- 10 Nisan 2016
- 2.738
- 3.348
- 133
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #1.821
Benimde 0.01Çok güzel bi haber :) Umarım biz de böyle mutluluktan uçacağımız haberi yaşarız. Canım senin yaşın kaçtı. Ben aralıkta 38 olucam. 5 yaşında benim oğlum da. Ama amh 0.01 Sence kendiliğinden hamile kalma şansımız var mı?
canım sen kaç yaşındasın. çocuğun var mı? oğlum tek kaldı benim.Benimde 0.01
31 yaşındayım 10 aylık evliyim. Yok daha deneyemedim çocuk yapmayı Arı sütü bal polen ye benim 0.12 ye yükseldi. Sonra yemedim 0.02 ye düştü.canım sen kaç yaşındasın. çocuğun var mı? oğlum tek kaldı benim.
Anladım canım. Daha yeni evliymişsin. Niye bu amh bu kadar düşüyo bilmiyorum ya. İnşallah normal yoldan hamile kalırız.31 yaşındayım 10 aylık evliyim. Yok daha deneyemedim çocuk yapmayı Arı sütü bal polen ye benim 0.12 ye yükseldi. Sonra yemedim 0.02 ye düştü.
Bi Prof. Bana demişti ki genelde doğuştan bu böyle.Anladım canım. Daha yeni evliymişsin. Niye bu amh bu kadar düşüyo bilmiyorum ya. İnşallah normal yoldan hamile kalırız.
İnşallah hemde tez zamanda. Senin sıkıntı ne canım hormonlar miçocuğum olsun artık istiyorum ben de
28 yaşındayım cnm 7 yaşında kızım var inş kalacağz cnm allahtan ümit kesilmezÇok güzel bi haber :) Umarım biz de böyle mutluluktan uçacağımız haberi yaşarız. Canım senin yaşın kaçtı. Ben aralıkta 38 olucam. 5 yaşında benim oğlum da. Ama amh 0.01 Sence kendiliğinden hamile kalma şansımız var mı?
28 yaşındayım cnm 7 yaşında kızım var inş kalacağz cnm allahtan ümit kesilmezÇok güzel bi haber :) Umarım biz de böyle mutluluktan uçacağımız haberi yaşarız. Canım senin yaşın kaçtı. Ben aralıkta 38 olucam. 5 yaşında benim oğlum da. Ama amh 0.01 Sence kendiliğinden hamile kalma şansımız var mı?
Şuan çoğu kişinin amh si düşük çıkıyor allahım sonumuzu hayır etsin inş0.07 üstelik evli bile değilim. Çok kotü.
İnş.cnm ben karın ağrısı için gittim kendimi tüp bebek ünitesinde buldum .Yumurta toplama saklama önerdiler. DOktar %1 şans verdi ama istersen başlarız dedi.% 1 şans yumurta için yalnızca.1 yumurta bulsak sen evlenince ye kadar 1 yumurta iptal olur dedi. Bende olsun şansımı denemek istiyorum dedim .Sanki her yer kocanım dolu gibi.Şuan çoğu kişinin amh si düşük çıkıyor allahım sonumuzu hayır etsin inş
Cnm amh iyi beslenmeyle arı sütü polen d vitamini spor yürüyüş aslanpençesi hayıt incir çörekotu bunları düzenli tüketerek biraz artırmaya çalış bence sonra deneİnş.cnm ben karın ağrısı için gittim kendimi tüp bebek ünitesinde buldum .Yumurta toplama saklama önerdiler. DOktar %1 şans verdi ama istersen başlarız dedi.% 1 şans yumurta için yalnızca.1 yumurta bulsak sen evlenince ye kadar 1 yumurta iptal olur dedi. Bende olsun şansımı denemek istiyorum dedim .Sanki her yer kocanım dolu gibi.boşuna uğraşma benim ki
Hayit otu nasıl kullanılacakCnm amh iyi beslenmeyle arı sütü polen d vitamini spor yürüyüş aslanpençesi hayıt incir çörekotu bunları düzenli tüketerek biraz artırmaya çalış bence sonra dene
Ben afnucaston kullanıcam bu ay hapı cnmHayit otu nasıl kullanılacak
Degerlerin iyiyse neden tüp bebek önerdi doktorun?Arkadaşlar bu hafta adet oldum değerlerimi ölçtürdüm iyi cıktı hamdolsun ve 3. Günü foliküllere baktırdım sağda 3 solda 2 folikül gördü. Ben sana tedavi uygularım ama tüp bebeğe başvurmalısın dedi. Ben tedavi olacağım iki ay tüp bebeğe başlama imkanım yok zaten çalıştığım için dedim. klomen verdi haftaya gel bakayım dedi. İnşallah bu değerlerle en azından bir çocuğun olsa keske dedi, sizce bu folikül sayım iyi mi kızlar?
Amhım düşük diye önerdi canım.Degerlerin iyiyse neden tüp bebek önerdi doktorun?
Ama değeriniz kaçAmhım düşük diye önerdi canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?