AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

kızlar merhaba, benim amh hormonum 0,56 ayrıca polikistik over var adetlerim düzensiz tüp bebek tedavisine başlayacağız başkent üniversitesi hastanesi hulusi bülent zeyneloğluna gidiyorum bu durumda olup hamile kalan yada deneyimlerini paylaşmak isteyen var mıdır

3 aşılama 1 tüp denemesi macerası sonrası kızlar 0,44 AMH ile tam 3 kez doğal yollarla hamile kaldım. Ama 3 nüde kaybettim. AMH aynı zamanda yumurta kalitesini de belirliyor ne yazık ki.

merhaba kızlar benım yaşım 28 ve amh degerım 1,43
sizce bu çok düşük bir değermi yani yumurtalarım kalitesiz anlamına mı geliyor?

çok korkuyorum bu sonuca bağlı tüp bebeğe başlaycağız

teşekkürler

Benimde 1.13 çıktı bana 1in altı direk tüp bebek dediler kendiliğinden deneyebilirsiniz dedi ama olmadı

Amh degerim 1.7 cok korkuyorum 2 nin altinda cikti.bu arada 1.7 demek 1.70 demek mi yoksa 1.07 demek mi bilgisi olan aciklasin nolur kizlar moralim cok bozuk...

Arkadaşlar test sonuçlarımı yorumlarmısınız bu arada AMH 1.13

Eklentiler

• IMG_4934.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 416
hadi inşallah .umut olursun bana
mrb kızlar yazmak istedim çünkü bikaç ay önce amh testi yaptırdım 0,4 çıktı. dr normal yollarla olmuycanı çok iyi bi tüp bebek merkezine gitmemi söyledi. 41 yaşındayım ve 6 haftalık hamileyim oluruna bıraktım tedavi falan görmedim. Amh bence doğru bi test değil ya da benim sonucumu yanlış tahlil ettiler bilemiyorum. Allah isteyen herkese bebek verir inşallah :)

Ne kadar bir suredir hamile kalamamistiniz? Benimde 0.39 bende yumurta takibi klomen arti catlatma iğnesi kullanıyorum.. gerçekten umut oluyorsunuz bize.. peki bu süre zarfında özel bir şey yaptınız mı? İlaç takviyesi Vs.. hayırlı olsun şimdiden maşallah sizer

Hayırlı olsun canım evet amh tek başına önemli degil yumurta sayisi kac cikiyordu sende

Kizlar herkese meraba.. bi oglum var iki senedir cocugum olmuyordu.. amh testi istedi doktorum burda nekadar agladigimida yazmistim okuyanlar bilir.. amh im 0.08 cikti.. doktorum saolsun cok moral vermisti.. ilk ay femara+catlatma oldum .. adetim gecikti sevindimmm ama adet oldum silikte cikti 15. Gun igneden sonra..ama kalamadim .. ikinci ay, yani bu ay tekrar femara ictim ama kocamla kavga ettk, bi iliskimi gununu degerlendirdik veeee Allah in izniyoe kan tahlilim 870cikti.. bakalim daha erken sevinmek icin belki ama.. Rabbim cok buyuk! İnanmaktan, ona siginmaktan hiiiicc vazgecmeyin.. nolur bana dua edin saglikla kucagima aliyim.. suan inanamiyorumm..Rabbim herkese yardim etsinn gonullerinizdekini versin insallahhhhh...

Canim femarayi ne zaman aliyorsun catlatma ignesini ne zaman yaptiriyordun yazabilirmisin

Cok sevindim canım olur ins dikkat et kendine

Çok çok sevindim... Allah yar yardımcınız olsun..sağlıkla kucağına almayi nasip etsin rabbim.. benimde amh değerim 0.39 bende klomen ve çatlama ignesi kullandim bu ay kimyasal gebelik yaşadım 5 gün evvel..yeni yeni kendime gelmeye başladım..bende bu sefer femara kullanacağım doktor bubsefer bana femara verecekmis inş bende sizin gibi olurum..kaç gün geçti adetiniZ? Birdaha ne zaman vereceksiniz kan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…