AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Testi bekle CAnım
Ben opudan önce yaptım onları o yüzden yorucu oluyor
Biber çok kolay ama fırınla 1 saat kabukları soy robottan çek tencereye al yağ tuz koy ısınsın tekrar koy kavanozlara biz bu sene onu da yaptık da bayıldık
Tekrar 4 kg aldı yaptık koz kardeşimle
Ama domates çok yorucu tavsiye etmem

Kırmızı etli biber

Diğerlerime hele hiç girme

Ben istanbuldayım, bahçecide tedavim, doktorum Cem Çelik.
Merhaba öncelikle bebeğini sağlıkla kucağına almanı diliyorum, Bahçeli’de tedavi olduğunu yazmışsın nasıl bir tedavi uyguladılar benimde yumurtam az transfere bile gidemiyor bazı tedavilerim,genelde hep yüksek doz tedavi uygulandı ne kadar gerekli bilemiyorum, 6 .tedavi olacak benim fikirlerine ihtiyacım var ,yurtdışında yaşıyorum merkez seciminde zorlanıyorum ama tedavi protokolü de bir fikir verir,teşekkürler...

canım bende bahçeci umutta tedavi gördüm ebru hanımda allaha şükür şuan gebeyim. bende hemen transfer olmadı mesela embriyoyu dondurup biraz beklettiler sonra transfer oldu kişinin durumuna göre ilerliyorlar

Benim sut gibi akintim var. Boyle bir durum yasayan var mi.

canım bende bahçeci umutta tedavi gördüm ebru hanımda allaha şükür şuan gebeyim. bende hemen transfer olmadı mesela embriyoyu dondurup biraz beklettiler sonra transfer oldu kişinin durumuna göre ilerliyorlar
Canım allah sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasıp etsin Kacinci denemendi canim Bende yumurta 2 Yada 3 cikiyor oda gelisirse transfere gidebilirse bilmiyorum zor gibi durumum,5 defa Denedim..üff o kadar yüksek dozda ilac aliyorumki bebek sahib Olayim derken bu dozda ilac almaya devam edersem hasta olmaktan korkuyorum valla ..

Adetime 2 gun kaldi test gunume 4 gun kaldi. Karnim sis gibi geliyor bana ama içenlerin etkisi olabilir. Sanki adetim gelmiş gibi bir akıntı sadece rengi beyaz. Jel veya fitil kullanmıyorum igne ve estrofem kullanıyorum.

Adetime 2 gun kaldi test gunume 4 gun kaldi. Karnim sis gibi geliyor bana ama içenlerin etkisi olabilir. Sanki adetim gelmiş gibi bir akıntı sadece rengi beyaz. Jel veya fitil kullanmıyorum igne ve estrofem kullanıyorum.
Ben bir gebeliğimde gerçekten aynı reglm gelmiş gibi ıslaklık hissediyordum bu arada o gebeliğimde çok ilaç filan kullanmamıştım 5 gün klomen kullanıp doğal yolla hamile kalmıştım..ama gebelik hormonlarından akıntım artmıştı sanırım....,Canım o kadar değişikki bu durumlar mesela benim tedavi iptal oldu, 5 gün önce opu oldum su an da biraz akıntım var tabii o zamanki gibi ıslaklık hissetmiyorum ,tedavi süresinde akıntı normal bence ,insallah tutunmuştur bebeğin

Canim inşallah sonraki tedavin güzel geçer.
Ben de umutlanmakla unutlanip kendimi kaptırmak arasında gidip geliyorum. Nasibimizde varsa olur. Baska tedavi olmayacağım bu 2. Ve sonuncuydu.

Canim inşallah sonraki tedavin güzel geçer.
Ben de umutlanmakla unutlanip kendimi kaptırmak arasında gidip geliyorum. Nasibimizde varsa olur. Baska tedavi olmayacağım bu 2. Ve sonuncuydu.
Öyle düşünme eğer durumun elveriyorsa devam et bence benim 6 .tüp bebek tedavim olacak Ve bunca tedaviye neler sığdırdım bir bilsen klomen vs basit tedavileri saymıyorum bile..,eğer normal yolla şansın yüksekse birşey diyemiyorum yaşın küçükse belki biraz nefes alabilirsin..,.Birsüre sonra gebelik olmazsa tekrar denersin... ama vazgeçme...,ben vazgeçersem ileride çok pişmanlık yaşarım ve o pişmanlığım kalan hayatımda beni çok yıpratır bunu göze alamam ..,mücadele etmem lazım ...param oldukça deneyeceğim.Yüksek bütçeli tatillere gitmiyoruz , pekcok lüksümüzden vazgeçtik , birsürü şey ,borç harç nasıl olacaksa denemekten vazgeçemem dünya malı beni ilgilendirmiyor ,Bu süreçte anlamı yok ki malın mülkün bilmiyorum manevi olarakta ilerde daha da yıpranmamak için deneyeceğiyim, menapoza girerim artık vücudum el vermez o başka birşey . Zaten 3 _5 yıla kalmaz eli kulağında onunda .mücadele ettim ama olmadı kader kısmet derim..sende hemen vazgeçme ..Bak benim artık normal yoldan olma şansım da yok tüplerimde alındı ,.Bu süreç zorlu bir süreç birsürü inişleri çıkışları olan ,uzun bir maraton... vazgeçmek yok..pes etmek yok.. ..insallah bebeğini kucaklarsın ...tüm kalbimle diliyorum...

2 tedavimi de kredi çekip yaptım. Maddi olarak imkansız. 3 yıl boyunca kredi ödeyeceğim. Yaşım 35. AMH 0.36 rezerv azlığı nedeniyle tup bebek yaptirdik. Ilki kimyasal di. Yıpratıcı süreç çok. Ilki beni çok çok yıprattı. 2. Tedaviyi yaptıracak hal yoktu sıfırı tükettik. Bakalım cuma test yaptıracağı nasibimde varsa olur.

Durumumuz benzer açıkcası benim yaşım 37 amh de düşük ama gerçekten borç harç birsekilde biraz daha zorla.bizde öyle yapacağız ..Siz bilirsiniz tabii.., ama belki hamile kalırsın normal yolla valla ben çok kisi gördüm düşük rezervle hamile kalan öyle vitamin desteği vs onları kullan beslenmene dikkat et..ama en iyisi olsun senin için kendi sınırlarını en iyi sen bilirsin..Belki hamilesindir hem dur bakalım...

Isin ilginc yani ya ikisi de tutarsa diye de tirsmaya başladım. Allahin izniyle 1 tane yeter. Ikiz geneli çok zormus ama bence doğduktan sonra 2 bebek çok zor bakılır.
Yani durumum ne kadar vahim. Insan sıkıntı ve stresten ne düşüneceğini şaşırıyor.
Bu kadar erkenden gebelik belirtisi olmaz ama ister istemez belirti arıyorum vücudumda. Mesela memisler koyulasmadi. Midem bulanmiyor. Kokular rahatsız etmiyor. Yani her zamanki gibiyim.

Çok düşünme canım boşver.., zaten o belirtiler ilaçlardan oluyor emin ol kendini dinleme .ben önceleri sürekli oramı buramı incelerdim hamilemiyim diye aman her belirtiyi yaşadığım ama hamile kalmadığım oldu yada hic anlamadan hamile kaldığım...karışık bir durum yani...sen insallah tutunmuşlardır diye düşün...

Peki hamilelikler ilerlemedi mi? Allah yardımcı olsun canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…