- Konu Sahibi crocus7919
-
- #1.181
hayatım 5 yumurta dedilerse vakit kaybetmemeni öneririmMerhaba arkadaşlar benim de amh kötü 1.04 toplamda 5 yumurta gördü bende şoka girdim bu zamana kadar hep iyi dediler kist yok dediler bende onun rahatlığı oluyordu takı tüp merkeze gidene kadar apar topar tüp bebek dedi oda geçen ay kist oluştu incir suyu bal polen ari sütü ve çörek otu tarçın bal kullandım yumurta sayımı yapılamadı , ama incir hariç diğerlerini kullanmaya devam ediyorum inşallah faydası olur
bende ondan yapmaya karar verdim ama ama tedaviye başlayamadık canımhayatım 5 yumurta dedilerse vakit kaybetmemeni öneririm
valla canım ben arkadaşlarıma bile tüp bebek yapacağımı söylemedim sorularından uzak durmaya çalışıyorum hani siz sorsanız ben problem etmiyorum ama hamileler özellikle sorunca bana afakanlar basıyorAynen sadece benim ailem ve yakin 1-2 arkadasimla paylasiyoruz bizde anlatmamak en iyisi ve insan kendiyle ayni seyleri yasayanlarla konuştukça daha bir iyi geliyor.Bide hayatinin merkezine getirmemek lazim bu konuyu her sey Allahtan biz sadece elimizden geleni yapalim bol dua edelim yeter.Insallah iyi haberlerimizide aliriz
valla canım ben arkadaşlarıma bile tüp bebek yapacağımı söylemedim sorularından uzak durmaya çalışıyorum hani siz sorsanız ben problem etmiyorum ama hamileler özellikle sorunca bana afakanlar basıyor
öyle onlarlık bir durum yokki sen kendini yıpratıyorsun onlar ne yapabilir kendilerince iyilik yapıyorlar sende umursamıyorum diyorsun sonra öyle olmadığını anlıyorsun maalesefHaklisin canim ben bastan dedim ama normal hayatimiza devam edelim ben anlatmak istersem anlatirim sormayin dedim sizi kirarsam da takilmayin bana diye konustum baya eskisi gibi girgir samata hayat devam ediyor sagolsunlar cok destek verdiler
öyle onlarlık bir durum yokki sen kendini yıpratıyorsun onlar ne yapabilir kendilerince iyilik yapıyorlar sende umursamıyorum diyorsun sonra öyle olmadığını anlıyorsun maalesef
Benim en yakin arkadasim 2 yil tup bebek tedavisi gordu kendinide yedi bitirdi benide mahvetti ve ben ozaman nişanliydim hep yaninda olmaya calistim maddi manevi ama yetmedi ona sonuc suan 6 aylik ikizleri var ve görüşmüyorum onunla.Ben yillarca onun icin bu surecleri onunla gectim ve insanlardan kendimi soyutlamadan rabbimin izniyle dua ile ayaktayim sanma ki üzülmüyorum aglamiyorum.Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.
valla canım keşke zaman olsada dinlemeye fırsat olsa hiç ara vermeyip sorununu araştırmanı tavsiye ederim ben daha yaptırmadım tedaviye başlayamadık bile ama keşke yarın başlayalım dediğinde başlasaydım diyorum yada bunda da bir hayır var diyorum nasipkızlar benimde amh çok düşük. iki yıllık evliyim.sorunum olduğunu bilmiyordum.doğal yoldan hamile kaldım ama 8 .hafta kalp atışı duyulmadı ve kürtaj oldum.kurtajdan sonra.patoloji sonucum geldi mol gebelik gecirmisim.doktora kontrole gittim.amh ölçüldü ve 0, 2 çıktı sonuç. acil tup bebek yapılması lazım dedi doktorlar. tüp bebek tedavisine basladik tek bir tane yumurtam bulundu ve o transfer edildi.birinci kalite olduğunu söyledi embriyo log.ama malesef sonuç negatif çıktı. çok üzüldüm ve kafam çok karışık. cuma günü doktora.kontrole gidecem. muhtemelen neden tutmadığını araştırır. acaba biraz.kendimi dinlendirsemmi.doğal yoldan hamile kalirmıyım tekrar.düşünceler düşünceler. allah hepimize kolaylık versin.
Bu arada aşılama yaptırdım bakalıöcok güzel şeyler söylemiş doktor benim ilk gittigim doktor eşini de cagir beraber konusalim sen soylediklerime aglayip bi sey hatirlamazsin şimdi diyerek once beni bi şoka sokup söyledi fsh yuksek olduğunu. yani o an kansersin 3 ay ömrün kaldi dese anca o kadar panik olabilirdim kendimi ona hazırlamıştım.
amh degisebilir belki ama ilerisi icin pisman olmamak adına bi şeyler yapmak gerekli olmazsa da elimden geleni yaptim diyebilmek icin vicdan rahatlığı için.
umudunu kaybetme Allahın izniyle bugünleride atlatırız zor bir süreç bizimkisi Allahın verdiği zor sınavlardan biri ama derdi veren dermanınıda verir yeterki ondan umut kesmeyelimben amh dusuk olup şuanda ikizlere hamile olan birisinden öğrendim q10 u .bir haftadır aldım kullanıyorum. işe yaramıyor bilmiyorum.
Bu arada aşılama yaptırdım bakalıö
İnşallah Ama benim sinirler çok yıprandı bu süreçte Sürekli hayalimde herşeyi bırakıp kaçıp gitmek var, çocuk hayal etmek lazımçok iyi haber, insallah aşılama tutar da tüp bebeğe gerek kalmaz
Canım bir hafta çok kısa bir sure.En az 2 ay kullanılması gerekir etkisini o zaman belli ediyormuş.ben amh dusuk olup şuanda ikizlere hamile olan birisinden öğrendim q10 u .bir haftadır aldım kullanıyorum. işe yaramıyor bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?