AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Bu çaksır otu suyu hazır mı cay gibi mi içirmeliyim bu arada sen ne otları içtin. Şimdi soğan kürü yapıyorum 4. Günüm beraber mi içmeliyim.Başka neler yapmalıyım ne tüketirsem kaliteyi artırırım.

ayrıca her amh değerinede güvenme bazı hastanelerde laboratuvar şartlarından testte hata çıkabiliyor mesela bendede 6 yumurta görünce doktor amh bizi birazcık yanılmış o kadar da kötü değil durum demişti ama ben durumu güzelleştirenin otlar karışımlar olduğunu düşünüyorum. Güvendiğin bildiğin iyi bir aktara git sonuçta bitkisel şeylerden zarar gelmez içinde ne var araştır oku aklına yapıyorsa kullan ben öyle yaptım :) Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı bir evlat verir inşallah şu sitede kimlere sevindim kimlere üzüldüm benim gibi zorla tutturup kaybedenleri sonrasında tüp bebekle doğuöa yaklaşanları bile gördüm sadece umudunu inancını kaybetme gerisine Allah yardım eder

çaksır otu suyu hazır mı cay gibi mi içirmeliyim bu arada sen ne otları içtin. Şimdi soğan kürü yapıyorum 4. Günüm beraber mi içmeliyim.Başka neler yapmalıyım ne tüketirsem kaliteyi artırırım.

Canım sorumu görmedin heralde cvb vermedin

çakşır otu ve hayıt tohumu suları aktarlarda hazır 1 litrelik şişelerde var sabah akşam yarım çay bardağı o sudan koyup üstünede normal su ekleyerek içtik. eşimin değerleri iyiydi doktor sorun yok eşinde dedi ama ben yinede şans artsın diye eşimede kullandırdım hatta vitamin takviyesi proxeed plus diye bir ilaç aldık eczaneden eşim onuda kullandı doktor bir erkeğin sperm üretmesi ve sperm kalitesi hızı artsın diye gereken her vitaminden içinde var gerek yok ama kullanabilirsin sayıyı hızı arttırır dedi toz halinde tekli paketleri suya atıp günde 1 tane içiyorsun ilk tahlile göre sayı biraz arttı ama ileri hızlısı ve morfolojide baya olumlu etkisi oldu :) hangisinden bilmiyorum ama şansı arttırmak için elimden gelen ne varsa yaptım haa birde her gün ya vedüd duası okuyup Allahım içimden geçenleri biliyorsun hayırlı sağlıklı bir evlat dilerdim duamı kabul et ama bizi hastalere muhtaç etme senin hikmetinden sual olunmaz normal yollardan çocuk sahibi olmayı nasip et diye dua ettim hamdolsun şükürler olsun duam kabul oluyor inşallah Allah tamamına erdirir. inşallah senin de isteyen herkesin hikayesi de benimki gibi 2 ayda böyle güzel sonuçlanır inan hala sayfayı takip ediyorum herkese dua ediyorum ve umut olsun diye yazıyorum eşim kızdı insanlar deniyor olmuyor nazara geleceksin yazma dedi ama ben yinede felak nas okuyup birilerine umut olur düşüncesiyle yaşadığım üzüntüleri de güzellikleri de yazmayı tercih ediyorum.

Allahım nazardan korusun senide evladınıda canım. Sen benim içimi biraz rahatlattın ya allahım biliyor ki gönülden işin gübün rast gelsin istiyorum. Sen dua et bizlere yaşayansın bilirsin. Çok çok sağol.

kullandıklarımı sırayla yazayım :)
soğan kürünü beceremedim çalıştığım için olmadı
hayıt tohumu suyu mecitefendi marka şişesi 20 tl 3. şişede hamile olduğumu öğrendim aynı şekilde o markanın çakşır otu suyuda aynı fiyattı eşimde ondan 2 şişe kullandı tadini sevmediği için o yarım şişe geriden geldi 2. şişe bitmeden güzel haberi aldık
eşime proxeed plus aldık onla ilgilide çok güzel yorumlar okudum doktorda tavsiye edince aldık ben 1 paketini internetten bir eczaneden ilk paketinide normal eczaneden aldım ilk aldığımda 136tl idi içinde 30 adet var ikinci alışımda zama gelmiş 150 olmuştu ama internette zamsız olarak 127tl aldım bandrollü fişli eczane ürünü sahte falan değildi

çay kahve içen biri değilim yeşil çay falan içerim günlük saraçoğlunun aslan pençesi kürünü okudum bende ofiste sürekli aslan pençesi içmeye başladım günde 1 tanede civan perçemi çayı içtim sabahları aslan pençesini sürekli içtim civan perçemini ise regl söktüğü için regl dönemine yakın öğleden sonraları içmeye başladım

bunun dışında eşim sabah akşam bir kaşık kahvaltılarda tahinle birlikte keçi boynuzu pekmezi yedi sigara kullanıyordu kötü haberi duyunca doktor sigara içip içmediğimizi sordu bırakmanız gerekir dedi eşim zaten hep niyetleniyordu bir kez denemişti sonra geri başlamıştı her şerde bir hayır var misali bu haberle sigarayı bıraktı beni oyalayacak bir şey lazım sigara bütçemle çerez yerim dedi istediğini ye dedim ceviz fındık incir dur karışımı çerezi ilk ay avuç avuç sürekli yedi ikinci ay biraz daha normal düzeyde yemeye başladı :) malum çerez masrafı ocağımıza incir ağacı dikti ben koca ay boyunca 250 gr çiğ badem yarım kg ceviz içini gün içinde 3-5 tane yiyerek bitiremezken eşimin maşallahı vardı :)

son olarak aktarda bir karışım yaptırdım 110tl ödedim önce çok pahalıymış dedim ama şişe beni 2 ay götürdü
içinde organik keçi boynuzu özü,hayıt tohumu,civan perçemi,çoban çantası,aslan pençesi,tarçın,karanfil,arı sütü,ginseng,propolis aklıma gelenler bunlar :) hepsinden belli oranlarda koydu bazısından az bazısından daha fazla toz haline getirip 850 gr lık pekmezle karıştırdı kocaman bir şişe karışımdı sabah akşam 1 kaşık yedim başlarda hafif akıntım oldu sonra geçti ilk reglim zamanından 2 gün önce oldu ama eskisi givi çok yoğun ve çok ağrılı olmadı ben regl dönemi günde 7-8 tane uzun ince pedlerden harcardım ve koyu renk pantolon giyerdim çünkü çok yoğun olduğu için kesin üstüme geçerdi neyse bunlarla yine yoğundu ama eskisinden biraz daha az oldu.

Son olarak insülin direncim biraz vardı Banu hanım tahlillerde görmüştü amh testinden sonraki hafta bir ilaç verdi .insülin direnci yumurtanın sağlıklı gelişmesini çatlamasını engelleyebilir rahim duvarını kalınlaştırabilir diyerek inofolic combi ve gluphorage adında iki ilaç verdi inofolic combi hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş okuduğumda onunla ilgilide olumlu şeyler duydum gluphorage ise şeker diabet riski olanlara insülin direnci olanlara veriliyormuş benim insülin direncim sınırın en üst noktasındaydı normal zamanda beslenmene dikkat et zamanla düzelir ama şimdi biz beklemekle vakit kaybetmeyelim dedi.
İşte tüm kullandıklarım bunlar :) inşallah sanada okuyup uygulayan herkese şifa olur

Çok çok sağol canım inşallah banada yardim eder bunlar. Hepsini yapacağım tüp bebek merkezinden önce iyi doktora görüneceğim. Önce soğan kürümü içeyim 11 gün kaldı aslan pençesine başlarım Allahım bana da güzel sonuçlar versin. Ben de çalışıyorum inan işe gitmek istemiyorum bide benim işim kafa yorucu öğretmenim çocukları kafam kaldırmıyor ruh gibi geziyorum okulda. Kimaeye birşey anlatmak istemiyorum ama gğnlük hayatımda neşeli oldugum için herkes farkediyor durgunluğu sorulardan ve geçiştirmekten sıkıldım. Allahım aydınlığa ulaştırsın beni de denedikçe sana yazacağım allahım senin yardımcın olsun bana da güzel hayırlı kaderler yazsın genç yaşıma acısın.

Pınarcım inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini okuruz yaşın çok genç bu senin için çok büyük avantaj ve amh değeri her hastanede doğru yapılmıyor mesela burada okudum bazı illerde kanı alıp farklı ile laboratuvara götürüyorlarmış senin için en önemli pusula regl ikinci günü yumurta sayımı orda doktor kaç folikül görecek bakalım yada normal zamanda reglden bir iki gün sonrada jinekoloğa gidip vajinal ultrasonla yumurtalarına baktır belki umut olur farklı bambaşka şeyler söyler doktor :) İNŞALLAH en kısa sürede hamilelik haberini alırız şimdi çok üzgünsün bende aynıydım işten gelir yatardım kilo vermek için o kadar uğraşırken o dönemde 1 haftada 2 kg verdim böylemi gidecekti kilolarım dedim. araştırıp okuyunca öyle yada böyle çocuk sahibi olacağına inanıyor toparlanıyorsun tüp bebekle zaten olur ama Rabbim inşallah hastane kapılarında gezdirmeden gönlüne göre verir, hamilelerin duası tutarmış diyorlar inşallah benim bu dualarımda tutar hepinize

Ş

Bide birşey daha sorucam beni 3 gündür elimin içinde ve üst vücudumda içsel olarak bir yanma hissi var bu olay beni çok etkiledi bu stresle erken menopoz olmuş muyumdur? Bundan da korkuyorum kötü haber alınca olurmuş ya aniden o daha cok tedirgin ediyor beni.

Canım saçma şeyler düşünme :) bu yaşta bu değerlerle menapoza falan girmezsin

Ay ne bilim stresten mi elim ayağım yanıo adet olsam o testleri yapsam rahtlayacak gibiyim şu on gün geçse hayırlısıyla.

civan perçemi ve aslan pençesini içmeye bşla bence aslan pençesi stresi de azaltıyor sakinleştiriyor diğeri de adet olmanı kolaylaştırır ama sonraki dönemde civan perçemi içerden dikkatli ol hamile olma ihtimalin varsa kullanma

Cnm gebelik belirtilerin neler

aslında gebelik belirtim yoktu :) idrar yollarımı üşüttüm mü enfeksiyon mu kaptım tuvalete gidemiyor ağrı yanmadan kıvranıyordum karnımda da regl olacak gibi ağrı vardı birde göğüslerim çok ağrıdı ama ben hamile olduğumu düşünmedim hasta olacağım ondandır göğüs ağrımda şu içtiğim otlar hormonları çalıştırıyor ondandır diye düşündüm antibiyotik ilaç aldım ilk gün içtim ama ya hamileysem dedim korktum içmedim ama ağrıdan ölecek gibiydim iyi bir gebelik testi aldım sonuç pozitif çıktı hastaneye koştuk hemen orda da doktor yeni ama gebelik var dedi içtiğim 3 tane antibiyotiğe korktum ama 2 doktorda ilk 3 ayda bu tarz alınan ilaçlar ya hep ya hiç etkisi yapar ya etkiler bebek tutunamaz rahime yerleşemez düşer yada hiç bir şey olmaz dediler şuan hala bekliyoruz karnımda ve belimdeki ağrı dışında hiçbir şey hissetmiyorum iyimi kötümü bilmiyorum tek güvendiğim regl olmadım hala duruyor olduğu, düşse kanama olur dedi doktor ama bu ağrılar iyimi kötümü bilmiyorum

Canım yaşadığımız şeyler o kadar benzerki bende bu ay 2 ymurtam oldu çatlatma iğnesi vuruldum 6 günü idrarda yanma başladı acile gittim gebelik çıktı tabi ben iğnenin etkisi diye üstüne düşmedim şimdi iğnenin 11.günü doktor 2 gün sonra testi tekrarla dedi ama ben adetimi bekliyorum
Sen iğnenin kaçıncı günü öğrendin 2 kat arttımı değerin

Ben iğneyi 8 nisanda vuruldum tahlili ise 22 nisanda yaptım ilk gün 40 çıktı 2 gün hatta 1,5 gün sonra 139 çıktı doktor gebelik var ama tutarmı tutmazmı bilemeyiz dedi keseyi bekleyeceğiz dedi, idrar yolları enfeksiyonundan ise çok çektim en son üşütmeye enfeksiyona bağışıklık sistemine iyi geliyor diye ki tiksindiğim bir şey kelle paça çorbası içtim tanelerinden koydurmadım onları görünce kusacak gibi oluyorum içine 1 limon sıktım 5 kaşık sarımsak ve nerdeyse yarım çay bardağına yakın sirke döktüm artık içtiğim şeyin kelle paça ile alakası yoktu :) 3 gün iş çıkışı çorbacıya gidip bunu yaptık ama her gün biraz düzeldim üçüncü gün maşallahım vardı yoksa ben hastalandığımda sesimi çıkarmam eşim yaa sen ne güzel hastasın der ama bu acıdan tuvalette ağlayıp annecim annecim diye inledim eşim bile acıyordu halime şimdi bir hamilelik günlüğü sipariş ettim flamboyan diye bir markanın çok beğendim ve ona çocuğum olurda sağlıklı doğarsa ilerde okusun diye yazdığım notlarda senin için 35 yıldır içmediğim çorbayı içtim diye yaşadıklarımı anlatacağım :)

Rabbim inşallah yanıltmaz inşallah gebesindir bu kadar heyecan yapıp korku ve sevinci yaşarken Allah sonunu da hayır eder gönlümüze göre verir inşallah :)

Darısı bize inş cnm. Bende kanamlı enfeksiyon geçirdim idrarımdan kan geldi hep bir doğsun poposuna poposuna vurucam inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…