine geçemedi demişlerdi)

Kızlar hocayı aradım.
Anlamadım demek istediğinizi dedm
Hocada dedikş herzaman sürekli açıp bakamıyoruz yumurtalara 17. Saatte bakıyoruz ilk olarak dedi. Bir bölünme evresi oluyo bu bölünme 16. Saatte olup görülebilir etkisi yeni geçmişte olabilir yada 17. Saate henüz bölünme olmamıştır ilk bölğnme biz baktıktan snrada olmş olabilir dedi. Kaçırmış olabiliriz demenşn manasıda buradan geliyormuş. Ama yarınki baktığımızda netleşmiş olur dedi.
2 yumurta çok iyiydi yarın netleşir dedi. Bu şekilde hepimiz aydınlanmış olduk :) bukadar sordum cevabıda paylaşayım istedim :) yine düşüncelerinizi beklerim

Surekli bakılmıyor embriyolara bildigim kadariyla. Her gun belli saatlerde bakiyorlar belki biz baktıktan sonra dollenme olmus olabilir demek istemistir.
Aynen öyleymiş :)
Yada tam öncesinde olmştur görğlebilir etkisi geçmiştir görememişizdir o anı yakalamk zor dedi. Yarına kadar umut devam yani :)

Aynen öyleymiş :)
Yada tam öncesinde olmştur görğlebilir etkisi geçmiştir görememişizdir o anı yakalamk zor dedi. Yarına kadar umut devam yani :)
İnşallah canım benimde dökememişti sonraki gün iki hücreli oldu ama tutma şansı yüzde 15 dedi bende dondurdum.insallah seninki tutar cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…