- Konu Sahibi crocus7919
-
- #1.141
Kızlarrr simdi dr dan geliyorumm amh ım 0,08 di.. bı haftadır aglıyorumm.. femara vermişti 5gun kullandım . Bugun hem tahlıl sonucu hemde yumurtama baktı.. 13mm yumurtam var. .bıtane.. 7-8 yumurta olup hamile kalamaynalrda var cok dedı..amh ı sordum, o degeri kafaya takma dedi.. sen 43 yasında olursun ozaman evt yakında menopoza gırersın bu degerın dusuk derım dedi.. ama 33 yasında bu deger bısey ıfade etmez yumurta takıbıyle bellı olur bunlar dedı.. bosuna aglamıssın dedı.. bide ben ısrar edınce yumurta kalıtesi ıcın bal cörekotu kurı yap dedı.. incir yapıyımmı dedım bırını yap ıkısını yapma dedı..yani kısacası amh degeri degısır dedı..ve kesınlıkle stres etkiliyo dıyo.. gez toz kafayı bıseye takma dedıı.. yani kızlarr bosuna degerlerı kafaya takmayın.. ertelemeyın cocuk ıstiyosanız dr kontrolunde, bence tup bebek bıleolmaz demelerınınde tek nedenı tup bebek ıcın cok yumurta lazım oyuzden.. hormonla buyutuyolar bızde bı yumurta ıkı yumurta oldugunda bı ay da , buyutucek yumurta yok onlara göre.. ona bakarsanız okadar yumurtadan kalıtelısıde az cıkıyo.. demekı sayısı degıl kalıtesı önemlı.. yedıgınıze ıctıgınıze dıkkat edın.. ben basladım Allah ın ıznıyle.. bı gun hamile kalınca onuda yazıcam ve ınanıyorum da benım demırım falan hep dusuk, onları yukseltıcem .. hayırlısıı hepımız adına..
Kesınlıkle ıyı haberler cok ıyı gelıyo ınsana.. dr bana tarcın demedi iki kasık balla cörek otu bi mıktar karıstır.. kahvaltıyla ögle arası ye bı kasık dedı.. cörek otunun bı cok faydası var.. yalnız bunu dr demedı bana ama ıyıce cıyneyıp yutmak gerkli bence cunku normalde ogutup koyuluyo bekletmeden balın ıcıne..böle duymustum öncelerden..Hepimiz ayni durumdayız hele birbirimizden iyi şeyler duymak ne kadar iyi geliyor Ben bal-polen-arisutu karisimi iciyorum corekotu yagini ayri iciyorum.Bu bal corekotu tarcindi galiba nasil yapiliyor direk karistiriyomuyuz? bide fetih süresini duymustum kizlar rabbim yardim etsin hepimize insallah
Kesınlıkle ıyı haberler cok ıyı gelıyo ınsana.. dr bana tarcın demedi iki kasık balla cörek otu bi mıktar karıstır.. kahvaltıyla ögle arası ye bı kasık dedı.. cörek otunun bı cok faydası var.. yalnız bunu dr demedı bana ama ıyıce cıyneyıp yutmak gerkli bence cunku normalde ogutup koyuluyo bekletmeden balın ıcıne..böle duymustum öncelerden..
Keske kesın formulunu bulsakta hepımız doguruversekDeniycem bunu da çook teşekkür ederim. Deneyimlerimizi paylaşalım inşallah her şey çok güzel olacak
Keske kesın formulunu bulsakta hepımız doguruversekAma bunada sukur en azından umudumuz var..caresiz degılmıs.. ınanıyorum bende hersey cok guzel olucak ınsalalh..Herkes bı mılım bıle ılerlese burdan paylassın gercekten.. inanmak basarmanın yarısı..
Bu ay basladım daha femaramı kullandım ılk kontrol bugundu tek yumurtam var.. 13mm.. salı kontrolum var.. dr buyumesıne bakıcaz dedı..kalitelimi degilmi dıye.. bakalım bal corek otuna baslıcam yarın Allah ızın verırse.. yani cok umutlu konustu.. adet oluyorumda ben.. bu ay 10gune yakın sürdü.. son gunler cok az lekelı ama.. dr bıse degıl dedı.. bakalım.. arada 40gunde de adet oldum ben buarada.. ama cogunlukla ay da bır oluyorum.. hayırlısı..Aynen keşke öyle birşey olsa Sen tedaviye basladin mi ne asamadasin?
5 yumurta göründü ise nereye gitti yumurtalar sonradan nasil görünmez ki anlamadim transfer edecek kalitede mi degildi?Merhaba arkadaşlar benim de amh kötü 1.04 toplamda 5 yumurta gördü bende şoka girdim bu zamana kadar hep iyi dediler kist yok dediler bende onun rahatlığı oluyordu takı tüp merkeze gidene kadar apar topar tüp bebek dedi oda geçen ay kist oluştu incir suyu bal polen ari sütü ve çörek otu tarçın bal kullandım yumurta sayımı yapılamadı , ama incir hariç diğerlerini kullanmaya devam ediyorum inşallah faydası olur
Bu ay basladım daha femaramı kullandım ılk kontrol bugundu tek yumurtam var.. 13mm.. salı kontrolum var.. dr buyumesıne bakıcaz dedı..kalitelimi degilmi dıye.. bakalım bal corek otuna baslıcam yarın Allah ızın verırse.. yani cok umutlu konustu.. adet oluyorumda ben.. bu ay 10gune yakın sürdü.. son gunler cok az lekelı ama.. dr bıse degıl dedı.. bakalım.. arada 40gunde de adet oldum ben buarada.. ama cogunlukla ay da bır oluyorum.. hayırlısı..
Diaformin verdı banada folık asıt bide .. diaformin zayıflamam ıcın... tiroid var bıde bende ılacla kontrol altında.. hıc catlatma ıgnesı olamdım hıc ılacta kullanmadım ben aslında yumurtlamak ıcınde .. ılac kullanmadan da bı yumurtam vardı kullandıktan sonrada..hayırlısıBenim önceki ay adetimin 14.gunu tup bebek tedavim basladi ve 1 yumurtam büyümüş adetimin 17. günü catlatma ignesiyle baslandi.Bu adetimde ise gonal ve luverıs iğnelerini kullanmaya basladim dün pazartesi gene gitcem ve sonrasinda gün aşırı geliceksin yumurtalarina bakıcaz dedi. Famarayi cok duydum bana hic verilmedi.Bana ilac olarak folik asit,probiyotik bide corasprin verdi.
Diaformin verdı banada folık asıt bide .. diaformin zayıflamam ıcın... tiroid var bıde bende ılacla kontrol altında.. hıc catlatma ıgnesı olamdım hıc ılacta kullanmadım ben aslında yumurtlamak ıcınde .. ılac kullanmadan da bı yumurtam vardı kullandıktan sonrada..hayırlısı
Amin cnm.. kıloyu ılaclamı verdın sende .. yoksa dıyetmi tek..Benimde insülin direncim var kilomdan dolayı son 1 ayda 6kg verdim.Benimde adetlerimde son 1 yilda gecikmeler oldu onun icin corasprin verdi.Şükür son 2 aydir gecikmiyor pek.Allahim yardım etsin hepimize insallah
Amin cnm.. kıloyu ılaclamı verdın sende .. yoksa dıyetmi tek..
Benımde kahvaltı alıskanlıgım yok.. bı de su ıcmıyorum bı ılac ıcerken.. saglıklı yasamak ne guzel hemen etkısını görmüssün bende dıkkat edıcem artık ınsallah.. bide hamur ısı yemegı sevıyorum.. zayıflamakda önemlı gercekten hamilelik ıcın hormonları dengelıyo cunku.. Allah ın ıznıyle bende duzEne sokucam hayatımı..Ilac kullanmadim.Gecen ay ilk duydugum hafta yıkıldım ve yemeden icmeden kesildim.Sürekli yatiyodum ve agliyodum.Daha sonra saglikli beslenmeye basladim 1 dilim ekmek,yumurta,zeytin peynirle kahvalti yaptim her sabah erkenden kalkip ki benim kahvalti alışkanlığım yoktu.Hayatimi düzene soktum.Her sabah ve aksam yürüdüm ve hala yürüyorum.ara ögunler ve öğlen yemeğinde yogurt,meyve,süt yada çiğ kuruyemisden birini yedim bazen ikisini aksamda ekmeksiz yagsiz balik veya et,sebze,bol salata. Tatli,hamur isi kizartma yemiyorum
Benımde kahvaltı alıskanlıgım yok.. bı de su ıcmıyorum bı ılac ıcerken.. saglıklı yasamak ne guzel hemen etkısını görmüssün bende dıkkat edıcem artık ınsallah.. bide hamur ısı yemegı sevıyorum.. zayıflamakda önemlı gercekten hamilelik ıcın hormonları dengelıyo cunku.. Allah ın ıznıyle bende duzEne sokucam hayatımı..
Saglıklı yasamayınca hersey boyle bozuluyo işte.. aynen ılk önce kendımız ıcın saglıklı yasamalıyız, gerisi Allah a kalmıs .. ksmet..Aynen canım biz elimizden geleni yapalim da gerisi Allaha kalmis bende severim tatli hamurisi evlendikten sonra 15 kg aldim rahatliktan pastalar borekler... ama artik hepsi bitti herşey saglikli ben cok su icerim 3lt yi gecerde bazen bol su ic yuru ve kahvalti yap balik et ceviz bunlari ye haftada bi kac kere ve gercekten iste herseyden once kendin icin
daha başlamadık tedaviye ilk muayenemde 5 folükül var dedi zamanın yok dedi yani biz gelecek başlayalım dedik incir kürü bal polen arı sütü falan derken sol tarafta kist oluşmuş kistten falan tam da görünmüyor dedi5 yumurta göründü ise nereye gitti yumurtalar sonradan nasil görünmez ki anlamadim transfer edecek kalitede mi degildi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?