AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Bence değil normalde sınır 25 ama tabi 25 olsun da istemez doktor, dostinex vermesi gerekirdi sen bir şey sormadın mı?
Canım tüm değerlerimle gittim zaten ona ocak ayında. Baki inceledi hepsini.ama vermedi..hiç o değer için bişi vermedi.bende arasırma yaparken burada öğrendim.işin açıkcasi dr um biraz garip bir adam. Vajinal muayene yaparken cep telefonu ile konuşuyor.. oda da konuşurken yan tarafa dönüp tost yiyor. Hiç konuşmaz direk spyluyecegini söyler hemen ayağa kalkar gönderir.. açıklama yok. Bir keresinde çatlama iğnesi yerine tedavülden kalkan bir merhem yazmış reçeteye. Eczacı da şaşırdı kaldı.. beni tedaviden Soguttu diyebilirim. Bebek hevesim kalmadı inan

Canım değiştir doktorunu, sonuçta bu işte doktora güven çok önemli o zaman insan kendini rahat hisseder umudu olur stresten biraz olsun uzaklaşır.

Canım değiştir doktorunu, sonuçta bu işte doktora güven çok önemli o zaman insan kendini rahat hisseder umudu olur stresten biraz olsun uzaklaşır.
Haklısın.. ben hiç rahat değildim 4 aydır.. sonraki ay başka bir doktorla devam edeceğim yoluma

Canım sen hangi doktora gidiyorsun, senin gittiğin doktora gitmek istiyorum. :)

Ben İstanbul'dayım. Ben de tedavi veren bir doktor bulaydım iyi olacaktı. Klomen vermeyi düşünen bi doktor bulamadım.
Ben şansımı denemek istiyorum ilaçlarla.
Benim klomende son günüm bugün yarın kontrole gideceğim bakalım ne durumdayım.

Kızlar klomen biteli 3 ü gün solda yumurta oluşmuş cumartesi gel bakalım catlamis mı diye bende çatlama ignesini sordum istersen yazayım dedi tabi istedim bugün yaptir yarın ilişki olsun dedi sonra 2 gün arayla olsun dedi kendi Dr değil Dr um ızindeymis Dr um 1 gün arayla onermisti bilginiz varsa yazar mısınız

Bem yarın görüncem sizin adet döngüsü kaç gün ben yarın gidecemde sonraki 3 gün tatil bidaha gidemem pazartesine kadar ozamana da biter süreç sanırım

mrb çengel bebeğin kalp atışları duyuldu mu

Eveettt :) dün gittim doktora şükürler olsun duyuldu :) tren yolculuklarındaki sesin hızlandırılmışı gibi, telefonuma kaydettim o anda, belki 100 defa dinledim. Doktor ikili tarama testine de yönlendirdi randevu aldım dışarda pahalı burdada çok dolu şimdiden randevuyu al dedi bir yazı ile yönlendirdi oda aradan çıkmış oldu şimdi gebelik dönemi takibi için bir doktor bulmam gerekiyor Bezmialemdeki Banu hanım artık benimle ilgilenemeyecekmiş

Çok şükür canım darısı bizede olsun inş hayırlısıyla tez vakitte ikili tarama niye gerekliymiş

Gözünüz aydin :) kaçıncı haftada duyuldu

Çok şükür canım darısı bizede olsun inş hayırlısıyla tez vakitte ikili tarama niye gerekliymiş

Amin canım, inşallah en kısa sürede senin de isteyen herkesin de dileğini rabbim gerçekleştirir. ikili tarama testi 11-14 hafta arası yapılıyormuş down sendromu gibi bir rahatsızlık var mı ona bakılıyormuş. İnşallah sağlıklıdır

İnşallah canım hiç bir sorun çıkmaz sağlıcakla kucağına alırsın.
Bide sana bişey soracağım çengel sende yumurta akı gibi bi akıntı geliyor muydu çatlatma iğnesinde veya yumurtaların büyüdüğünde..

Evet normalde oluyordu çatlatma iğnesi zamanı da 2gün oldu hatta hamile olduğumu öğrendikten sonra bile ara ara öyle akıntı oldu.

Evet normalde oluyordu çatlatma iğnesi zamanı da 2gün oldu hatta hamile olduğumu öğrendikten sonra bile ara ara öyle akıntı oldu.
Ya ben o akıntıyı artık hiç görmüyorum tüplerim mi tıkalıdır ki ondan mı görmüyorum allah korusun

Ya ben o akıntıyı artık hiç görmüyorum tüplerim mi tıkalıdır ki ondan mı görmüyorum allah korusun

stres yapma bende hamilelikten önceki 2-3 ay görmedim kendi kendime artık yumurtlama olmuyor neler oluyor bana dedim ama o akıntı illa olacak diye bir şey yokmuş doktorda her kadında da olmaz her zamanda olmaz dedi :) yani rahat ol ama civan perçemi ve aslan pençesi içtiğim andan itibaren eskisinden daha çok olmaya başladı sebebini bende bilmiyorum.

İnşallah öyledir canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…