AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Hayirli olsun insallah.siz o hayit suyu civanpercemi aslan pencesi otunu kullandiniz mi.amh disindaki diger degwrleriniz normal mi benim normal cikti

AMH 0.8 iyi bir değer.. 0.3, 0.6 ile doğal gebelik yaşayanları biliyorum. Benim AMH 0.01 beş yıldır.. buna rağmen ne menopoza girdim ne de diğer hormonlarım bozuldu. Bence AMH kesin bir veri değil. Özellikle yaşı genç olan hanımlar umudunuzu yitirmeyin. Ben 39 yaşındayım hala bir umudum var.. cengel çok tebrik ediyorum sizi.. sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah..

Benim de 0,06 idi 6 ay önce ..ilk denemem negatif sonuçlandı şimdi 2.yi bekliyorum..fsh değerin kaç?

Arkadaşlar elinizde menapur kalırsa bilgim olsun ben 2. Denememi yapmaya hazırlanıyorum ilki çok yıprattı bizi hazırlık yapmaya çalışıyoruz

Amh gerçeğiyle bende yüzleştim 4 gün önce ve tam olarak şoku atlatamadım. 2 buçuk yıllık evliyim yaşım 27 hiç çocuğum yok amh: 0.65 çıktı ve doktor acele etmelisin dedi neye uğradığımı şaşırdım. Bundan sonra nasıl bir süreç izlemeliyim bile bilmiyorum.

Hayirli olsun insallah.siz o hayit suyu civanpercemi aslan pencesi otunu kullandiniz mi.amh disindaki diger degwrleriniz normal mi benim normal cikti

Evet diğer değerlerimin hepsi normaldi :) Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah

Canım çok haklısın doktorda amh tek veri değil özelikkle yaş bizim için önemli sonrasında mevcut yumurtanın doğru gelişimi için hormonların iyi olması önemli demişti o yüzden amh değeri düşük olan herkes bence bitkisel şeyler denemeli en azından o sayede oluşan yumurtalar çok sağlıklı gelişiyor zaten 1 sağlıklı yumurta yeter :) umutsuzluğa düşmeyelim lütfen bizimki de çok yeni doktor çok heyecan yapma ilk 3 ay riskli dedi sessiz sakin bekliyor eski hayata devam ediyoruz

Peki amh değerinizi duydyğunuzda ne kadar sürede toparlandınız. Ben 27 yasındayım amh değerimin 0.65 oldugunu öğrendim doktor acele etmelisin dedi o günden beri kendime gelemedim elim ayağım yanıyor kalbim sıkısıyor üstesinden gelemiyorum siz naptınız atlatmak için nasıl ilerlettiniz bu süreci moral nasıldı ben bu ağırlıkla bana bişey olacak diyede korkuyorum ama kontrol edemiyorum.

Canım hatırlıyorum seni aşılama yaptıracaktın yaptırmadınmı ultrasonda kaç yumurtan gözüküyordu hayırla kucağına al cm bizlerede dua et

Benimki 0.2 cnm ben ilk öğrendiğim zaman yıkıldım. Ama şimdi birkaç doktora gidiyorum amh yanlış olabilir tekrar test diyorlar ama ben kafam karışmasın diye yaptırmıyorum hormonlarım normal ultrasonda 7. Yada 8 yumurta oluyor şimdilik beklemedeyim

Pınarcığım ilk günler dünya başıma yıkılmış gibiydi yemek yiyemedim ağlamaktan gözlerim küçücük kalmıştı ama şans eseri ben ilk çocuğum olmamasının başak bir nedeni olabilir mi diye hastane randevusu alırken Bezmialem hastanesinde kısırlık polikliniğinde boş randevu vardı gittiğimdede regl dönemi falan değildi doktorum Banu hanım çok ilgili biri hemen amh değerime baktı regl ikinci günü tekrar gel demişti sonraki randevumda benim için olan tahlil listesine şaşırmıştım tabi bu arada amh 0,83 nedir ne değildir diye kadınlar kulübünde okumadığım sayfa kalmadı eşim çok destek oldu Allahtan ümit kesilmez olmadı tüp bebek yaparız dedi bende kendi kendime rezervler sıfırlanmış değil sonuçta öyle yada böyle yumurta var Saraçoğlunun videolarını izledim çok pozitif konuşuyor onun kürlerini uyguladım bitki çayı gibi aslan pençesi içmeye başladım amh değerimi reglime 15-16 gün kala öğrenmiştim bir sonraki tahlil regl dönemindeydi içtiğim otlardan mı bilemem ama doktor hormon tahlillerime şaşırdı hatta benimde kafam karıştı amh değerine bakmasan sadece hormonlara baksan mükemmel denecek düzeyde (fsh 5,6 lh 3,49 e2:45 prolaktin 10,15) bu arada rahim filmi çekildi sonrasında tüm tahllilerimi aldı doktor ultrasonla yumurtalarıma baktı 6 yumurta gördü ilerleyen dönemde o 6 yumurtadan 2 tanesi sağlıklı gelişmişti. şimdi ben ne yapacağım dediğimde Banu hanım durum çok kötü değil sadece yaş faktörü var 30 yaş altı olsa aşılama yada normal deneyin derdim ama 36 yaşında olunca rezervler azalmaya başlayınca bu sorumluluğu alamam karar sizin ama vakit kaybetmemek adına tüp bebek deneyin bu değerlerle zaten ilk denemede tutacağını düşünüyorum ama tabiki kesin değil herşey mümkün rahim filmi şansı arttırır belkide önümüzdeki ay ben hamileyim diye geleceksiniz dedi biz önce aşılama denemeye karar verdik aşılamaya gelecekken hamilelik kontrolüne geldik hoş hala kesemizi göremedik henüz yüreğimiz ağzımızda ama inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat verir diye dua ediyoruz. Sende bu üzüntüyü 1 hafta sonra kenara koyup ne yapabilirim diye araştırmaya başlayacaksın okudukça umudun artacak ve inşallah Rabbim yüzünü güldürecek istanbuldaysan Banu hanımı tavsiye ederim git bir görün rahim filmini çektir rahim filmini çektirdikten sonra hamile kalan o kadar çok kişi tanıyorumki :) bu arada çok uzattım kusura bakma

Canım hatırlıyorum seni aşılama yaptıracaktın yaptırmadınmı ultrasonda kaç yumurtan gözüküyordu hayırla kucağına al cm bizlerede dua et

gurbetçim belki hatırlıyorsundur doktor iki sağlıklı yumurtan var bugün yarın çatlar deyip çatlatma iğnesi vermişti hala inanamıyor ve korku içindeyim ama tuttu reglden 5 gün öncesi testleri ile öğrendik eve 10 dk mesafede hastanede gece gece gidip tahlil yaptık hatta doktorun bakışlarını hiç unutmuyorum daha regl olmana 4-5 gün var bu tahlill silik yani regl geçtikten sonra tahlil yapılır ama istiyorsanız isteyelim bir kan testi dedi evet evet ben onun için geldim dedim adam özel hastane olmasına rağmen gece gece sizle mi uğraşacağım ifadesiyle tahlil istedi yaptık hasta çevresinde 2 saat dolandık elimizdeki teste bakıp acaba yanlış olabilir mi diye bekledik sonuç çıktığında doktor bile şok oldu bu hangi gebelik testi markası gerçekten çok iyiymiş evet daha yeni oluşan gebelik ama her şey olabilir tutunacak mı regl zamanı anlaşılır regl olmazsan 10-15 gün sonra keseye bakabiliriz dedi neyse regl zamanı aşılama için randevum vardı Banu hanım biz olabilir demiştik sevin artık hayırlı olsun dikkat edeceğiz keseyi bekleyeceğiz folik asit kullan 1 hafta 10 güne kesede oluşur çok erken öğrendiğin için kese için diğerlerine göre biraz daha fazla bekleyeceksin dedi :) perşembe günü keseyi görmeye gideceğiz inşallah dış gebelik değildir diye korkuyla bekliyoruz.

Yok iyi gelir bana sizin yazdıklarınız çünlü en iyi siz anlarsınız. Adanadayım ama sizce tüp bebek merkezine gitmeden muayene mi olmalıyım banada iyi şeyler söylerler mi ki öyle şeylere çok ihtiyacım var hatta bu stresle daha kötüye gitmesindende korkuyorum ama kontrol edemiyorum. Yanlış adımlarla yıpranıp umudumu kırmakta istemiyorum. Ankarada Hulusi beyi duydum başkentte gidip iyice muayene mi olsam sonra mı tüp bebek düşünsem geç kalır mıyım sizce ?

Yok iyi gelir bana sizin yazdıklarınız çünlü en iyi siz anlarsınız. Adanadayım ama sizce tüp bebek merkezine gitmeden muayene mi olmalıyım banada iyi şeyler söylerler mi ki öyle şeylere çok ihtiyacım var hatta bu stresle daha kötüye gitmesindende korkuyorum ama kontrol edemiyorum. Yanlış adımlarla yıpranıp umudumu kırmakta istemiyorum. Ankarada Hulusi beyi duydum başkentte gidip iyice muayene mi olsam sonra mı tüp bebek düşünsem geç kalır mıyım sizce ?

Bende bu ay klomen kullandım sağ ve sol da 2 yumurtam gelişti çatlatma iğnesi vuruldum aşılamayı diğer ay yapalım dedi doktorum bugün iğnenin 11.günü ama adet olucam belirtiler başladı sendeki hamilelik belirtileri nelerdi cnm

Canım Adanada da uzman doktorlar vardır önce regl zamanı olan tüm tahlillerini yaptır regleden 5 gün sonra hsg yani rahim filmini çektir bu arada benim kullandığım bitki çaylarını kullan eşine de içir vallahi ben onada çakşır otu suyu keçi boynuzu pekmezi sürekli içirdim dersine iyi çalışıp tüm tahlillerinin sonuçlarını al sonrasında iyi bir tüp bebek merkezi araştır tabi denemeyede devam et belki rahim filminde tüplerinde hafif bir kapalılık vardır o açılır yada başka bir sorun varsa o belli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…