- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.334
- 248
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #1.801
Evet çatlatma iğnesi oldum.kızıma ilk denemede hamile kaldım sonra 5 sene hormonla korundum doktorlar uzun süre korunduğum için 1 sene olmaması normal diyor 8 aydır deniyorum ultrasonda 7 yumurtam var şimdilik tüpe hazır değilimOzaman iğne dediğin çatlatma iğnesi mi?Kızın oldugundada amh ın düşük müydü peki, tüpü neden hiç düşünmüyorsun?
Peki yediklerinden sonra yumurtaların arttı mı büyüklükleri değişti mi?Evet çatlatma iğnesi oldum.kızıma ilk denemede hamile kaldım sonra 5 sene hormonla korundum doktorlar uzun süre korunduğum için 1 sene olmaması normal diyor 8 aydır deniyorum ultrasonda 7 yumurtam var şimdilik tüpe hazır değilim
Amh si düşük olup kendiliğinden hamile kalan çok örnek var cnm kafana takma tedavini ol ama illa tüp bebek istiyorsan ilk 3 ay yumurta kaliteni artırmak için bitkisel şeyler dene saraçoglu ilk ay soğan kürü sonraki iki ay aslan pençesi sonraki 2 ay incir kürü ile rezervin artacagını idda ediyor ben güveniyorum saraçoğluna deneyebilirsin sende. Ayrıca içini rahatlatmak için yabancı sitelerden amh düşüklüğü ile hamile kalanları araştır beni çok mptive etti onlar inş sende anne olacaksin sıkma canınıPeki yediklerinden sonra yumurtaların arttı mı büyüklükleri değişti mi?
Ben hala tam kabullenemedim napmam gerektiğini bilmiyorum sadece sürekli bi endişe halim var hiç çocugum yok diye belki tüp bebek merkezi bakınıyorum aslında bende etrafıma söyleyemeye bu yükün altına girmeye hiç hazır değilim ama kendimi mecbur hissediyorum allahım inş muhtaç olmadan verir hayırlısıyla
Sağol canım sizler de umut oluyordunuz bana bu gtup olmasa daha hiç atlatamamış olurfum yine içimi siz rahatlattınız allahım tez zamanda hayırlı sağlıklı çocuklar nasip etsin bizlereAmh si düşük olup kendiliğinden hamile kalan çok örnek var cnm kafana takma tedavini ol ama illa tüp bebek istiyorsan ilk 3 ay yumurta kaliteni artırmak için bitkisel şeyler dene saraçoglu ilk ay soğan kürü sonraki iki ay aslan pençesi sonraki 2 ay incir kürü ile rezervin artacagını idda ediyor ben güveniyorum saraçoğluna deneyebilirsin sende. Ayrıca içini rahatlatmak için yabancı sitelerden amh düşüklüğü ile hamile kalanları araştır beni çok mptive etti onlar inş sende anne olacaksin sıkma canını
Sıkma canıno sen çok kafaya takıyorsun farkındayım biraz buraya bakma çık dolaş gez hiç olmamış gibi davran inş kendiliğinden gelecek meleğinSağol canım sizler de umut oluyordunuz bana bu gtup olmasa daha hiç atlatamamış olurfum yine içimi siz rahatlattınız allahım tez zamanda hayırlı sağlıklı çocuklar nasip etsin bizlere
Gerçekten mi allahım büyüksün bizede bu sevinci yasat hayırlısıyla sağol canım sanada çok teşekkür ederim. Demekki allah ol deyince hiç birşey değil engel...Sıkma canıno sen çok kafaya takıyorsun farkındayım biraz buraya bakma çık dolaş gez hiç olmamış gibi davran inş kendiliğinden gelecek meleğin
Bugün bir arkadaşımdan haber aldım kız erken menapoza girmiş 9 aydır regl olmamış bugün hamile haberini aldım allahtan ümit kesilmez o nede olsa menopozum diye bitkisel hiçbirşey yapmadı sende kafanı boşalt cnm olaxak inş
Ayyy ne güzel. Umut oldu banada.Sıkma canıno sen çok kafaya takıyorsun farkındayım biraz buraya bakma çık dolaş gez hiç olmamış gibi davran inş kendiliğinden gelecek meleğin
Bugün bir arkadaşımdan haber aldım kız erken menapoza girmiş 9 aydır regl olmamış bugün hamile haberini aldım allahtan ümit kesilmez o nede olsa menopozum diye bitkisel hiçbirşey yapmadı sende kafanı boşalt cnm olaxak inş
Sizin amh değeriniz kaçtı doktorunuz kendiniz mi deneyin dedi bana direk tüp bebek dedilerherkese merhabalar. Ben cuma günü Femera ilaca başladım.klomen ile bir kimyasal gebelik yasadim..doktorun bu ayda buna başlattı.. bakalım hakkımızda hayırlısı diyelim..
O.39 idi..ben ilk önce yumurta takibi istedim.zaten 6 ay içinde de olmaz sa o zaman tüp bebek düşünüyorum..sizin kaç degeriniz? Düşük amh ile de gebelik olabiliyor ama bunu biliyorsunuz değil miSizin amh değeriniz kaçtı doktorunuz kendiniz mi deneyin dedi bana direk tüp bebek dediler
öle diyorlar örnekleride varmış ama bana kime intten raporumu gönderdiysem tüp bebek dedi.O.39 idi..ben ilk önce yumurta takibi istedim.zaten 6 ay içinde de olmaz sa o zaman tüp bebek düşünüyorum..sizin kaç degeriniz? Düşük amh ile de gebelik olabiliyor ama bunu biliyorsunuz değil mi
Kime gönderdiniz? Bakın evet degerlerimiz düşük maalesef.. acele etmeliyiz.. tüp bebek yaptırmak istiyordum ama ben ilk önce yumurta takibi istedim..ve 2.ayında hamile kalabildim..maalesef kimyasal gebelik oldu.. eğer yumurtam kaliteli olsaydı gebelik devam edecekti. Kısaca sizede suni söyleyebilirim ben klomen ve catlatma iğnesi ile gene kaldım sizde kalabilirsiniz..hemen karalar baglamayin stres en büyük dusmanimiz..rahat olun ve bir An önce tedavinize baslaminizi oneririmöle diyorlar örnekleride varmış ama bana kime intten raporumu gönderdiysem tüp bebek dedi.
Tedavi dediğiniz ilaç tedavisi mi? Klomenle fln. Onun ileriki tüp bebeklerde bi zararı olıyor mu sordunuz mu hiç doktoraKime gönderdiniz? Bakın evet degerlerimiz düşük maalesef.. acele etmeliyiz.. tüp bebek yaptırmak istiyordum ama ben ilk önce yumurta takibi istedim..ve 2.ayında hamile kalabildim..maalesef kimyasal gebelik oldu.. eğer yumurtam kaliteli olsaydı gebelik devam edecekti. Kısaca sizede suni söyleyebilirim ben klomen ve catlatma iğnesi ile gene kaldım sizde kalabilirsiniz..hemen karalar baglamayin stres en büyük dusmanimiz..rahat olun ve bir An önce tedavinize baslaminizi oneririm
Ben bu konularda uzman birine tedavi oluyorum evet..ilaç tedavisi..Tedavi dediğiniz ilaç tedavisi mi?
Yani normal jinekolog değil rakibini yapan değiş mi bende bir kaç doktorla görüşeceğim bu iki hafta burdada öylesine bi doktora yumurta rakibi yaptırcam ilacın bi zararı olır mu bilmiyorum ...Ben bu konularda uzman birine tedavi oluyorum evet..ilaç tedavisi..
Canım benim niye zararı olsun? O klomen zaten en fazla 6 ay kullanilabiliyor kaldıki ben bir ay kullandım. Şimdi ise diğer ilaç femera kullanıyorum.. insanlar arka arkaya tüp bebek tedavisi oluyorlar.sen nerden çıkardın böyle bir seyiYani normal jinekolog değil rakibini yapan değiş mi bende bir kaç doktorla görüşeceğim bu iki hafta burdada öylesine bi doktora yumurta rakibi yaptırcam ilacın bi zararı olır mu bilmiyorum ...
Canım benim niye zararı olsun? O klomen zaten en fazla 6 ay kullanilabiliyor kaldıki ben bir ay kullandım. Şimdi ise diğer ilaç femera kullanıyorum.. insanlar arka arkaya tüp bebek tedavisi oluyorlar.sen nerden çıkardın böyle bir seyi
Bende ilk öğrendiğimde senin gibiydim sudan çıkmış balık gibiydim..zamanla alışıyorsun.üzme kendini hersey Allahtan..varsa kismetinde zaten olur..doktora git sor öğren iyice..hakkımızda hayırlısı canım..Haklısın aslında, işte bilmeyince her şeyden korkuyorsun sanırım böyle, haftaya görüşeceğim ilk kez doktorla ozamana kadar böyle araştırarak sorarak öğrenmeye calışıyorum hayatımda ilk defa duydugum şeyler amh, tüp bebek, aşılama birden girdi hayatıma ve aslında ben hiç bir şey bilmiyorum
Ve çok korkuyorum ondan sanırım siz bana bakmayın...
Çok güzel bi haber :) Umarım biz de böyle mutluluktan uçacağımız haberi yaşarız. Canım senin yaşın kaçtı. Ben aralıkta 38 olucam. 5 yaşında benim oğlum da. Ama amh 0.01 Sence kendiliğinden hamile kalma şansımız var mı?Sıkma canıno sen çok kafaya takıyorsun farkındayım biraz buraya bakma çık dolaş gez hiç olmamış gibi davran inş kendiliğinden gelecek meleğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?