- 1 Mayıs 2017
- 1.232
- 1.284
- 133
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #1.841
0.65 cıktı canım. Senin ki kaçAma değeriniz kaç
Kaç folikül göründü usg de acaba ?arkadaslarr iyi geceler sizlere bir sorum ol ucak benim fsh 9 benim dr.sadece usg muane ederek rezervimin gayet normal olduğunu söyledi .hatta artık bu hormon testlerini 5yil önce yapıyorduk dedi önemli olan usg folukul sayısı ama nedense kafam yinede karisiyor
değişiyor en son tup bebekte 13yum toplandı 10isleme girdi.sizce sadece usg bakarak mi? anlasiliyorKaç folikül göründü usg de acaba ?
değişiyor en son tup bebekte 13yum toplandı 10isleme girdi.sizce sadece usg bakarak mi? anlasiliyorKaç folikül göründü usg de acaba ?
değişiyor en son tup bebekte 13yum toplandı 10isleme girdi.sizce sadece usg bakarak mi? anlasiliyor
Benimki de amh 1.180.65 cıktı canım. Senin ki kaç
Seninki daha iyiymiş canım maşallah 1 in üstü iyi demişlerdi bana. Bide canım yasın kaçBenimki de amh 1.18
Banada tüp bebek dendi ama. yaşim 32 11 yaşında bir oğlum var özel Dr gidiyorum şimdi oda değerlerin kötü değil dedi klomen kullanıyorum şimdiSeninki daha iyiymiş canım maşallah 1 in üstü iyi demişlerdi bana. Bide canım yasın kaç
Bendee yarın başlıcam klomene inşallah etkisi dokunur hayırlısıylaBanada tüp bebek dendi ama. yaşim 32 11 yaşında bir oğlum var özel Dr gidiyorum şimdi oda değerlerin kötü değil dedi klomen kullanıyorum şimdi
bana hiç amh baktirmadim.yani hiç söylemediler .adet te 13folukul gözüküyor.dr hiç fsh amh onermedilerOnu bilmiyorum tüp bebekte ilaçlardan dolayı belki daha çok cıkıyordur normal adet döneminde görünen foliküller usg de görünüyor benim bahsettiğim ozaman görünenler . Sizin amh değeriniz kaçtı?
Zaten senin ki iyi bence canım gayet ondan istememiştir.bana hiç amh baktirmadim.yani hiç söylemediler .adet te 13folukul gözüküyor.dr hiç fsh amh onermediler
Peki yumurtan iyiyken neden fsh yüksek cıkarmış onu dedi mi doktorunbide eskiden 6.fsh şimdi daha yüksek olmuş 9ustu
doktorumun dediği 5yil önce biz o testleri yapıyorduk.hatta benim hormon testlerime bile bakmadı.bizim için sadece adettekyken usg önemli zaten biz onunla rezervi olcebiliyoruz.ama kime bktiysam herkes yapıyor.doğal olarakta kafam karışıyor.9ustude az bi rakam sayılmaz bencePeki yumurtan iyiyken neden fsh yüksek cıkarmış onu dedi mi doktorun
Yani öyledir bence dedoktorumun dediği 5yil önce biz o testleri yapıyorduk.hatta benim hormon testlerime bile bakmadı.bizim için sadece adettekyken usg önemli zaten biz onunla rezervi olcebiliyoruz.ama kime bktiysam herkes yapıyor.doğal olarakta kafam karışıyor.9ustude az bi rakam sayılmaz bence
Gurbet canım adet oldun mu inşallah hamilesindir?Sağol cnm benimde adet gelecek gibi oluyor geri gidiyor
Canım keseyi görebildiniz mi bebeğin iyimiymiş bide dhea yı sen doktoramı yazdırmıştın?Nasil anlamam yaa ben ne cektim aylarca ne gelirse sorun cevaplarim hic cekinmeyin gecen ay 3 birinde 1 birin de 4 folikül var dedi 1 tanesi 10.gunumde 19mm idi bende catlatma ignesi aldim gen kendi kafama göre 5 gün araliksiz iliski ve cok şükür
Adet oldum cnm malesefGurbet canım adet oldun mu inşallah hamilesindir?
C
Canım keseyi görebildiniz mi bebeğin iyimiymiş bide dhea yı sen doktoramı yazdırmıştın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?