AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

İnşallah transfer asamasina hemencik gelirsin ama o zaman diyceksin bak gör bu daha zormus aman yanlis hareket mi yaptim acaba bu belirti ne ve olumlu olumsuz bisuru senaryo kafan yogun olur hep

o zaten var her ay kendi kendime hamilelik belirtisi uydurup duruyordum kaldiki bu sefer embriyo olacak bu sefer eyvah eyvah halime o zaman

o zaten var her ay kendi kendime hamilelik belirtisi uydurup duruyordum kaldiki bu sefer embriyo olacak bu sefer eyvah eyvah halime o zaman

Aynen bende de her ay vardi bu sefer farkli derdim Rabbim bizim durumumuzda olan herkese yardim etsin inşallah aman panik yapma aman kafani rahatlatcak dagitcak ugraslar bulursun sen

Aynen bende de her ay vardi bu sefer farkli derdim Rabbim bizim durumumuzda olan herkese yardim etsin inşallah aman panik yapma aman kafani rahatlatcak dagitcak ugraslar bulursun sen
inşallah o gün gelsin de inşallah hayırlısıyla öncesinde vitamin takviyeleri verdi mi doktor size benim tek artım o olacak eğer işe yararsa 2 ay aksadı tedavi başlamam bu arada dhea ve folik asit kullandım bir ay daha öncede agnucaston kullanıyordum 3. ayımı buldu şimdi de omepa q10 valla vitamin ilaç manyağı olmuş gibi hissediyorum

hımm anladım senin sorunun ne peki tabi doktorun bir bildiği vardır
bi oglum var cok sukur.. ikinci kalbi atmayinca kurtaj oldum ve iki senedir hamile kalamiyorum..amh dusuk cikti.. ilk deneme ilacla basladik buay iki tane yumurtam olustu.. catlatma oldum .. bakalim cnm..adet gunun yarin.. tup bebeklikmis halim internette yazan o.. ama dr um ilaca basladi tup bebek falan demedi.. bende sormadim.. hayirlisi

Folik asit,probiyotik ve corasprin verdi sadece ama ben tedaviye başladığımda 1 ay incir kürü yaptim bide sabahlari 1 tatli kasigi bal-polen-arisütü ve 1 çay kaşığı çörek otu yağı içtim.Süt, yogurt, kuruyemis falan sağlıklı beslendim.İlk muayenede toplam 5 tane folükül görmüştü doktorum sonralari 8 tane gördü bilmiyorum yediklerimden miydi

kesinlikle yediklerinden canım senin kullandıklarını bende kullanıyorum ama tedavi zamanı incir kürü yapsammı bilemedim bende bir ay içtim sadece 7 gün çörek otu bal tarçın karışımı bir defa ve bal polen arısütü yedim sabah akşam yedim 20 ml kist oluşmuştu tedaviye başlayamayız dedi çok üzülmüştüm incir suyu içtim o yapmış olabilir mi dedim kendi kendine büyütmeye çalışmışsın oda çatlamayınca kist oluşmus dedi kesinlikle iyi geliyo ama tedaviye başladığım zaman çok gelir mi diye düşünüyorum

amh düşükse doktorum bunlar sana zaman kaybı dedi yoksa yaparım dedi ama yine tüp bebekte şansın aşılamaya göre daha yüksek keşke sende istiyorum deseydin özelse onunda masrafı yarı yarıya zaten o yüzden ben tüp bebeği tercih ettim ama daha başlayamadım oda ayrı

Ben 1 ay yaptim icir kürünü adet olup igneye baslayinca bidaha kullanmadim doktoruma sordum yeni kist varmi yada olumsuz bisey diye yok dedi ama kullanmadim bi daha çünkü kist yaptigini duyunca tedirgin oldum ama herkeste ayni olmuyor tabi beslenmene dikkat et erken yat erken kalk ben koşuya baslamistim 6 kg verdim 1 ayda bide

çok iyi yaa bende çok büyük olmasada hafif çaplı kilo problemi var tam anlamıyla beslenmeye dikkat edemedim yürüyüş falan şart ya sırf bu yüzden ah vah edersem çok üzülürüm

çok iyi yaa bende çok büyük olmasada hafif çaplı kilo problemi var tam anlamıyla beslenmeye dikkat edemedim yürüyüş falan şart ya sırf bu yüzden ah vah edersem çok üzülürüm

Olsun kafanı rahat tut ve doktoruna güven her şey yolunda olur inşallah

Tup bebek icin cok param yok acikcasi.. yani esim olmadi yapariz dio ama.. nebiliyim bende cocugum var diye konduramiyorum sansimin dogal yolla olmamasini belkide.. bilmiyorum .. ilk ay....belki sonunda bende tup bebegi arastirirken bulucam kendimi:) hayirlisi..tup bebek sansiyla farki ne ki buarada.. yumurta kalitesizse 5tane 10tane toplayincada ayni.. sonucta bol hormon takviyesiyle 10yumurta topluyolar tup bebekte.. boyle bi iki oluyo.. sonucta bana bi yumurta lazim.. zaten rezervim az diye kalitesi dusukse cok yumurta daha zor gibi kalite bakimindan.. tek tek uyarmak sanki daha mantikli gibi.. yani bu benim dusuncem canimm.. sonucta Kaderdeki neyse onu yasicaz.. Rabbim dogru kararlar almayi nasip etsin insallah cnm

yanı oluyorsa daha öncede olmuşsa en güzeli doğal yol :) bende çok direndim ama sonunda gitmek zorunda kaldım

Merhaba bugün Amh sonucumu öğrendim maalesef 0,1 çıktı tüp bebek şansım bile az. moralim öyle bozukki. Bu değerle yinede tüp bebeği denesem sonuç alırmıyım

Merhaba bugün Amh sonucumu öğrendim maalesef 0,1 çıktı tüp bebek şansım bile az. moralim öyle bozukki. Bu değerle yinede tüp bebeği denesem sonuç alırmıyım
amhdan ziyade doktorlar her ay ne kadar folükül oluşturuyorsun ona bakıyorlar. sen hiç yumurta takibi yaptırdın mı? veya ben her ay reglimin ikinci günü kaç tane yumurta gözüküyor baktırtıyorum. -ayrıca tüp bebek yapıp yapamayacağın konusunu doktorunla görüşmelisin, hatta birden fazla doktorla. seni anlıyoruz, hepimiz aynı süreçleri yaşıyoruz, aynı ruh halindeyiz, ancak lütfen umudunu kaybetme ve moralini bir şekilde yüksek tutmaya çalış....

geçen ay 2 taneydi. bu durumda moralimi nası lyüksek tutabilirim inanın bilmiyorum. Anne olamayacağım benim yüzümden eşim baba olamayacak vs. vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…