AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

0.12 ye aldanma fsh yuksek degilse hormonlarin normalse gebelik icin sasli bile olabilirsin. Doktorlar kesin konusuyor bence 3-4 ay dogal olarak deneyin ama mutlaka yumurta takibi yapun bence. Ve stresten uzak olun rabbim insallah evladiniza bir kardes nasip eder. Sizi cok iyi anliyorum

0.12 ye aldanma fsh yuksek degilse hormonlarin normalse gebelik icin sasli bile olabilirsin. Doktorlar kesin konusuyor bence 3-4 ay dogal olarak deneyin ama mutlaka yumurta takibi yapun bence. Ve stresten uzak olun rabbim insallah evladiniza bir kardes nasip eder. Sizi cok iyi anliyorum

Cok zor canim. Bende 2015 ten beri mucadele ediyorum ve seni cok iyi anliyorum. Once sen elinden geleni yap. Baktin olmuyor neden evlat edinme olmasin.
Birde sunu solemek istiyorum tecrubelerime 3 tup trdavisine dayanarak. Arkadaslar bizim durumumuzda ki hastalarda yuksek doz ilac ise yaramiyor. Ben bizzat tecrube etttim. Ben son iki tedavide dojtor sadece clomen kullandi. Igne bile yok. Inanim daha cok yumrta ve embryo elde ettik. Benim tavsiyem sizlere mini yadanaturel tup bebek tedavisi. Ben yurt disindayim burada bilinen bi yontem. Okudugum kadariyla turkyedede bu isi uygulayan iyi doktorlar var.

34 yasindaym cnm. Cok tesekkur ederim. Darisi sizlerin basina olsun. Mucizelere inanirim ama gelip benimi bulacak derdim
aynen cnm bende gelip benimi bulucak diyorum yaa inanirmisin esimden bile sikildim artik adetten bittikten sonfa 2 gunde bir birlikte oluyoruz o bile sikti artik yaa canimin istedigi zaman yapmak istyrm oyle ovulasyon falan takip etmeden

benim de doktorum en son bu yöntemi önerdi bana. ben de bekliyorum şimdi biraz dinelniyorum. aynı zamanda tüp bebek raporu bekliyorum, üni hastanesinde mini tüp bebek yaparlar mı bilmem :)

Merhaba.. Doktoruma yumurta takibi yapti. Cok kaliteli bir yumurta da gozledi. Planli ilski ile denedik. Ama olmadi bu ay. İns.. Allahima dualar ediyorum.. Allah hepimize bir evlat nasip edecek.. Bir de adetimin evet ucuncu gunu alindi testlerim..

Tedaviye nerde basladin.. Tedavin hakkinda bilgi verirmisin? Ben de83luyum.. Birbirimize bilgi verelim burdan.. İnsallah hepimizin gebelik haberlerini paylasabiliriz buradan... Allah hepimze nasip eder ins. Ben bir iki ay yumurta takibi ile planli ilski dusunuyorum.. Bir de esimi ikna edebilirim ins...

canm benm kusura bakma gec gördüm.. afıyet hastanesıne gıdıyorum ben. Istanbuldayım.. catlatma ıgnesı oldum bugun 12.gun.. adet olmadım.. 29 su adet tarıhım.. bende cok heyecanlıyım.. ılk ılacla ıgne kullandım.. bakalım.. sımdı kafam karıstı.. aksam ustu ıdrar testi yaptım ıkıncı silik cıktı.. ama erken yapınca ıgnenın etkısı var dıo burdaki yazilar.. .. yarin dra gidicem.. nefesimi tuttum bekliyorum.. hayirlisiyla insallah hamileyimdir .. dualriniza beni de ekleyin nolur.. biraz agrim var ama biomiyorum.. hayat ne garip ne hayaller ne beklentiler var kimbilir neler bekliyo bizi.... sende tedavinle ilgili burdan paylas canim.. kimin kime faydasi olur belli olmaz..

İnşallah herşey yolunda gider bebisine kavusursun sende Bende transferimin 6.günümdeyim beklemek en zoruymuş
İnşallah canım valla hiç bir bilgim yok burdan sizin yorumlarınızla bende aynı heyecanı yaşıyorum inşallah banada transfer gününden sonraki bekleyiş nasip olur hepimiz iyi haberler alırız hangi süreci kolay ki her saniyesi heyecanlı bence

aşılama mı yaptırdın canım anlamadım senin tedavini tüp bebek değil galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…