- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.334
- 248
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #1.341
Bence tekrar muayene ol kist o ay vardır öbür ay gider ve kist varken yumurta sayımı yapılmazYumurtaligin birinde kist var dedi doktor diğerindede boyutunda azalma var dedi bu konularda o zaman bilgi sayibi değildim ne demek istediğini anlamamistim
Ben 34yasindayim canim demekki oyleymis adetlerim duzenliydi hamilelikten once ne olduysa dogumdan sonra olduSen kaç yaşındasın cnm demekki oğluna hamileykende amh düşükmüş benim kızım 7 yaşında 6 sene hormon aldım vücuduma
Bende bu ay soğan kürü yaptım hiç gecikmeyen adetim 1 gün gecikti inş yarın olurum sonra aslan pençesine başlıcamKist için soğan kurune başladım sonra incir kürü yapcam inşallah iyi gelir
Canim adet duzenin nasilBenim amh 0.02 esimde sorun yok devlet hastanesinde yapılan amh 4.78 doktorum düzen laboratuarı önerdi kesin sonucu ordan alırsın demişti ilk yazdığım orda çıkan sonuç
Peki kolay hamile kalabilmişmiydin cnmBen 34yasindayim canim demekki oyleymis adetlerim duzenliydi hamilelikten once ne olduysa dogumdan sonra oldu
Ikinci ay hamile kaldimPeki kolay hamile kalabilmişmiydin cnm
Yumurta sayımı adetin üçüncü günü tahlilemi yapılıyor ulrasonlamiBence tekrar muayene ol kist o ay vardır öbür ay gider ve kist varken yumurta sayımı yapılmaz
Vajinal ultrasonla yapılıyor cnmYumurta sayımı adetin üçüncü günü tahlilemi yapılıyor ulrasonlami
Bende kızıma ilk ay hamile kaldım o zaman çok korktum tekrar hamile kalmaya kızım zor çocuktu şimdi çok pişmanımIkinci ay hamile kaldim
Benimde gecikti zaten ya çok erken oluyorum yada geç bir ara üç ay adet gormedimBende bu ay soğan kürü yaptım hiç gecikmeyen adetim 1 gün gecikti inş yarın olurum sonra aslan pençesine başlıcam
Adetliykenmi bakiliyorVajinal ultrasonla yapılıyor cnm
Benim belirtiler başladı yarın olurum artık adet miktarın nasl peki ben önceden 6 gün olurdum şimdi 3 gün oluyorumBenimde gecikti zaten ya çok erken oluyorum yada geç bir ara üç ay adet gormedim
bana tup bebekte yuzde iki olabilir dedilerBende kızıma ilk ay hamile kaldım o zaman çok korktum tekrar hamile kalmaya kızım
Evet cnm 2.günüAdetliykenmi bakiliyor
İnş kendiliğinden olacak cnm arı sütünü araştır birde şükürki bizim evlatlarımız var ya hiç olmasaydıbana tup bebekte yuzde iki olabilir dediler
Adetim düzensiz günü hiç belli değil bir ara 3 ay adet olmadımCanim adet duzenin nasil
Bir ara kadın doğuma gideyim baktirayim Sağol canımEvet cnm 2.günü
Arı sütü pahali birseymi nerde satılıyorİnş kendiliğinden olacak cnm arı sütünü araştır birde şükürki bizim evlatlarımız var ya hiç olmasaydı
Adet miktarı azaldı benimde 6 gündü bazen 3 yada 4 gün sürüyor ve az geliyor geçen sene kocaman parçalar geldi çok korkmustum pelvik ultrasonografi diye birşey çektiler ilaçlı filmmis rahimde sorun yok dediler daha öncede parça almışlardı tahlil temiz çıktı bu yaptırırken çok canım yandıBenim belirtiler başladı yarın olurum artık adet miktarın nasl peki ben önceden 6 gün olurdum şimdi 3 gün oluyorum
Bende oyle oldu simdiAdetim düzensiz günü hiç belli değil bir ara 3 ay adet olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?