AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Merhaba hanmlar,amh testi yaptırdım fakt kafam karıstı referans değeri direkt 1,18 den baslıyor 9,16 ya kadar sonucumda 5,59 sizce nasıl?

hayırlısı olsun senin için inşallah sonucun güzel olur

Merhaba hanmlar,amh testi yaptırdım fakt kafam karıstı referans değeri direkt 1,18 den baslıyor 9,16 ya kadar sonucumda 5,59 sizce nasıl?
bu yükseklikte amh ilk defa görüyorum ama referans aralığına göre iyi birde doktorum folükül hesaplanırken çıkan sayı amh ı desteklerse asıl sonuç ortaya çıkıyor demişti

Anladim bende kullaniyorum onlari ama Allahim hepimize sifa versin inşallah sakın stres panik yapma

Anladim bende kullaniyorum onlari Allahim hepimize sifa versin inşallah.Sakın stres panik yapma zamanim az kaldi şu kadar yumurtam var unut bunlari kendini rahatlat

valla canım deniyorum stresli değilim gibi biraz heyecan sadece incir kürünü kullanıyormusun daha ben bıraktım onu bal polen vs onlara devam ediyorum

Aminn inşallah saglikli güzel bebeciklerin olur bende ignede 6.günümdeyim yumurta takibi yapiliyor insallah benimkilerde döllenir ve tutunurlar

valla canım deniyorum stresli değilim gibi biraz heyecan sadece incir kürünü kullanıyormusun daha ben bıraktım onu bal polen vs onlara devam ediyorum

Gecen ay kullandim tatlim 7 gun ara verdim bugun tekrar basliycam.Sende kist mi yaptigini düşünüyorsun

incir suyunun öyle bir yan etkisini duymuştum klomen etkisi yapıyor çatlamayınca kiste dönüşüyor kısa süreli adetle de atılıyor

kilodan korktuğumdan onları pek kullanmaktan çekiniyorum elimin ayarı yok yedim mi çok yiyorum ama dediğin gibi onları da yesem iyi olacak

kilodan korktuğumdan onları pek kullanmaktan çekiniyorum elimin ayarı yok yedim mi çok yiyorum ama dediğin gibi onları da yesem iyi olacak

Canim benim ben son bir ayda bunlarida yiyerek 6kg verdim ve dun kuzenim bana cildin acayip parliyor ve saglikli görünüyor biseymi kullandin dedi ki makyaj yoktu bukadar kisa surede etkilermi bilmiyorum ama bende kendimi iyi hissediyorum

internetten kullananları okursan kist yaptığını görürsün zatende belki sende zaten olduğundan görünmüyordur bilemiyorum canım bende tedaviye başlayacağım zaman iğnelerle kullanacam bu sefer kaliteye etkisi oluyor diyorlar kist görünce tedaviye başlamak istemedi doktor es geçtik bu ayı çünkü

Canim benim ben son bir ayda bunlarida yiyerek 6kg verdim ve dun kuzenim bana cildin acayip parliyor ve saglikli görünüyor biseymi kullandin dedi ki makyaj yoktu bukadar kisa surede etkilermi bilmiyorum ama bende kendimi iyi hissediyorum

İnanırım ya çok etkisi vardır vitaminlerin cilde vücuda insan sağlığına ihmallerden belki bu şekilde şifa arıyoruzdur

Ya da kisiden kisiye degisiyodur herkesin bunyesi farkli çünkü insallah kistlerin gider baslaarsin tedaviye

İnşallah canım burdaki ve nice isteyene nasip etsin inşallah Rabbim
Amin canım biz burda birbirimizi teselli edicez dışardan kimseyle konuşamıyorum bu konuyu ki açmıyorum da anlamıyorlar çünkü ancak yaşayanlar halinden anlayabiliyor burda 2 ay sonrada hamilelik sürecimizi paylaşacaz Allahın izniyle

Aynen sadece benim ailem ve yakin 1-2 arkadasimla paylasiyoruz bizde anlatmamak en iyisi ve insan kendiyle ayni seyleri yasayanlarla konuştukça daha bir iyi geliyor.Bide hayatinin merkezine getirmemek lazim bu konuyu her sey Allahtan biz sadece elimizden geleni yapalim bol dua edelim yeter.Insallah iyi haberlerimizide aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…