- Konu Sahibi crocus7919
-
- #1.241
0.12 ye aldanma fsh yuksek degilse hormonlarin normalse gebelik icin sasli bile olabilirsin. Doktorlar kesin konusuyor bence 3-4 ay dogal olarak deneyin ama mutlaka yumurta takibi yapun bence. Ve stresten uzak olun rabbim insallah evladiniza bir kardes nasip eder. Sizi cok iyi anliyorummerhaba doktorun yumurta takibi yaptı mı? Başka bir doktora da görünmende fayda var. Anladığım kadarıyla LH ve FSH değerlerin normal (3. Gün baktıkları bunlar olmalı). Tek sağlıklı yumurta yeterli biliyorsun. Bence başka doktora da danışmalısın. Eşinde problem yoksa yumurta takibi ile ilk önce denemelisin bence. Yani aşılamadan önce
0.12 ye aldanma fsh yuksek degilse hormonlarin normalse gebelik icin sasli bile olabilirsin. Doktorlar kesin konusuyor bence 3-4 ay dogal olarak deneyin ama mutlaka yumurta takibi yapun bence. Ve stresten uzak olun rabbim insallah evladiniza bir kardes nasip eder. Sizi cok iyi anliyorumüzülme canımmm , subat basında ögrendim .. ki benim ki 0.08 malesef cooookkk agladım.. bu ay tedaviye basladım..sonucu alıp doktora gıdene kadar cok agladımm ..am doktorum senın kı gıbı demedi.. bende 83luyum bi oglum var.. yasın 43 olsa yakında menopoza girersin derdim dedi ama korkma dedı.. daha yenıym 5gunluk femara kullandım.. ıkı yumurtam olusmus.. kalıtelıymıs rahım duvarında gebe kaldan tutunucak kalınlıklta dedı.. hatta bu son gıdısımde o kadar agladıgına degdımı gayet guzel yumurtan oluyo dedı.. bozma moralınııı seni öyle anlıyorum ki..Allah yardımcımız olsun bakalım ben beklmedeyımm.. yUmurtAm catlamıs sıvısını bıle emmis dedı bakalım kısmet ama hersey..aılede menopoz yok bendede
Yok canım ben kullanmıyorumBana corasprin verdi tup bebek doktorum 29.gunde oldum bu ay ve tedaviye basladim sen kullaniyormusun canim
34 yasindaym cnm. Cok tesekkur ederim. Darisi sizlerin basina olsun. Mucizelere inanirim ama gelip benimi bulacak derdimcnm okudum yazini allah insaallah sag salim bebegini kucagina almayi nasip eder 0eki sen kac yasindasin suanda
Cok zor canim. Bende 2015 ten beri mucadele ediyorum ve seni cok iyi anliyorum. Once sen elinden geleni yap. Baktin olmuyor neden evlat edinme olmasin.Harika bir haber, bizim için umut oldun. Allah bebişini kucağına sağlıklı bir şekilde almanı nasip etsin.
Benim iki düşük (sebepsiz, herşeye bakıldı), bir aşılama, iki tüp bebek denemem var negatif sonuçlanan. Önümüzdeki aylarda tekrar tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz. Hem erkek infertilitesi, hem de erken yumurta rezervi düşüklüğü var. Elimizi çabuk tutmamız lazım yani:) Umudum var benim de, belki de normal yolla olur diyorum. Biz de evlat edinmeyi düşünüyoruz, hatta öncesinde kıbrıs filan düşünmeye başladık.
aynen cnm bende gelip benimi bulucak diyorum yaa inanirmisin esimden bile sikildim artik adetten bittikten sonfa 2 gunde bir birlikte oluyoruz o bile sikti artik yaa canimin istedigi zaman yapmak istyrm oyle ovulasyon falan takip etmeden34 yasindaym cnm. Cok tesekkur ederim. Darisi sizlerin basina olsun. Mucizelere inanirim ama gelip benimi bulacak derdim
Ilac kullanmiyorum bir yumurtsm var bakalimKızlar bu ay ilac kullanıp bekleyenler var mı buarada.. ben femara+catlatma oldum ödevimi yaptım beklıyorumm
benim de doktorum en son bu yöntemi önerdi bana. ben de bekliyorum şimdi biraz dinelniyorum. aynı zamanda tüp bebek raporu bekliyorum, üni hastanesinde mini tüp bebek yaparlar mı bilmem :)Cok zor canim. Bende 2015 ten beri mucadele ediyorum ve seni cok iyi anliyorum. Once sen elinden geleni yap. Baktin olmuyor neden evlat edinme olmasin.
Birde sunu solemek istiyorum tecrubelerime 3 tup trdavisine dayanarak. Arkadaslar bizim durumumuzda ki hastalarda yuksek doz ilac ise yaramiyor. Ben bizzat tecrube etttim. Ben son iki tedavide dojtor sadece clomen kullandi. Igne bile yok. Inanim daha cok yumrta ve embryo elde ettik. Benim tavsiyem sizlere mini yadanaturel tup bebek tedavisi. Ben yurt disindayim burada bilinen bi yontem. Okudugum kadariyla turkyedede bu isi uygulayan iyi doktorlar var.
İnsallah hayırlısıyla mutlu haberı alırısın cnm..Ilac kullanmiyorum bir yumurtsm var bakalim
Ind canim Allah razi olsun hepinizdenİnsallah hayırlısıyla mutlu haberı alırısın cnm..
Sendende cnm bnm..Ind canim Allah razi olsun hepinizden
Merhaba.. Doktoruma yumurta takibi yapti. Cok kaliteli bir yumurta da gozledi. Planli ilski ile denedik. Ama olmadi bu ay. İns.. Allahima dualar ediyorum.. Allah hepimize bir evlat nasip edecek.. Bir de adetimin evet ucuncu gunu alindi testlerim..merhaba doktorun yumurta takibi yaptı mı? Başka bir doktora da görünmende fayda var. Anladığım kadarıyla LH ve FSH değerlerin normal (3. Gün baktıkları bunlar olmalı). Tek sağlıklı yumurta yeterli biliyorsun. Bence başka doktora da danışmalısın. Eşinde problem yoksa yumurta takibi ile ilk önce denemelisin bence. Yani aşılamadan önce
Tedaviye nerde basladin.. Tedavin hakkinda bilgi verirmisin? Ben de83luyum.. Birbirimize bilgi verelim burdan.. İnsallah hepimizin gebelik haberlerini paylasabiliriz buradan... Allah hepimze nasip eder ins. Ben bir iki ay yumurta takibi ile planli ilski dusunuyorum.. Bir de esimi ikna edebilirim ins...üzülme canımmm , subat basında ögrendim .. ki benim ki 0.08 malesef cooookkk agladım.. bu ay tedaviye basladım..sonucu alıp doktora gıdene kadar cok agladımm ..am doktorum senın kı gıbı demedi.. bende 83luyum bi oglum var.. yasın 43 olsa yakında menopoza girersin derdim dedi ama korkma dedı.. daha yenıym 5gunluk femara kullandım.. ıkı yumurtam olusmus.. kalıtelıymıs rahım duvarında gebe kaldan tutunucak kalınlıklta dedı.. hatta bu son gıdısımde o kadar agladıgına degdımı gayet guzel yumurtan oluyo dedı.. bozma moralınııı seni öyle anlıyorum ki..Allah yardımcımız olsun bakalım ben beklmedeyımm.. yUmurtAm catlamıs sıvısını bıle emmis dedı bakalım kısmet ama hersey..aılede menopoz yok bendede
merhaba arkadaşlar bende bekliyorum adeti tedaviye başlamak için 2 gün kaldı çok heyecanlıyım inşallah bu ayda sorun çıkmaz
canm benm kusura bakma gec gördüm.. afıyet hastanesıne gıdıyorum ben. Istanbuldayım.. catlatma ıgnesı oldum bugun 12.gun.. adet olmadım.. 29 su adet tarıhım.. bende cok heyecanlıyım.. ılk ılacla ıgne kullandım.. bakalım.. sımdı kafam karıstı.. aksam ustu ıdrar testi yaptım ıkıncı silik cıktı.. ama erken yapınca ıgnenın etkısı var dıo burdaki yazilar.. .. yarin dra gidicem.. nefesimi tuttum bekliyorum.. hayirlisiyla insallah hamileyimdir .. dualriniza beni de ekleyin nolur.. biraz agrim var ama biomiyorum.. hayat ne garip ne hayaller ne beklentiler var kimbilir neler bekliyo bizi.... sende tedavinle ilgili burdan paylas canim.. kimin kime faydasi olur belli olmaz..Tedaviye nerde basladin.. Tedavin hakkinda bilgi verirmisin? Ben de83luyum.. Birbirimize bilgi verelim burdan.. İnsallah hepimizin gebelik haberlerini paylasabiliriz buradan... Allah hepimze nasip eder ins. Ben bir iki ay yumurta takibi ile planli ilski dusunuyorum.. Bir de esimi ikna edebilirim ins...
inşallah canım sorunsuz bir tedavi olsun.merhaba arkadaşlar bende bekliyorum adeti tedaviye başlamak için 2 gün kaldı çok heyecanlıyım inşallah bu ayda sorun çıkmaz
inşallah canım hepimizin sorunsuz bir şekilde geçsininşallah canım sorunsuz bir tedavi olsun.
İnşallah canım valla hiç bir bilgim yok burdan sizin yorumlarınızla bende aynı heyecanı yaşıyorum inşallah banada transfer gününden sonraki bekleyiş nasip olur hepimiz iyi haberler alırız hangi süreci kolay ki her saniyesi heyecanlı benceİnşallah herşey yolunda gider bebisine kavusursun sendeBende transferimin 6.günümdeyim beklemek en zoruymuş
aşılama mı yaptırdın canım anlamadım senin tedavini tüp bebek değil galibacanm benm kusura bakma gec gördüm.. afıyet hastanesıne gıdıyorum ben. Istanbuldayım.. catlatma ıgnesı oldum bugun 12.gun.. adet olmadım.. 29 su adet tarıhım.. bende cok heyecanlıyım.. ılk ılacla ıgne kullandım.. bakalım.. sımdı kafam karıstı.. aksam ustu ıdrar testi yaptım ıkıncı silik cıktı.. ama erken yapınca ıgnenın etkısı var dıo burdaki yazilar.. .. yarin dra gidicem.. nefesimi tuttum bekliyorum.. hayirlisiyla insallah hamileyimdir .. dualriniza beni de ekleyin nolur.. biraz agrim var ama biomiyorum.. hayat ne garip ne hayaller ne beklentiler var kimbilir neler bekliyo bizi.... sende tedavinle ilgili burdan paylas canim.. kimin kime faydasi olur belli olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?