AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Ben duydum okudum. Olmaz diye bişi yok Allah ol der olur..dünyanın en iyi doktorlarına gidersin çare olmaz imkansız derler ama bir bakarsın seninde oluvermis.. hayatta imkansız diye bişi vardır diyemeyiz..buna ancak yüce Allah karar verir..inşallah seninde günün birinde guzel haberini alırız..

Inşallah canım inşallah olursa burda mutlaka paylasirim

Canım yasin küçük daha inşallah olur benim yaşım 40 allahtan umudu kesmemek gerek hep dua ediyorum allah olmayan herkeze nasip etsin
Yaşım genç ama menopoz korkusu sardı cnm allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin

Allah bagisleasin canim benim a mh 0.04
Ben amh ye inanmıorum cnm çok araştırma yaptım yurt dışında amhyi önemsemiyorlar ultrason görüntüsü iyiyse. Ve amh düşükse asla tüp bebek yapmıyorlar ve
Arı sütü
Qenzim 10
Akupuntur
Spor
Düzenli beslenmeyle tedavi ediyorlar arı sütüne çok önem veriyorlar ben birde onu deneyeceğim

bana erken menepoz dediler adetlerim duzensiz.bi oglum var 22aylik dogumdan sonra boyle oldu

Artik rabbim verirse amh dusuksede oluyor kismet hersey

Benim amh 0.02 esimde sorun yok devlet hastanesinde yapılan amh 4.78 doktorum düzen laboratuarı önerdi kesin sonucu ordan alırsın demişti ilk yazdığım orda çıkan sonuç
Arada çok fark var cnm biri çok yükek biri dipte ultrasonda kaç yumurta var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…