AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Kafanizdan cikarmaya calisin kizlar normal hayata dönün tedavinizi olun kendinize iyi bakin üzmeyin kendinizi kimsenin üzmesine de izin vermeyin
Ben özellikle bu ay aklımdan hiç atmadım deli gibi sürekli düşünüyorum kızımla bile ilgilenemiyorum allahım yardım et bana

Benimde öyleydi canim bak sonuç pozitif bana genetikci 1 gun bile kanaman varsa şans var demektir demişti
Bakalım inşallah bu iki ayda ne yaşayacağım haziran sonu temmuz başında Ankarada Hulusi Beye gideceğim. Ozamana kadar elimden geleni yapacağım Allahım hep daha iyi yapsın bizleri daha kötülerinden korusun...

Eğer yarında olmazsam tahlil yaptıraxağım cnm adet belirtilerim oldugu için yaptırmak istemedim
Çok benzer diyorlar ya adet belirtilerine sende onu yaşıyorsundur belki canım?
Ben herkese soruyorumda bana rehber olsun diye sen neler yapıyorsun amhının düşük oldıgunu duyduğundan beri? Değerlerin kaçtı ...

Ben ocakta öğrendim cnm amh 0.25 çıktı ama diğer hormonlarım nprmal şimdilik bal polen yiyorum günde 3 hurma 15 günde bir d vitamini alıyorum günlük 1 bebe aspirini 2 ay önce soğan kürü geçen ay aslan pençesi neler yapmıyorumki ne duyduysam deniyorum

Yumurta takibi fln yaptırdın mı tüp bebek denedin mi bide sen aşılamamı yaptırmışmıydın
?
Faydası oldu mu bu denediğin şeylerin. Çok soru sorfum canım kusura bakma..

Yumurta takibi fln yaptırdın mı tüp bebek denedin mi bide sen aşılamamı yaptırmışmıydın
?
Faydası oldu mu bu denediğin şeylerin. Çok soru sorfum canım kusura bakma..
Yumurta takibi yaptırıyorum aşılama ve tüp denemedm tüp hiç düşünmüyorum ama aşılama deneyeceğim dogal yoldan bir kızım var benim

Yumurta takibi yaptırıyorum aşılama ve tüp denemedm tüp hiç düşünmüyorum ama aşılama deneyeceğim dogal yoldan bir kızım var benim
Ozaman iğne dediğin çatlatma iğnesi mi?Kızın oldugundada amh ın düşük müydü peki, tüpü neden hiç düşünmüyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…