- 30 Eylül 2016
- 41
- 31
- 3
- 48
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #1.321
Canım yasin küçük daha inşallah olur benim yaşım 40 allahtan umudu kesmemek gerek hep dua ediyorum allah olmayan herkeze nasip etsin28 cnm
amin canım allah isteyenlere hayırlısı ile nasip etsinCanım yasin küçük daha inşallah olur benim yaşım 40 allahtan umudu kesmemek gerek hep dua ediyorum allah olmayan herkeze nasip etsin
Ben duydum okudum. Olmaz diye bişi yok Allah ol der olur..dünyanın en iyi doktorlarına gidersin çare olmaz imkansız derler ama bir bakarsın seninde oluvermis.. hayatta imkansız diye bişi vardır diyemeyiz..buna ancak yüce Allah karar verir..inşallah seninde günün birinde guzel haberini alırız..Canım biliyorum çözüm üretmeye çalışıyorsun ama eşim issiz kaldığı zamanlar oldu ve altınlarımı o zaman borçlar için vermek zorunda kaldım eşimin yardimci olacak kimsesi yoktu düğün için kredi çekmişti ve hala borç içindeyiz ben zaten 20 sene çalıştım istanbulda olsam calisirdim ankarada kimsemiz yok bilmediğim biryer benim hayat Hikayem uzun burda herseyi yazamiyorum acaba benim degerlerime göre normal yolla hamile kalan varmı
Inşallah canım inşallah olursa burda mutlaka paylasirimBen duydum okudum. Olmaz diye bişi yok Allah ol der olur..dünyanın en iyi doktorlarına gidersin çare olmaz imkansız derler ama bir bakarsın seninde oluvermis.. hayatta imkansız diye bişi vardır diyemeyiz..buna ancak yüce Allah karar verir..inşallah seninde günün birinde guzel haberini alırız..
Yaşım genç ama menopoz korkusu sardı cnm allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versinCanım yasin küçük daha inşallah olur benim yaşım 40 allahtan umudu kesmemek gerek hep dua ediyorum allah olmayan herkeze nasip etsin
Amin canım inşallah benim adet duzensizligim 2 yıldır var bende korkuyorum menopoza gircem diyeYaşım genç ama menopoz korkusu sardı cnm allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin
Benim adetlerim düzenli ama amh düşük doktor her ay gelişen yumurtada görüyor ama eşimdede hız sorunu var olmuyorAmin canım inşallah benim adet duzensizligim 2 yıldır var bende korkuyorum menopoza gircem diye
Amh kacBenim adetlerim düzenli ama amh düşük doktor her ay gelişen yumurtada görüyor ama eşimdede hız sorunu var olmuyor
0.225 cnmAmh kac
Cocugun varmi yas kac0.225 cnm
1 kızım var 28 yaşımCocugun varmi yas kac
Allah bagisleasin canim benim a mh 0.041 kızım var 28 yaşım
Ben amh ye inanmıorum cnm çok araştırma yaptım yurt dışında amhyi önemsemiyorlar ultrason görüntüsü iyiyse. Ve amh düşükse asla tüp bebek yapmıyorlar veAllah bagisleasin canim benim a mh 0.04
bana erken menepoz dediler adetlerim duzensiz.bi oglum var 22aylik dogumdan sonra boyle olduBen amh ye inanmıorum cnm çok araştırma yaptım yurt dışında amhyi önemsemiyorlar ultrason görüntüsü iyiyse. Ve amh düşükse asla tüp bebek yapmıyorlar ve
Arı sütü
Qenzim 10
Akupuntur
Spor
Düzenli beslenmeyle tedavi ediyorlar arı sütüne çok önem veriyorlar ben birde onu deneyeceğim
Artik rabbim verirse amh dusuksede oluyor kismet herseyBen amh ye inanmıorum cnm çok araştırma yaptım yurt dışında amhyi önemsemiyorlar ultrason görüntüsü iyiyse. Ve amh düşükse asla tüp bebek yapmıyorlar ve
Arı sütü
Qenzim 10
Akupuntur
Spor
Düzenli beslenmeyle tedavi ediyorlar arı sütüne çok önem veriyorlar ben birde onu deneyeceğim
Sen kaç yaşındasın cnm demekki oğluna hamileykende amh düşükmüş benim kızım 7 yaşında 6 sene hormon aldım vücudumabana erken menepoz dediler adetlerim duzensiz.bi oglum var 22aylik dogumdan sonra boyle oldu
Benim amh 0.02 esimde sorun yok devlet hastanesinde yapılan amh 4.78 doktorum düzen laboratuarı önerdi kesin sonucu ordan alırsın demişti ilk yazdığım orda çıkan sonuç0.225 cnm
Arada çok fark var cnm biri çok yükek biri dipte ultrasonda kaç yumurta varBenim amh 0.02 esimde sorun yok devlet hastanesinde yapılan amh 4.78 doktorum düzen laboratuarı önerdi kesin sonucu ordan alırsın demişti ilk yazdığım orda çıkan sonuç
Yumurtaligin birinde kist var dedi doktor diğerindede boyutunda azalma var dedi bu konularda o zaman bilgi sayibi değildim ne demek istediğini anlamamistimArada çok fark var cnm biri çok yükek biri dipte ultrasonda kaç yumurta var
Kist için soğan kurune başladım sonra incir kürü yapcam inşallah iyi gelirYumurtaligin birinde kist var dedi doktor diğerindede boyutunda azalma var dedi bu konularda o zaman bilgi sayibi değildim ne demek istediğini anlamamistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?