AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Bide arı sütü bal poleni nasıl kullandın karıştırdın mı ayrı ayrımı yedin?

Ankara ulusta istan
Lokman hekim internette bi yer mi içine ne koymuşlardı. Bide dhea yı doktor mu yazmıştı?

Balpolen arısütü nu 1kg bal 50gr arısütü 100gr bal karistirdim sabahlari ac karnina yedim doktorum bana folik asit disinda hic bisey vermedi güya özeldi ama cok ilgisiz umutsuz yaklasti bana ben kendim istedim aldim dhea yi

Ultrasonda kaç folikülün vardı cnm çok soru soruyorum ama anla bizi birde dheayı ne kadar kullandın

Ne güzel darısı bize cnm dhea yı bende duydum ama doktorum 40 yaş üstü kullanma dedi peki macunun ismini yazarmısın bizi en iyi sen anlarsın herşeyden medet umuyoruz

İnşallah hep dua ediyorum sizlere ankara ulusta istanbul baharat diye bi yer daha önce kanser olan dedem icinde ordan macun cay falan aldik hala yasiyor :) akima geldi gittim tesadufen tahlillerimle gittim ona gore bi macun yaptilar icinde gene arısütü bal polen var ve bisuru karışım günde 3 kez ac karna ictim 1 ay oldu onun etkisi var mi bilmiyorum kizlar

Bilmiyorumki cnm benim doktorum öyle söyledi ama bende denemek istiyorum çoğu kişi öyle gebe kalmış
Ya zararı dokunursa diyede korkuyorum açıkcası ek gıdaları bile birlikte kullanırken tedirgin oluyorum yararından çok zararı mı dokunur diye . Bu durumda çok garip her yolu denemek istiyosun ama korkuyorsunda

Sağoş cnm bende arı sütü bal polen bu ay başladım ek olarak günde 1 bebe asprini içiyorum bu ayda hayıta başlıcam ama bizim burda öyle lokmanlar yok macun olrak ne kulşanabilirim

Ultrasonda kaç folikülün vardı cnm çok soru soruyorum ama anla bizi birde dheayı ne kadar kullandın

Nasil anlamam yaa ben ne cektim aylarca ne gelirse sorun cevaplarim hic cekinmeyin gecen ay 3 birinde 1 birin de 4 folikül var dedi 1 tanesi 10.gunumde 19mm idi bende catlatma ignesi aldim gen kendi kafama göre 5 gün araliksiz iliski ve cok şükür

Yumurta takibimi yaptırdınız bu arada

Sağoş cnm bende arı sütü bal polen bu ay başladım ek olarak günde 1 bebe asprini içiyorum bu ayda hayıta başlıcam ama bizim burda öyle lokmanlar yok macun olrak ne kulşanabilirim

Mail adresleri falan var sanirsam sen tahlillerini gosteriyorsun onlar sana yolluyor diye biliyorum çünkü her gittigimde baska bi sehirden arayip tahlil yolluyolardi

Allah razı olsun cnm bendede 2 solda 5 sağda var ama amh 0.2 çıktı diğer hormonlarım normal.bende bu ay doktora gittim 18 ve 20 ml 2 yumurta vardı çatlatma iğnesi vuruldum iğnenin 14.günü ama bu ayda olmadı heralde adet belirtilerim başladı

Bende gene olmadi dedim adet belirtileri baslamisti ama cok şükür bide adetim azaldi benim ve 3 güne düştü cok üzülüyordum menepoz geliyor diye

Aynen tup bebek yapacakti gene onun icin bakiyord

Evet tüp bebek düşünmüyordum cok yipranmistim kendiliginden olursa diye takipteydim
Ben yazdan önce tüp bebeğe gidemiyeveğim haziran sonu temmuz başına anca iki ay gidip yumurta takibi yaptırmayı düşünüyorum. Çatlatma iğnesinin daha sonra yapılacak tüp bebeğe bi zararı dokunmaz değil mi?

Bende gene olmadi dedim adet belirtileri baslamisti ama cok şükür bide adetim azaldi benim ve 3 güne düştü cok üzülüyordum menepoz geliyor diye
Benimde 3 güne düştü bu sıkıntı mı iki aydır bende 3 günde temizleniyorum. Eyvahlar olsun...

Aynen cnm bendede adet beliritleri başlamıştı dün bugün birşey yok banada dua et cnm benimde adetim 3 güne düştü ama benim kadın doğumcum normal diyor yumurtalarındada azalma var ama normal olur diyor ama tüp bebekciler kesinlikle hamile kalamzsın diyor o yüzden menopoza girmekten korkuyorum tüp bebeğede cesaret edemiyorum doğal yoldan bir kızım var cnm olmazsa allahım ona sağlık versin

Kafanizdan cikarmaya calisin kizlar normal hayata dönün tedavinizi olun kendinize iyi bakin üzmeyin kendinizi kimsenin üzmesine de izin vermeyin

Benimde iki aydır 3 güne düştü sıkıntı mı şimdi bu. Benim bide hiç çocuğum yok 27 yaşındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…