- 24 Temmuz 2016
- 1.090
- 1.489
- 133
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #1.661
Omepa Q10 - b12 ve folik asit kullanıyorum ama soğan suyuda yapmayı düşünüyorum kistler üzerine çok etkiliymişVitamin olarak neler kullaniyosun baska seylerde kullaniyormusun ve ilk denemenizmi
Evet oyle canim iyi ama dikkatli yap rahimi inceltiyor bildigim kadariylaOmepa Q10 - b12 ve folik asit kullanıyorum ama soğan suyuda yapmayı düşünüyorum kistler üzerine çok etkiliymiş
Cok sevindim canim rabbim tez zamanda kucagina almayi nasip etsin darisi bize neler yaptin anlatirmisinEvet aşılama ile hamile kaldım, 10. haftadayım.
Canim birde aşilamada kac yumurtan gelistiMerhaba, 30 yaşındayım ve AMH değerim 0,3 çıktı ayrıca yumurtalığımda 5 cm büyüklüğünde dermoid kist olduğunu öğrendim. Çocuk düşünmüyordum ama doktorlar bekleme şansım olmadığını söylediler. Tüp bebek için psikolojik olarak hazır olmadığımı düşündüğüm için aşılama yaptırdım. İlk seferde tuttu. Başlarda çok üzülüp hep bu forumu okuyordum, bu sebeple paylaşmak istedim. Doktorum yaşın önemli bir faktör olduğunu ve değerin düşük olmasının yaş faktörüyle birlikte değerlendirilmesi gerektiğini söyledi. Lütfen kendinizi çok üzmeyin. Sağlıklı, mutlu günler dilerim.
Merhaba onu arastir cok duzgun yapman gerekiyor evet inceltiyor fazla yapmamaya calisMerhaba kızlar. Topikte kimse yok. Yazayım da canlansın buralar. Soğan suyu bir yerde rahmi inceltir bir yerde kalınlaştırır yazıyo . Hangisi doğru acaba.
Canım benim zaten rahim kalınlaşması var ya inceltiyorsa yapayım yoksa hiç bulaşmayayım.Merhaba onu arastir cok duzgun yapman gerekiyor evet inceltiyor fazla yapmamaya calis
O zaman kedinlikle yapmalisin adetinin 4 gunu basliyorsun 15 gun yapiyorsun fazlasini yapma yaparsanda bir hafta ara verip bir 15 gun daha yap o kadarCanım benim zaten rahim kalınlaşması var ya inceltiyorsa yapayım yoksa hiç bulaşmayayım.
Bende de çikolata kisti var. Çalışıyorum sabahları zor olur acaba sadece akşamları yapsam bir faydası olur mu?O zaman kedinlikle yapmalisin adetinin 4 gunu basliyorsun 15 gun yapiyorsun fazlasini yapma yaparsanda bir hafta ara verip bir 15 gun daha yap o kadar
Ben ibrahim saracoglundan duymustum sabah ve aksam once ya ac karnina yada kahvalti ve yemekten 1 saat sonra uygulayin diyordu canim nedesem bilmiyorumki ve sogan mor yada bembeyaz olmayacak ona dikkat etBende de çikolata kisti var. Çalışıyorum sabahları zor olur acaba sadece akşamları yapsam bir faydası olur mu?
Acaba bende aşılamayı denesem mi? Doktor normalde 3 aşılamadan sonra tüp bebeğe geçiliyor dedi. Ama bende istersen sadece 1 kerelik aşılama yapabilirmiş. Zaman kaybı olmaması açısından tüp bebeğin daha mantıklı olduğunu söyledi. Benim de kafam çok karıştı.Cok sevindim canim rabbim tez zamanda kucagina almayi nasip etsin darisi bize neler yaptin anlatirmisin
Raporlu yaptiracaksan evet 3 kere aşila gerekiyor ama raporsuz yapacaksan aşilamayla bence hic ugrasma cunku her ay bizim aleyhimize isliyor sizin yaş kacti konusmustuk sizinle galiba rezerveniz azdi degilmiAcaba bende aşılamayı denesem mi? Doktor normalde 3 aşılamadan sonra tüp bebeğe geçiliyor dedi. Ama bende istersen sadece 1 kerelik aşılama yapabilirmiş. Zaman kaybı olmaması açısından tüp bebeğin daha mantıklı olduğunu söyledi. Benim de kafam çok karıştı.
Benim amh 1.41 - fsh : 9.57. Prolaktinim yüksek dostinex kullanıyorum. 3 tanede çikolata kisti var. Yaş 35Raporlu yaptiracaksan evet 3 kere aşila gerekiyor ama raporsuz yapacaksan aşilamayla bence hic ugrasma cunku her ay bizim aleyhimize isliyor sizin yaş kacti konusmustuk sizinle galiba rezerveniz azdi degilmi
5 tane gelişti ama daha önce bir arkadaş yazmış son sayı olmayabilir diye. O yüzden emin olamadım. Ben başlarda çok üzüldüm kendimi çok yıprattım sonra olursa olur olmazsa o zaman düşünürüm diye düşünmeye başladım ve stresimden kurtuldum. Vitamin veya bitki kürü kullanmadım kistim de olduğu için iyi gelmeyebilir diye düşündüm. Sanırım düzgün bir psikoloji ile bu işlere girişmek önemli.Canim birde aşilamada kac yumurtan gelisti
selam bana da bilgi verebilir misşn. amh değerlerim düşük.bu kürü denemek isterim bende.4 yumurtam 1. kalite çıktı son denemem de.kalitesinde sıkıntı yok fakst yumurta sayısını arttırıyorsa kullanmak isterimCanim kürleri aktarlardan alabilirsin ben kendim karistiriyorum hemşire tarif etmisti birer tutam koyuyorsun kaynayan suya atiyorsun 3 dk alti kisik ateste kayniyor 5 dk demlendirip iciyorsun ben iki aydir yapiyorum 1 hafta ara vermistim tekrar basladim herhangi bir kadin dogum doktoruna tahlil yaptirdim faydasi olmuş bakalim hepimizin hakkinda hayirlisi olsun derdi veren rabbim dermaninida verirmis yeterki bizler elimizden geleni yapip umudumuzu kaybetmeyelim
selam bana da bilgi verebilir misşn. amh değerlerim düşük.bu kürü denemek isterim bende.4 yumurtam 1. kalite çıktı son denemem de.kalitesinde sıkıntı yok fakst yumurta sayısını arttırıyorsa kullanmak isterim
selam bana da bilgi verebilir misşn. amh değerlerim düşük.bu kürü denemek isterim bende.4 yumurtam 1. kalite çıktı son denemem de.kalitesinde sıkıntı yok fakst yumurta sayısını arttırıyorsa kullanmak isterim
Merhaba oncelikle yumurtakalitesi sayisi icin benim gibi arkadaslar baska seylerde yapiyor ve doktorum dhea(biesteron) da verdi kaliteyi artiriyormus vede bazi kisilerde sayiyida artiriyormus arastirmalar oyle soyluyor,vitamin kullaniyorum yumurta sayisi ve kalitesi icin mesela saf ari sutu mucizeymis onuda kullanmaya basladim buradaki bayanlar cok ovuyor,egerki ploktorin hormonunuz yuksek degilse incir kurunu de yapabilirsiniz ben kur olarak degilde he aksam ceviz findik kuru incir cayin yaninda tuketiyorum birde avakado tuketmeye basladim onuda bilim adamlari onaylamus yumurtalara cok iyimis size tavsiyem eger yumurtalariniz kaliteliyse sadece ari sutu ve incir tuketin derim artiriyormus sizin amh kac?sizin dediginiz kurler sayiyi degil hormonlari duzenliyor fsh yuksekse dusuruyor herseyi dengeliyor ben 2 aydir kullaniyorum tabi her ay bir hafta ara vererek bir ay daha kullanacam haziranda tup bebege baslayacagizselam bana da bilgi verebilir misşn. amh değerlerim düşük.bu kürü denemek isterim bende.4 yumurtam 1. kalite çıktı son denemem de.kalitesinde sıkıntı yok fakst yumurta sayısını arttırıyorsa kullanmak isterim
Bisey daha soyleyim kac yumurta toplandi cunku 4 tane kaliteli diyorsunuz azda degil doktorlar sayiya takilmayin onemli olan kalitesi diyor kacinci denemeniz yasiniz kacselam bana da bilgi verebilir misşn. amh değerlerim düşük.bu kürü denemek isterim bende.4 yumurtam 1. kalite çıktı son denemem de.kalitesinde sıkıntı yok fakst yumurta sayısını arttırıyorsa kullanmak isterim
Kizlar merhba.bende surekli yazdiklariniz takipteyim.benim amh 1.28 yas 37 iki kere denedim tup bebek yumurtam 7_8 tane oluyor sayi iyi ama kalitesiz.bir oncekinde 7 yumutrfadan sadece bir i 3.gun kaliteli oldu.o da kimyasal gebelik oldu.simdide 8 yumurtam toplandi sadece biri 5.gune ulasmis.o da pgt yapilak.dr da kalite az dedi.vitamin kullandim ari sutu bal polen,kuruyemis hwpsini yaptim ama kalitesi artmadi.baska neler yapabilirim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?