- 30 Kasım 2016
- 90
- 32
- 8
- 42
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #1.281
Uzulme sakin.. benimde bi iki olusuyo.. ama tup bebek demedi.. bakma her dra.. ben yeni basladim yeni ogrendim amh dusuklugunu.. o halde bile dr bana tup demedi.. yumurtaya bakmadan yasina bakmadan kararlar baglama dedi..yasin gencse, her ay da takip ettir yumurtani, gor bak ben inaniyorum.. sende kendine inan. Allah in izniyle bu ay ilk ay tedavimin.. kalirsam bigun hamile ki inaniyorum yazarim burdanda.. sadece yumurtan her ay olusuyosa elini acele tutp, yediklerine dikkat et vitaminler kullan dr verir zaten.. aylarini bosa gecirme.. bak gor kalicaksingeçen ay 2 taneydi. bu durumda moralimi nası lyüksek tutabilirim inanın bilmiyorum. Anne olamayacağım benim yüzümden eşim baba olamayacak vs. vs.
Amin inşallah .Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 34 yaşındayım. senin amh değern kaç kaç yaşındasın?Uzulme sakin.. benimde bi iki olusuyo.. ama tup bebek demedi.. bakma her dra.. ben yeni basladim yeni ogrendim amh dusuklugunu.. o halde bile dr bana tup demedi.. yumurtaya bakmadan yasina bakmadan kararlar baglama dedi..yasin gencse, her ay da takip ettir yumurtani, gor bak ben inaniyorum.. sende kendine inan. Allah in izniyle bu ay ilk ay tedavimin.. kalirsam bigun hamile ki inaniyorum yazarim burdanda.. sadece yumurtan her ay olusuyosa elini acele tutp, yediklerine dikkat et vitaminler kullan dr verir zaten.. aylarini bosa gecirme.. bak gor kalicaksin
34yasindayim.. benimki senden de kotu.. 0.08.. bana daha dr dediki bakarsin degisir ilerde dedi.. degismez internette oyle yaziyo falan dedim.. stres herseyi etkileyen sakinnn kafana takma dedi.. tek amh bise ifade etmez dedi bana.. yumurtan varsa sorun yok dedii.. cok agladim cok uzldum .. sakin sen oyle yapmaa.. sadece erteleme cocuk olayini.. inan bana kalirsin hamileee.. hic bise demek degil amh.. Allah buyuk..daha adet olmadim ben. Bugun adet gunum bakalim.. belki hayirli haberler alirim insalahAmin inşallah .Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 34 yaşındayım. senin amh değern kaç kaç yaşındasın?
hadi inşallah .umut olursun bana34yasindayim.. benimki senden de kotu.. 0.08.. bana daha dr dediki bakarsin degisir ilerde dedi.. degismez internette oyle yaziyo falan dedim.. stres herseyi etkileyen sakinnn kafana takma dedi.. tek amh bise ifade etmez dedi bana.. yumurtan varsa sorun yok dedii.. cok agladim cok uzldum .. sakin sen oyle yapmaa.. sadece erteleme cocuk olayini.. inan bana kalirsin hamileee.. hic bise demek degil amh.. Allah buyuk..daha adet olmadim ben. Bugun adet gunum bakalim.. belki hayirli haberler alirim insalah
Merhabalar.. bu degerleriniz ile hep doğal yollarla mi hamile kaldınız yoksa herhangi bir tedavi gördünüz müBakin ben ilk ogluma 0.6 da ilk denememde hamile kaldim. 0.6 degeri 0 in altindaki degerlere gore iyi bile denebilir. Yumurta takibi yapin her ay mutlaka. Her vucut farkli tabi ama ben 0.6 da cok duzenli adet oluyordum herseyim normaldi yumurta uretimimde normaldi. Fakat dogumdan 2.5 yil sonra 0.2 olmus. Yumurtam 1 di. Simdi gebeyim cok sukur. Henuz vakit var rabbim nasip etmisse olur sakin moralinizi bozmayin. Cok iyi beslenin onemli olan yumurta az da olsa kaliteli olmasi buda beslenme ve bi hormon takviyesiyle mumkun olabiliyor mus
Sakin vazgecme.. sadece takibi birakma.. bakarsin bu ay yumurtan olmaz ozaman bile bozma moralini , bi dahaki ay olur.. vucut bu, her ay farkli tepkiler veriyo.. hormonlu yememeye calis.. saglikli beslenmeye calis yani.. bak kendine incirdi findikti .. dr demistimki benim bi tane yumurtam buyumus cok az diye..demisti evrene aykiri tabiki bitane buyucek diye.. sen buyuyen yumurtaya sahip cik gor bak sende buraya yazicaksn bigun Hamileyim diyeeehadi inşallah .umut olursun bana
Bendede amh düşüklüğü var adetler düzenli diğer değerlerde normal..bende tüp bebekten evvel yumurta takibinde karar kıldım.. tüp bebekte yüksek oranda hormon verip yumurtalarımı bitirmeden önce başladım tedaviye..merhaba doktorun yumurta takibi yaptı mı? Başka bir doktora da görünmende fayda var. Anladığım kadarıyla LH ve FSH değerlerin normal (3. Gün baktıkları bunlar olmalı). Tek sağlıklı yumurta yeterli biliyorsun. Bence başka doktora da danışmalısın. Eşinde problem yoksa yumurta takibi ile ilk önce denemelisin bence. Yani aşılamadan önce
Kesinlikle doğru karar ancak gecikmemekte fayda varBendede amh düşüklüğü var adetler düzenli diğer değerlerde normal..bende tüp bebekten evvel yumurta takibinde karar kıldım.. tüp bebekte yüksek oranda hormon verip yumurtalarımı bitirmeden önce başladım tedaviye..
24 ocakta başladım yumurta takibine. Özellikle bu konuda iyi bilinen bir dOktar ile.. ilk ay ilaç ve folik verdi bu cuma da klomene basladim.. hayirlisİ artık..Kesinlikle doğru karar ancak gecikmemekte fayda var
Insallah cnm Allah yardımcın olsunperşembeye randevumu aldım kızlar dua edin bana inşallah kist falan yine çıkmazda hayırlı bir şekilde başlarız, Allahım sen hayırlı şekilde tüm isteyenlerin kucağını boş bırakma
teşekkür ederim canım hayırlısıylaInsallah cnm Allah yardımcın olsun
Lütfen üzülme kürle hamile kalan çok arkadaş var burda Rabbim ol der olur inancını yüksek tut burda neler var mucize olan sende bişey yok yaşın genç daha hemen iyi bîr laboratuvarı olan tüp bebek merkezi bul
Oncelikle hayırlı olsun maşallah canım çok sevindim hepimize umut oldun inanki..bende de amh düşüklüğü var 0.39Arkadaşlar sanırım iki hafta önce Amh değerimi 0,12 olduğunu öğrenip burada size paylaşmıştim.
Şimdi hamile olduğumu size paylaşıp bir Umut olmak istiyorum. Meğer test sonucu bu öğrendiğim zaman hamileymisim. Tamamen doğal yolla ve hiçbir tedavi görmeden hamile kaldım. Size tavsiyem eger başka bir sorun yasamiyorsaniz yumurta takibi yapın ve planlı ilişki yapın. Ben yaklaşık bir yıldır tahmini yumurtlama hesaplama ile hamile kalmaya ugrasiyordum. Ama olmuyor idi. 20 günde de adet oluyordum. Çok Dr a gittim herşey normal dediler. Son gittiğim Dr adetim üçüncü günü hormon testleri istedi. Herşey normal idi. Hem yumurta takibi yapalım hemde Amh bakalım dedi. Hocam çok erken yumurtlama olduğunu muhtemelen de yumurtlama zaman ini tutturamadı gimi söyledi. Onuncu günü yumurtlama oldu ve planlı ilişki denedik. Sonra da Amh testi sonucunu aldım. Dr Umut kırıcı konuşmak istemedi ama çok acele etmem gerektiğini söyledi. Nitekim sonraki adetim onuncu günü gel aşılama öneriyorum dedi. Normalde yirmi günde adet oluyordum nasıl adet belirttileri var on gün bekledim ama adet Yok. Hamilelik hiç aklıma gelmemişti. Menopoz dönemi başlıyor sandım. Ama şimdi çok mutlu yum. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.. sizinle paylaşmak istedim.. kader size de güler inş..
Oh ne güzel umıt oluyorsun cnm peki geblik belirtilerin neler anlatırmısınArkadaşlar sanırım iki hafta önce Amh değerimi 0,12 olduğunu öğrenip burada size paylaşmıştim.
Şimdi hamile olduğumu size paylaşıp bir Umut olmak istiyorum. Meğer test sonucu bu öğrendiğim zaman hamileymisim. Tamamen doğal yolla ve hiçbir tedavi görmeden hamile kaldım. Size tavsiyem eger başka bir sorun yasamiyorsaniz yumurta takibi yapın ve planlı ilişki yapın. Ben yaklaşık bir yıldır tahmini yumurtlama hesaplama ile hamile kalmaya ugrasiyordum. Ama olmuyor idi. 20 günde de adet oluyordum. Çok Dr a gittim herşey normal dediler. Son gittiğim Dr adetim üçüncü günü hormon testleri istedi. Herşey normal idi. Hem yumurta takibi yapalım hemde Amh bakalım dedi. Hocam çok erken yumurtlama olduğunu muhtemelen de yumurtlama zaman ini tutturamadı gimi söyledi. Onuncu günü yumurtlama oldu ve planlı ilişki denedik. Sonra da Amh testi sonucunu aldım. Dr Umut kırıcı konuşmak istemedi ama çok acele etmem gerektiğini söyledi. Nitekim sonraki adetim onuncu günü gel aşılama öneriyorum dedi. Normalde yirmi günde adet oluyordum nasıl adet belirttileri var on gün bekledim ama adet Yok. Hamilelik hiç aklıma gelmemişti. Menopoz dönemi başlıyor sandım. Ama şimdi çok mutlu yum. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.. sizinle paylaşmak istedim.. kader size de güler inş..
allah tamamına sağlıkla hayırla erdirsin. eşin de sorun yok değil mi senin?Arkadaşlar sanırım iki hafta önce Amh değerimi 0,12 olduğunu öğrenip burada size paylaşmıştim.
Oncelikle hayırlı olsun maşallah canım çok sevindim hepimize umut oldun inanki..bende de amh düşüklüğü var 0.39ve 9aydir bebeğimiz olmuyor maalesef.. ben oncelikle yumurta takibi yaptırmak istedim ve başladım o tedaviye..sende yumurta takibi yaptırırken herhangi bir ilaç iğne Vs kullandınmi? Tedavinin kacinci ayinda hamile kaldın? Bana bu konuda bilgi verirmisin? Bir de son olarak herkese umut olsun diye benim en Son yazdığım sayfayada yazarmısın..çünkü gerçekten bir çok kadın çok umutsuz ve üzgünler
gebelik belirtim hic olmadi.. Bir tek adet gecikmesi yasadim once. Ben de malum amh degeri yuzunden hamilelige bile yormadim. Cok gec ogrendim.. Simdi kasiklarimda agri oluyor. İlkinde boyle olmamisti.. Korkuyorum.. Alllahim sonuna nail eder ins. Saglikla.. Allah size de nasip etsin ins arkadaslar...allah tamamına sağlıkla hayırla erdirsin. eşin de sorun yok değil mi senin?
hayir canim esim muayene olmadi.. Bir sorun yoktur sanirim...allah tamamına sağlıkla hayırla erdirsin. eşin de sorun yok değil mi senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?