AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Sizler bize umutsunuz cnm onlara göre benim çocuğumda olmaz ama ben inanıyorum bende hamile kalacağım
Agladım üzüldüm yeri geldi isyan ettim ama artık kendime geldim allahım bizede verecek inş

C
Banada o muameleyi yaptılar zorla klomen yazdırfım kendime. Dene ama seni oyalamak istemem dedi sonra tüp bebeğe geç kalırsan beni suçlarsın dedi. Bende biliyorum farkında olarak istiyorum dedim, vitamin fln yok mu destekleyecek dedim hiç bir şey yok dedi. Bu klomeni iç haftaya gel dedi. Sonrada inşallah en azından bir çocugun olur fıstık dedi acıyarak...

Banada tüp bebek dendi ama. yaşim 32 11 yaşında bir oğlum var özel Dr gidiyorum şimdi oda değerlerin kötü değil dedi klomen kullanıyorum şimdi
canım rahim filmi çektirdin mi? Rahim filminde tüpler açıkmı rahim dokusunda bir problem varmı ona bakılıyor 400 tl civarı fiyatı ama rahim filmi sırasında ufak tıkanıklıklar açılıyor rahim filmi sonrası normal yolla 2-3 ay içinde hamile kalanların oranı %30-40 civarı :) doktoruna bir danış bence.

bende aynı şeyleri yaşamıştım 2 ayrı doktora gittim biri özel biri devlette biri 5 diğeri 6 folikül görmüştü ultrasonda hormonlarım iyi amh değerimde düşük 0,83tü.tüp bebek önermişlerdi sadece bitkisel takviyelerle ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım doktor keseyi gördü ama kalp atışlarını duyamadık 10 gün sonra tekrar gel inşallah kötü sürprizlerle karşılaşmayız dedi inşallah kalp atışını duyar sağ salim doğduğunu görürüz.

İnşallah bi sorun çıkmaz canım sen içini ferah tut herşey yoluna girer inş. Şimdi çok kötü olmuşsundur tahmin edebiliyorum ama bence bir sorun cıkmayacak belkide daha erkendir duymak için

İnşallah bi sorun çıkmaz canım sen içini ferah tut herşey yoluna girer inş. Şimdi çok kötü olmuşsundur tahmin edebiliyorum ama bence bir sorun cıkmayacak belkide daha erkendir duymak için

Gündüz işte yine kafam dağılıyor ama geceleri doğru düzgün uyuyamıyorum yarın gideceğiz 10 gün olacak inşallah sadece erken olduğu için duyulmamıştır.

Biraz önce doktordan geldim hiç yumurtam olgunlaşmamış.. bu ay artık olmaz imkansız dedi.femera kullanmıştım klomene göre daha iyiydi ama yine hüsran yine huzun olmuyor benim..

Kizlar sizin doktorunuz ile iletisiminiz nasıl? Benim dr konuşmaz soylicegini söyler hemen göndermeye çalışır..Vajinal muayene ederken cep telefonu ile konusuyordu en Son..hızlı hızlı konuşur gonderir..bende eve gidince sormak istediklerimi hatırlar üzülürüm.. mesela ben bu ay femera kullandım. Yumurta var mı dedim yok dedi o kadar. Anlamadım şimdi benim hiç yumurta olusmamismi yoksa yeteri kadar büyümemismi? Bir dahaki ay hiç gidesim de yok açıkçası? Siz olsanız ne yaparsınız

Değiştir doktorunu bence canım ingili alakalı bir doktor bulmalısın

doktora sor bezdir doktoru, siz birşey söylemedikçe ben kötü hissediyorum de ki farkında olsun. bundan da anlamazsa değiştir doktorunu arkadaşım

Prolaktin hormon 30 çıkmıştı benim ve doktorum hiç ilaç vermedi bunun için? Sizce bu normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…