AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Benimde 0.01

Benim amh da 1.30 çıktı. 2 nin üstü olmasi grrekiyormuş galiba.

28 yaşındayım cnm 7 yaşında kızım var inş kalacağz cnm allahtan ümit kesilmez

28 yaşındayım cnm 7 yaşında kızım var inş kalacağz cnm allahtan ümit kesilmez

Şuan çoğu kişinin amh si düşük çıkıyor allahım sonumuzu hayır etsin inş
İnş.cnm ben karın ağrısı için gittim kendimi tüp bebek ünitesinde buldum .Yumurta toplama saklama önerdiler. DOktar %1 şans verdi ama istersen başlarız dedi.% 1 şans yumurta için yalnızca.1 yumurta bulsak sen evlenince ye kadar 1 yumurta iptal olur dedi. Bende olsun şansımı denemek istiyorum dedim .Sanki her yer kocanım dolu gibi. boşuna uğraşma benim ki

Cnm amh iyi beslenmeyle arı sütü polen d vitamini spor yürüyüş aslanpençesi hayıt incir çörekotu bunları düzenli tüketerek biraz artırmaya çalış bence sonra dene

Arkadaşlar bu hafta adet oldum değerlerimi ölçtürdüm iyi cıktı hamdolsun ve 3. Günü foliküllere baktırdım sağda 3 solda 2 folikül gördü. Ben sana tedavi uygularım ama tüp bebeğe başvurmalısın dedi. Ben tedavi olacağım iki ay tüp bebeğe başlama imkanım yok zaten çalıştığım için dedim. klomen verdi haftaya gel bakayım dedi. İnşallah bu değerlerle en azından bir çocuğun olsa keske dedi, sizce bu folikül sayım iyi mi kızlar?

Degerlerin iyiyse neden tüp bebek önerdi doktorun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…