- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.334
- 248
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #1.721
İnş cnm dua et şuan gögüslerimde çok sızlama var birde belim felaket ağrıyor adet olmaktan korkuyorum bugün sabahtan beri ağlıyorum kimseyle konuşamıyorum bir eşim dert ortağım birde burasıRabbim inşallah yanıltmaz inşallah gebesindir bu kadar heyecan yapıp korku ve sevinci yaşarken Allah sonunu da hayır eder gönlümüze göre verir inşallah :)
İnş cnm dua et şuan gögüslerimde çok sızlama var birde belim felaket ağrıyor adet olmaktan korkuyorum bugün sabahtan beri ağlıyorum kimseyle konuşamıyorum bir eşim dert ortağım birde burası
65 çıktı cnm birdaha yaptırmadımVallahi aynı şeyleri yaşıyoruz gurbet ilk tahlilde değerin kaç çıktı
65 çıktı cnm birdaha yaptırmadım
İğnenin 11.günü cnm adet belirtilerimde başlayınca gitmedim testeCanım kaç gün geçti üzerinden nasıl durabiliyorsun ben sabredemedim
İğnenin 11.günü cnm adet belirtilerimde başlayınca gitmedim teste
İnş cnm olmazsam yarın idrar teati yapayımsadece bel ve karın ağrısı ise o bebeğin yerleşmesi için olan ağrılarmış benim belimden bacağıma bıçak saplanıyor gibi ağrıyordu, tahlilden sonra azalsada halada ağrılar var doktor ağrı olması bizim için kötü bir şey değil demekki rahime tutunmaya çalışıyor tutunma dönemindeki kasılmalar bunlar dedi. Rabbim inşallah yanıltmaz :)
İnş cnm olmazsam yarın idrar teati yapayım
Cnm iğnenin etkisidir diye ben hiç gebelik düşünmedim belki ondan bu kadar rahatım özelde yaptılar cnm enfeksiyon olunca gebelik şüphem var deyince yaptılarkan tahlilini özel de mi yaptın aile hekimi de yapıyor internetten randevu al ona yaptır gebelik için kan tahlili yaptıracağım de,sgk anlaşmalı hastanede 50 falan ücreti, yaa git yaptır yükseldimi görelim ben bile heyecan yaptım :)
Cnm iğnenin etkisidir diye ben hiç gebelik düşünmedim belki ondan bu kadar rahatım özelde yaptılar cnm enfeksiyon olunca gebelik şüphem var deyince yaptılar
1 hafta geçti canım adetime 3 gün varCanım iğnenin etkisi ilk günler çok olurmuş 7 .günde yok denecek seviyede olurmuş. 65 de yok denecek seviye değil bende ilk gün evde yaptığım testte iğnedendir dedim doktor iğne ilk haftada giderek düşer 1 haftadan sonra etkisi sınır değerler yada biraz üstü olur dedi sınır değerlerde 0-5 arası hadi 20 çıksın yaa boşa heyecan yapmakta istemiyorum ama bence 65 pozitif sonuçtur ne var yenilesen belki yükselmiştir ilk tahlilin üzerinden kaç gün geçti regl ne zaman olacaksın?
1 hafta geçti canım adetime 3 gün var
1 hafta geçti canım adetime 3 gün var
İnş bende senin gibi olurum bugün söksün diye adaçayı içecektim nolur nolmaz diye içmedimayy bendede adete 3-4 gün kala adet olacak gibi ağrı vardı gittim sıcak sularda yıkandım rahatlayayım diye
içme sakın bende gidip civan perçemi içmiştim fincanın yarısında birden durup acaba hamile olabilir miyim dedim bıraktımİnş bende senin gibi olurum bugün söksün diye adaçayı içecektim nolur nolmaz diye içmedim
İçmedim cnm idrarımda hala yanma var onla uğraşıyorum antibiyotikte veremediler gebelik çıktıgı için bol su içiyorum ama yetmiyoriçme sakın bende gidip civan perçemi içmiştim fincanın yarısında birden durup acaba hamile olabilir miyim dedim bıraktım
civan perçemi ve aslan pençesini içmeye bşla bence aslan pençesi stresi de azaltıyor sakinleştiriyor diğeri de adet olmanı kolaylaştırır ama sonraki dönemde civan perçemi içerden dikkatli ol hamile olma ihtimalin varsa kullanma
Canım bu arısütü bak polen dediğin ne tam olarak arı sütü + bildiğimiz bal + polen mi
evet :)
Ben değerlerimi çok iyi be ün salmış bir doktora gönderdim direk tüp bebek yazmış göndermiş canım şimdi iyi bi yer bulmalıyım tüp bebek için en azından tedabiye başlamalıyım bi yandan da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?