AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Kaç folikül göründü usg de acaba ?

değişiyor en son tup bebekte 13yum toplandı 10isleme girdi.sizce sadece usg bakarak mi? anlasiliyor

Onu bilmiyorum tüp bebekte ilaçlardan dolayı belki daha çok cıkıyordur normal adet döneminde görünen foliküller usg de görünüyor benim bahsettiğim ozaman görünenler . Sizin amh değeriniz kaçtı?

Onu bilmiyorum tüp bebekte ilaçlardan dolayı belki daha çok cıkıyordur normal adet döneminde görünen foliküller usg de görünüyor benim bahsettiğim ozaman görünenler . Sizin amh değeriniz kaçtı?
bana hiç amh baktirmadim.yani hiç söylemediler .adet te 13folukul gözüküyor.dr hiç fsh amh onermediler

Peki yumurtan iyiyken neden fsh yüksek cıkarmış onu dedi mi doktorun
doktorumun dediği 5yil önce biz o testleri yapıyorduk.hatta benim hormon testlerime bile bakmadı.bizim için sadece adettekyken usg önemli zaten biz onunla rezervi olcebiliyoruz.ama kime bktiysam herkes yapıyor.doğal olarakta kafam karışıyor.9ustude az bi rakam sayılmaz bence

Yani öyledir bence de

C
Canım keseyi görebildiniz mi bebeğin iyimiymiş bide dhea yı sen doktoramı yazdırmıştın?

C

Canım keseyi görebildiniz mi bebeğin iyimiymiş bide dhea yı sen doktoramı yazdırmıştın?

Keseyi gördük cok şükür 5+2olduk 6 haftada kalp atisini duymak için çağırdı doktor insallah bi aksilik olmaz herşey yolunda gider dua edin kızlar.Benim tüp bebek doktorum okadar ilgisiz davrandi ki negatif transfer sonrasi ben kendim istedim herseyi ben sikistirdim.Esimede problem olmamasina ragmen vitamin gibi bisey verdi.Çatlatma ignesinide ben istedim yazdi.Bana resmen senin çocuğun olmaz psikolojisini yansıttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…