- 4 Temmuz 2016
- 124
- 44
- 28
- 35
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #1.161
hayırlısı olsun senin için inşallah sonucun güzel olurArkadaşlar merhaba, benimde amh 0.64, ilk tedavimde 9 gün iğne kullandım ama sadece tek yumurta gelişince tedavi durduruldu. Bir sonraki ay adetimin 14.gününde tekrar başladık tedaviye 8 yumurtam toplandı. 4 tanesi olgun çıkmış ve bunun 2'si döllenmiş. Üzüldük çok ama herşey Allahtan. Allahım o 2 canıma can katsın bizim ömrümüze katsın inş. Yarın her şey yolunda giderse transfer yapılacak. Ne olur bana da dua edin. Rabbim ol derse olur. Hepimize bu duyguyu yaşatsın.
bu yükseklikte amh ilk defa görüyorum ama referans aralığına göre iyi birde doktorum folükül hesaplanırken çıkan sayı amh ı desteklerse asıl sonuç ortaya çıkıyor demiştiMerhaba hanmlar,amh testi yaptırdım fakt kafam karıstı referans değeri direkt 1,18 den baslıyor 9,16 ya kadar sonucumda 5,59 sizce nasıl?
daha başlamadık tedaviye ilk muayenemde 5 folükül var dedi zamanın yok dedi yani biz gelecek başlayalım dedik incir kürü bal polen arı sütü falan derken sol tarafta kist oluşmuş kistten falan tam da görünmüyor dedi
daha başlamadık tedaviye ilk muayenemde 5 folükül var dedi zamanın yok dedi yani biz gelecek başlayalım dedik incir kürü bal polen arı sütü falan derken sol tarafta kist oluşmuş kistten falan tam da görünmüyor dedi
valla canım deniyorum stresli değilim gibi biraz heyecan sadece incir kürünü kullanıyormusun daha ben bıraktım onu bal polen vs onlara devam ediyorumAnladim bende kullaniyorum onlari ama Allahim hepimize sifa versin inşallah sakın stres panik yapma
Anladim bende kullaniyorum onlari Allahim hepimize sifa versin inşallah.Sakın stres panik yapma zamanim az kaldi şu kadar yumurtam var unut bunlari kendini rahatlat
Arkadaşlar merhaba, benimde amh 0.64, ilk tedavimde 9 gün iğne kullandım ama sadece tek yumurta gelişince tedavi durduruldu. Bir sonraki ay adetimin 14.gününde tekrar başladık tedaviye 8 yumurtam toplandı. 4 tanesi olgun çıkmış ve bunun 2'si döllenmiş. Üzüldük çok ama herşey Allahtan. Allahım o 2 canıma can katsın bizim ömrümüze katsın inş. Yarın her şey yolunda giderse transfer yapılacak. Ne olur bana da dua edin. Rabbim ol derse olur. Hepimize bu duyguyu yaşatsın.
valla canım deniyorum stresli değilim gibi biraz heyecan sadece incir kürünü kullanıyormusun daha ben bıraktım onu bal polen vs onlara devam ediyorum
valla canım deniyorum stresli değilim gibi biraz heyecan sadece incir kürünü kullanıyormusun daha ben bıraktım onu bal polen vs onlara devam ediyorum[/QUOTE
Ceviz,badem,findik,ananas,avakado,balik,et vs bunlarida tuketmeye calis azar azar ve düzenli
15 gün mü kullanıyorsun
kilodan korktuğumdan onları pek kullanmaktan çekiniyorum elimin ayarı yok yedim mi çok yiyorumama dediğin gibi onları da yesem iyi olacak
Canim benim ben son bir ayda bunlarida yiyerek 6kg verdim ve dun kuzenim bana cildin acayip parliyor ve saglikli görünüyor biseymi kullandin dedi ki makyaj yoktu bukadar kisa surede etkilermi bilmiyorum ama bende kendimi iyi hissediyorum
internetten kullananları okursan kist yaptığını görürsün zatende belki sende zaten olduğundan görünmüyordur bilemiyorum canım bende tedaviye başlayacağım zaman iğnelerle kullanacam bu sefer kaliteye etkisi oluyor diyorlar kist görünce tedaviye başlamak istemedi doktor es geçtik bu ayı çünkü
teşekkür ederim inşallah burdaki herkesin bizim gibi çekenlerin kucağı boş kalmazYa da kisiden kisiye degisiyodur herkesin bunyesi farkli çünkü insallah kistlerin gider baslaarsin tedaviye
teşekkür ederim inşallah burdaki herkesin bizim gibi çekenlerin kucağı boş kalmaz
Amin canım biz burda birbirimizi teselli edicez dışardan kimseyle konuşamıyorum bu konuyu ki açmıyorum da anlamıyorlar çünkü ancak yaşayanlar halinden anlayabiliyor burda 2 ay sonrada hamilelik sürecimizi paylaşacaz Allahın izniyleİnşallah canım burdaki ve nice isteyene nasip etsin inşallah Rabbim
Amin canım biz burda birbirimizi teselli edicez dışardan kimseyle konuşamıyorum bu konuyu ki açmıyorum da anlamıyorlar çünkü ancak yaşayanlar halinden anlayabiliyor burda 2 ay sonrada hamilelik sürecimizi paylaşacaz Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?