- 29 Ocak 2017
- 198
- 181
- 33
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #1.381
Msjim gitmedi sanirim ... cokk teskur edrim insallah Rabbim tamamina erdiririr hayirlisiyla.. vee insallah sizede saglikla kucaginiza almayi nasip etsin Yarin kontrolum varr.. adet gununden bi gun once kanda 870 cikmisti.. dr bana kanda bakariz demedi yarin bakicakmi acaba bilmiyorum.. yalniz cok kaptirma kendini, kimyasalda olabilir dikkat et iliski yasak dedi.. kimyasal gebelik nedir ben biomiyorum.. neler yasadin anlatirmisinÇok çok sevindim... Allah yar yardımcınız olsun..sağlıkla kucağına almayi nasip etsin rabbim.. benimde amh değerim 0.39 bende klomen ve çatlama ignesi kullandim bu ay kimyasal gebelik yaşadım 5 gün evvel..yeni yeni kendime gelmeye başladım..bende bu sefer femara kullanacağım doktor bubsefer bana femara verecekmis inş bende sizin gibi olurum..kaç gün geçti adetiniZ? Birdaha ne zaman vereceksiniz kan?
Ayin 14 ü catlatma ignesi oldum.öncesi klomen aldım. Sonra adetim geçti 5.gün geçen hafta bugün kan değerine baktirdim 29 çıktı havalarà uçtum sonra 2 gün sonra bi daha baktım dedi drum.bir baktım 24 düştü.ardından ertesi gün adet oldum ve düştüMsjim gitmedi sanirim ... cokk teskur edrim insallah Rabbim tamamina erdiririr hayirlisiyla.. vee insallah sizede saglikla kucaginiza almayi nasip etsin Yarin kontrolum varr.. adet gununden bi gun once kanda 870 cikmisti.. dr bana kanda bakariz demedi yarin bakicakmi acaba bilmiyorum.. yalniz cok kaptirma kendini, kimyasalda olabilir dikkat et iliski yasak dedi.. kimyasal gebelik nedir ben biomiyorum.. neler yasadin anlatirmisin
İnsallah canim yaa, bende ogrendigimden beri sevinmeye korkuyorumm, insalalhh saglikli olur .. ikincisi benim kalbi durmustu aldirmistim 11haftalik.. insalalh Allah yardim edr.. Allah buyuk.. Rabbim sizede yardim etsin insallah.. buarada femara gercekten iyi ilac , inaniyorum sizde yakinda burdan yazarsiniz.. ben ikinci ayimda bukadar ilerdim cok sukurr.. sizde guzle haberler vericeksiniz inslalah mutlaka yazinAyin 14 ü catlatma ignesi oldum.öncesi klomen aldım. Sonra adetim geçti 5.gün geçen hafta bugün kan değerine baktirdim 29 çıktı havalarà uçtum sonra 2 gün sonra bi daha baktım dedi drum.bir baktım 24 düştü.ardından ertesi gün adet oldum ve düştüçok kafaya takmistim olumsuz düşündüm hep siz yapmayın o hatayà düşmeyin..olumlu düşünün içimden ses olacak diyor allahin izniyle..
Baska ilaçlar da aldinizmi femara yanında?İnsallah canim yaa, bende ogrendigimden beri sevinmeye korkuyorumm, insalalhh saglikli olur .. ikincisi benim kalbi durmustu aldirmistim 11haftalik.. insalalh Allah yardim edr.. Allah buyuk.. Rabbim sizede yardim etsin insallah.. buarada femara gercekten iyi ilac , inaniyorum sizde yakinda burdan yazarsiniz.. ben ikinci ayimda bukadar ilerdim cok sukurr.. sizde guzle haberler vericeksiniz inslalah mutlaka yazin
Evt.. folic us, argi-women, bide demir eksikligi var bende demir ilaci.. bide seker ilaci diamo.. gibi bi ilac.. ben birazcik argi -women da yardim etti diye dusunuyorum.. cunku doktorum yumurta kalitesini artiriyo diye vermisti, bu ay tam kullanabildim gecen ay icemedim bulamadim ilaci ,Kalamamistimda hamile iliski gunlerini kacrmamama ragmen... ki bu ay tek iliski oldu , esinle kavgaliydim yapamadik.. sanki iyigeldi o bana.. doktoruna sormani tavsiyr edrim..Baska ilaçlar da aldinizmi femara yanında?
Ben bir kez sordum alayım mi yazsaniz bana dedim yok hayır hiç gerek yok dedi.. bu konularda uzman bir doktor olduğu için ona gidiyorum zaten bu şehirde bir çok insan onun sayesinde hamile kalabilmiş..tbi allah izniyle..bana ilk ona başladığım gün glukofen verdi diyabet ilacı.. şeker hastaları kullanıyormus sanırım..bir de folic iod adında bir ilaç. Sonraki ay klomen arti iğne oldum o ay kimyasal gebelik oldum..şimdi ise bu ay dinlendiricem seni dedi..glukofene devam diyerekten çıktım..bakalım hakkımızda hayirlisi canimEvt.. folic us, argi-women, bide demir eksikligi var bende demir ilaci.. bide seker ilaci diamo.. gibi bi ilac.. ben birazcik argi -women da yardim etti diye dusunuyorum.. cunku doktorum yumurta kalitesini artiriyo diye vermisti, bu ay tam kullanabildim gecen ay icemedim bulamadim ilaci ,Kalamamistimda hamile iliski gunlerini kacrmamama ragmen... ki bu ay tek iliski oldu , esinle kavgaliydim yapamadik.. sanki iyigeldi o bana.. doktoruna sormani tavsiyr edrim..
Femara da klomen benzeri sanırım. Bir sonraki ay Femara kullandiracakmis bana..inşallah gerek kalmaz Allahın izniyle hamile kalabilirim sizin gibİnsallah canim yaa, bende ogrendigimden beri sevinmeye korkuyorumm, insalalhh saglikli olur .. ikincisi benim kalbi durmustu aldirmistim 11haftalik.. insalalh Allah yardim edr.. Allah buyuk.. Rabbim sizede yardim etsin insallah.. buarada femara gercekten iyi ilac , inaniyorum sizde yakinda burdan yazarsiniz.. ben ikinci ayimda bukadar ilerdim cok sukurr.. sizde guzle haberler vericeksiniz inslalah mutlaka yazin
Kalirsin insallah merak etme, doktora guvenmek onmli.. cok sukur ben drumu cok seviyorumm... hayirlisi bakalimm..ama bu ay bukadar yaklasmissan bu ay sende kalicaksin gorursun bak.. buarada belki bende gecen kimyasal oldum.. simdi dusunuyorumda adet gecikti ve adet gunum idrar testim siiilikk cigi cikmisti.. gitgide azaldi siliniklik ve adet oldumm.. belkide kimyasal gecirdim.. ve bu ay cok sukur hamileyim.. inan bana bu ay sende buraya yazicaksinn icime dogdu ayniyiz bak:)Femara da klomen benzeri sanırım. Bir sonraki ay Femara kullandiracakmis bana..inşallah gerek kalmaz Allahın izniyle hamile kalabilirim sizin gib
En yakın 2 arkadaşımda aynı senin gib konuştu..içimden bir ses olacak diyor dediler.. bu ay stres yapmayacağım hatta oluruna bıraktık eşimle herseyi..ilaç ve iğne olmadığı için saat yok plan yok diledigimizce ilişki yaşıyoruz..kafamı dağılım diye kimyasal gebelikten ötürü dışarıda gezip duruyoruz akşamları..bubseferr olumsuz dusuncelere yer vermeyeceğim beynimde olmasada o zaman üzülürüm diyerekten..işallah rabbim izin verir..Kalirsin insallah merak etme, doktora guvenmek onmli.. cok sukur ben drumu cok seviyorumm... hayirlisi bakalimm..ama bu ay bukadar yaklasmissan bu ay sende kalicaksin gorursun bak.. buarada belki bende gecen kimyasal oldum.. simdi dusunuyorumda adet gecikti ve adet gunum idrar testim siiilikk cigi cikmisti.. gitgide azaldi siliniklik ve adet oldumm.. belkide kimyasal gecirdim.. ve bu ay cok sukur hamileyim.. inan bana bu ay sende buraya yazicaksinn icime dogdu ayniyiz bak:)
Kesinlikle dogru yoldasin.. cunku bu ay bikere iliski oldu diye biraktim ben.. nasiksa tutmaz diye.. hatta kafamadan cocugu bile cikardim esime kizdim ben ugrasiyorum diyee.. mucize yani benim icin, aynen oyoe yap olucak diye yapmaa gorursunn Rabbim buyukkEn yakın 2 arkadaşımda aynı senin gib konuştu..içimden bir ses olacak diyor dediler.. bu ay stres yapmayacağım hatta oluruna bıraktık eşimle herseyi..ilaç ve iğne olmadığı için saat yok plan yok diledigimizce ilişki yaşıyoruz..kafamı dağılım diye kimyasal gebelikten ötürü dışarıda gezip duruyoruz akşamları..bubseferr olumsuz dusuncelere yer vermeyeceğim beynimde olmasada o zaman üzülürüm diyerekten..işallah rabbim izin verir..
İnşallah canım, sende gelişmeleri haber ver.. herşey çok güzel olacak, olsun insallahKesinlikle dogru yoldasin.. cunku bu ay bikere iliski oldu diye biraktim ben.. nasiksa tutmaz diye.. hatta kafamadan cocugu bile cikardim esime kizdim ben ugrasiyorum diyee.. mucize yani benim icin, aynen oyoe yap olucak diye yapmaa gorursunn Rabbim buyukk
Hangi doktora gidiyorsunFemara da klomen benzeri sanırım. Bir sonraki ay Femara kullandiracakmis bana..inşallah gerek kalmaz Allahın izniyle hamile kalabilirim sizin gib
Ben Ziya Çetin gidiyorum..Bursa'da canimHangi doktora gidiyorsun
Arı sütü bal polen amh yo yükseltiyor düzenli yeKizlar yumurtam döllenmiyor amh dipte ben napicam bu yol gösterin
Kullanıyorum artık yiyip icmedigim sey kalmadı ama olmuyorArı sütü bal polen amh yo yükseltiyor düzenli ye
Dr. Un ne diyor ilaç falan vermiyor mu vitamin falanKullanıyorum artık yiyip icmedigim sey kalmadı ama olmuyor
Biesteron verdi vitaminler ise yaramıyor diyoDr. Un ne diyor ilaç falan vermiyor mu vitamin falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?