- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.334
- 248
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #1.781
Ben özellikle bu ay aklımdan hiç atmadım deli gibi sürekli düşünüyorum kızımla bile ilgilenemiyorum allahım yardım et banaKafanizdan cikarmaya calisin kizlar normal hayata dönün tedavinizi olun kendinize iyi bakin üzmeyin kendinizi kimsenin üzmesine de izin vermeyin
Bakalım inşallah bu iki ayda ne yaşayacağım haziran sonu temmuz başında Ankarada Hulusi Beye gideceğim. Ozamana kadar elimden geleni yapacağım Allahım hep daha iyi yapsın bizleri daha kötülerinden korusun...Benimde öyleydi canim bak sonuç pozitif bana genetikci 1 gun bile kanaman varsa şans var demektir demişti
Benim doktorum hormonlar normalse sıkıntı değil diyoe allahım sanada nasıp etsin cnmBenimde iki aydır 3 güne düştü sıkıntı mı şimdi bu. Benim bide hiç çocuğum yok 27 yaşındayım
İnşallah canım inşallahBenim doktorum hormonlar normalse sıkıntı değil diyoe allahım sanada nasıp etsin cnm
Benimde iki aydır 3 güne düştü sıkıntı mı şimdi bu. Benim bide hiç çocuğum yok 27 yaşındayım
Ben özellikle bu ay aklımdan hiç atmadım deli gibi sürekli düşünüyorum kızımla bile ilgilenemiyorum allahım yardım et bana
İnşallah benim hikayemde güzel olur Allahım yıpratmadan üzmeden hastanelere muhraç etmeden hayırlısıyla versin.Bende 29 yasindayim canim sıkıntı yapma ben bosuna canımı siktigimla kaldim
Canım gebelik belirtilerin neler olduYa bak kizin var ne güzel Allah bağışlasın ona yönel unut
İnşallah benim hikayemde güzel olur Allahım yıpratmadan üzmeden hastanelere muhraç etmeden hayırlısıyla versin.
Canım gebelik belirtilerin neler oldu
Canım gebelik belirtilerin neler oldu
Sağol cnm benimde adet gelecek gibi oluyor geri gidiyorAdet belirtileriyle ayni canim bende ayriyeten 1 haftadir kollarim bacaklarim sizladi bide ayaklarim acayip üşüyordu
Sağol cnm benimde adet gelecek gibi oluyor geri gidiyor
Cnm bugün iğnenin 16.günü daha hastalanmadım normalmi senceİnşallah iyi haberi alirsin canim Rabbim tez vakitte hepinize nasip etsin inşallah
Kan tahlili yaptırdıgında çıkmaz mı canım? İnşallah hamilesindir yaCnm bugün iğnenin 16.günü daha hastalanmadım normalmi sence
Eğer yarında olmazsam tahlil yaptıraxağım cnm adet belirtilerim oldugu için yaptırmak istemedimKan tahlili yaptırdıgında çıkmaz mı canım? İnşallah hamilesindir ya
Çok benzer diyorlar ya adet belirtilerine sende onu yaşıyorsundur belki canım?Eğer yarında olmazsam tahlil yaptıraxağım cnm adet belirtilerim oldugu için yaptırmak istemedim
Ben ocakta öğrendim cnm amh 0.25 çıktı ama diğer hormonlarım nprmal şimdilik bal polen yiyorum günde 3 hurma 15 günde bir d vitamini alıyorum günlük 1 bebe aspirini 2 ay önce soğan kürü geçen ay aslan pençesi neler yapmıyorumki ne duyduysam deniyorumÇok benzer diyorlar ya adet belirtilerine sende onu yaşıyorsundur belki canım?
Ben herkese soruyorumda bana rehber olsun diye sen neler yapıyorsun amhının düşük oldıgunu duyduğundan beri? Değerlerin kaçtı ...
Yumurta takibi fln yaptırdın mı tüp bebek denedin mi bide sen aşılamamı yaptırmışmıydınBen ocakta öğrendim cnm amh 0.25 çıktı ama diğer hormonlarım nprmal şimdilik bal polen yiyorum günde 3 hurma 15 günde bir d vitamini alıyorum günlük 1 bebe aspirini 2 ay önce soğan kürü geçen ay aslan pençesi neler yapmıyorumki ne duyduysam deniyorum
Yumurta takibi yaptırıyorum aşılama ve tüp denemedm tüp hiç düşünmüyorum ama aşılama deneyeceğim dogal yoldan bir kızım var benimYumurta takibi fln yaptırdın mı tüp bebek denedin mi bide sen aşılamamı yaptırmışmıydın
?
Faydası oldu mu bu denediğin şeylerin. Çok soru sorfum canım kusura bakma..
Ozaman iğne dediğin çatlatma iğnesi mi?Kızın oldugundada amh ın düşük müydü peki, tüpü neden hiç düşünmüyorsun?Yumurta takibi yaptırıyorum aşılama ve tüp denemedm tüp hiç düşünmüyorum ama aşılama deneyeceğim dogal yoldan bir kızım var benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?