AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

hayatım 5 yumurta dedilerse vakit kaybetmemeni öneririm

Merhaba kızlar benim de amh 0,06 çıkmıştı kasım ayında, sol yumurtalık tükenmiş.Hemen tüp bebek tedavisine başladık, 2 yumurta toplandı ve 2. Gün donruldu biri 8 biri 7 hücreli transfer edildi ancak dün negatif sonucu aldım... önümüzdeki ay tekrar başlayacam, amh ölçtürsem mi yeniden diye düşündüm ama moralim bozulur diye vazgeçtim

valla canım ben arkadaşlarıma bile tüp bebek yapacağımı söylemedim sorularından uzak durmaya çalışıyorum hani siz sorsanız ben problem etmiyorum ama hamileler özellikle sorunca bana afakanlar basıyor

valla canım ben arkadaşlarıma bile tüp bebek yapacağımı söylemedim sorularından uzak durmaya çalışıyorum hani siz sorsanız ben problem etmiyorum ama hamileler özellikle sorunca bana afakanlar basıyor

Haklisin canim ben bastan dedim ama normal hayatimiza devam edelim ben anlatmak istersem anlatirim sormayin dedim sizi kirarsam da takilmayin bana diye konustum baya eskisi gibi girgir samata hayat devam ediyor sagolsunlar cok destek verdiler

Haklisin canim ben bastan dedim ama normal hayatimiza devam edelim ben anlatmak istersem anlatirim sormayin dedim sizi kirarsam da takilmayin bana diye konustum baya eskisi gibi girgir samata hayat devam ediyor sagolsunlar cok destek verdiler
öyle onlarlık bir durum yokki sen kendini yıpratıyorsun onlar ne yapabilir kendilerince iyilik yapıyorlar sende umursamıyorum diyorsun sonra öyle olmadığını anlıyorsun maalesef

öyle onlarlık bir durum yokki sen kendini yıpratıyorsun onlar ne yapabilir kendilerince iyilik yapıyorlar sende umursamıyorum diyorsun sonra öyle olmadığını anlıyorsun maalesef

Benim en yakin arkadasim 2 yil tup bebek tedavisi gordu kendinide yedi bitirdi benide mahvetti ve ben ozaman nişanliydim hep yaninda olmaya calistim maddi manevi ama yetmedi ona sonuc suan 6 aylik ikizleri var ve görüşmüyorum onunla.Ben yillarca onun icin bu surecleri onunla gectim ve insanlardan kendimi soyutlamadan rabbimin izniyle dua ile ayaktayim sanma ki üzülmüyorum aglamiyorum.Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.

Amin canım inşallah bu süreçte birbirimize destek verecez Allahın izniyle boşver hiç sıkma canını o tür insanlarla harcadığın zamana yazık

merhaba ben bugun doktora gittim tedaviye baslarim kesin diye düşünüyordum cunku amh 0.13 tü ve aralikta tup bebek tedavisine baslamistim ama yumurtalarim gelismedigi icin iptal edilmisti. bu doktor yaşın daha genç hem de hiç kendiniz denemeden hemen tüp bebek yapmissiniz bence 1 2 ay kendiniz deneyin olmazsa gelin tedaviye baslayalim dedi. yaşım 28 bikac doktora gittim ama hepsi zamanin cok az hemen tedavi dedi ve ilk kez bi doktor bunlari söyledi şaşırdım ama umitlendim de o yuzden bi süre bunu kafamdan atıp denemeye karar verdim umarim dogrusu budur. hepimizin hakkinda hayirlisi neyse o olsun insallah belki iyidir çocuğumuz olmasi belki de kötü bilemeyiz ki

kızlar benimde amh çok düşük. iki yıllık evliyim.sorunum olduğunu bilmiyordum.doğal yoldan hamile kaldım ama 8 .hafta kalp atışı duyulmadı ve kürtaj oldum.kurtajdan sonra.patoloji sonucum geldi mol gebelik gecirmisim.doktora kontrole gittim.amh ölçüldü ve 0, 2 çıktı sonuç. acil tup bebek yapılması lazım dedi doktorlar. tüp bebek tedavisine basladik tek bir tane yumurtam bulundu ve o transfer edildi.birinci kalite olduğunu söyledi embriyo log.ama malesef sonuç negatif çıktı. çok üzüldüm ve kafam çok karışık. cuma günü doktora.kontrole gidecem. muhtemelen neden tutmadığını araştırır. acaba biraz.kendimi dinlendirsemmi.doğal yoldan hamile kalirmıyım tekrar.düşünceler düşünceler. allah hepimize kolaylık versin.

valla canım keşke zaman olsada dinlemeye fırsat olsa hiç ara vermeyip sorununu araştırmanı tavsiye ederim ben daha yaptırmadım tedaviye başlayamadık bile ama keşke yarın başlayalım dediğinde başlasaydım diyorum yada bunda da bir hayır var diyorum nasip

Omepa Q10 - Omega 3 ve Koenzim Q10 (Ubiquinol) - 30 Yumuşak Kapsül
arkadaşlar multi vitamin ararken bunu buldum kullanan yada bilen var mı

ben amh dusuk olup şuanda ikizlere hamile olan birisinden öğrendim q10 u .bir haftadır aldım kullanıyorum. işe yaramıyor bilmiyorum.

yarar mı bilmiyorum. tek bir tanecik yumurtam vardı. birinci kalite gayet güzel dollendi denilmişti. 2.günde 4 hucreli olarak transfer edildi.ama negatif. şimdi korkuyorum rahimde bişey çıkacak diye . cuma gunu randevu var kontrole gidecem ama canım hiç istemiyor.

Bu arada aşılama yaptırdım bakalıö

ben amh dusuk olup şuanda ikizlere hamile olan birisinden öğrendim q10 u .bir haftadır aldım kullanıyorum. işe yaramıyor bilmiyorum.
umudunu kaybetme Allahın izniyle bugünleride atlatırız zor bir süreç bizimkisi Allahın verdiği zor sınavlardan biri ama derdi veren dermanınıda verir yeterki ondan umut kesmeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…