- 24 Şubat 2017
- 2.939
- 3.685
- 133
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #1.921
Bizim dogal yolla imkansiz tek care tup bebekAy inşallah ya tez vakitte doğal yollarla hayırlısıyla sağlığıyla insallah
Nasıl yani canım neden olmazBizim dogal yolla imkansiz tek care tup bebek
bi kadinin menopoza girmesi icin ust uste her ay ayni gun yapilan fsh olcumlerinin 100 ve uzeri cikmasi gerekliymis. tabii e2 de cok cok dusuk olmali,0-5 gibi rakamlar, ama tabii dogum bunu geciktirebilir,birde o arkadasim sezeryan ile dogum yapti, dr bile actiginda yumurtaliklarin yasina bayagi kuculdugunu soylemis.Biri öyle yazmış ama bi an acaba dedim bide bazı yerlerde yumurta rezervi sıfırlanmış deyip menapoz olup hamile kalanlar okudum belkide yumurta hücreleri cok küçük olup az görünüyorfur ve sonra artık yumurtalar caluşmaya başlıyordur ne bilim bi an acaba dedim. Arkadasın çocuktan sonra tekrar ölçtürdü mü rezervlerini peki?
Ay ne güzel geldi mesajınız değil mi allah büyük o isterse her şey olurbi kadinin menopoza girmesi icin ust uste her ay ayni gun yapilan fsh olcumlerinin 100 ve uzeri cikmasi gerekliymis. tabii e2 de cok cok dusuk olmali,0-5 gibi rakamlar, ama tabii dogum bunu geciktirebilir,birde o arkadasim sezeryan ile dogum yapti, dr bile actiginda yumurtaliklarin yasina bayagi kuculdugunu soylemis.
ha soyle mucizelerde var..gene ayni gruptan bir arkadasim fsh 90 di galiba ve cyclo ile adet olabiliyordu ancak ve birde hic yumurta gorulmuyordu.tup bebek yapacak ama yumurta yok..bu arkadasim dogal gebe kaldi hemde kocasida sehir disinda caliisiyordu,tek sefer ile...Rabbimin mucizeleri bitmiyor iste...
ona suphe yok...Verirse yuceliginden vermezse imtihanimdir...At
Ay ne güzel geldi mesajınız değil mi allah büyük o isterse her şey olur
Benim tuplerimde tikali canim malesef acilma sansi yok tek umudumuz tup bebek rabbim tez vakitte tum isteyenlere emek verenlere guzel bebisler nasip etsin insallahNasıl yani canım neden olmaz
Guzel yazmışsınız ama e2 de yanlisiniz var menepoz oncesi normal olmasi gereken rakam 30-119 arasi normal kabul edilirbi kadinin menopoza girmesi icin ust uste her ay ayni gun yapilan fsh olcumlerinin 100 ve uzeri cikmasi gerekliymis. tabii e2 de cok cok dusuk olmali,0-5 gibi rakamlar, ama tabii dogum bunu geciktirebilir,birde o arkadasim sezeryan ile dogum yapti, dr bile actiginda yumurtaliklarin yasina bayagi kuculdugunu soylemis.
ha soyle mucizelerde var..gene ayni gruptan bir arkadasim fsh 90 di galiba ve cyclo ile adet olabiliyordu ancak ve birde hic yumurta gorulmuyordu.tup bebek yapacak ama yumurta yok..bu arkadasim dogal gebe kaldi hemde kocasida sehir disinda caliisiyordu,tek sefer ile...Rabbimin mucizeleri bitmiyor iste...
Bu nasıl bi saçmalık ya doktor bunu nasıl size söyler 0.01 lere tüp bebek yapılıyor tutuyor. Ayrıca 0.2 ile doğal yolla hamile kalanlar var. Donasyon nedir yani bu tarz bi şeyi nasıl kolaylıkla söylüyorlar karsıdakinin umudunu kırarak ya da 2. De olumsuz olur nasıl diyorlar, olur mu olmaz mı Allahtan başka kimse garanti veremez...Sen hiç dert etme üzme kendini bitkisel yöntemlere yönel ve daha umut verici bir doktor bul kendine...Amh değerim 0,40 çıktı. 7 ayda 3 döllenmiş yumurta elde edilmiş ve dondurulmuştu. 3.gün embryosu olarak 8 Mayıs tarihinde transfer yapıldı. Fakat sonucum maalesef negatif oldu. Doktorumla yapmış olduğum görüşmede 2.denememizde de yüksek olasılıkla negatif sonuç alacağımızı söyledi.Hatta 2.denemeyi yapmamızda ısrar edip ama 3.sünde yumurta donasyonu kullanmamızı tavsiye etti. Fazlasıyla umutsuzluğa kapıldım ne yapacağımı bilemez haldeyim.
Pardonda bu hangi hastane hangi doktor bu sekilde konusabiliyor sanki yumurtan 0 bitmis git donasyon yaptir diyebiliyor bir yumurta bile cok onemli size tavsiyem hastaneyi degistirin tup bebege baslamadan kendinizi cok guzel hazirlayin bedlenme vitamin kur bunlari kullanin cunku ayni sikinti bendede var ve inanilmaz sıkı hazirlandim sayiya takilma kaliteyi arttir bence sevinmelisin cunku haala yumurtan var buda guzel bisey yaşınız kacAmh değerim 0,40 çıktı. 7 ayda 3 döllenmiş yumurta elde edilmiş ve dondurulmuştu. 3.gün embryosu olarak 8 Mayıs tarihinde transfer yapıldı. Fakat sonucum maalesef negatif oldu. Doktorumla yapmış olduğum görüşmede 2.denememizde de yüksek olasılıkla negatif sonuç alacağımızı söyledi.Hatta 2.denemeyi yapmamızda ısrar edip ama 3.sünde yumurta donasyonu kullanmamızı tavsiye etti. Fazlasıyla umutsuzluğa kapıldım ne yapacağımı bilemez haldeyim.
Ne kolay hemen donasyon..acaba kendileri ilk denemeden sonra eşine donasyon yaptirirmiydi? Bırakın o doktoru başka bir klinik ile görüşmelere başlayın derim ben..Amh değerim 0,40 çıktı. 7 ayda 3 döllenmiş yumurta elde edilmiş ve dondurulmuştu. 3.gün embryosu olarak 8 Mayıs tarihinde transfer yapıldı. Fakat sonucum maalesef negatif oldu. Doktorumla yapmış olduğum görüşmede 2.denememizde de yüksek olasılıkla negatif sonuç alacağımızı söyledi.Hatta 2.denemeyi yapmamızda ısrar edip ama 3.sünde yumurta donasyonu kullanmamızı tavsiye etti. Fazlasıyla umutsuzluğa kapıldım ne yapacağımı bilemez haldeyim.
Labaratuvarlarda yapılıyor.. şehrinizde yapın bir arastima illa vardır ben 150 liraya en iyi yere yaptırdım. Devlet bakmıyor o isekızlar bu amh testi sadece özel hastanelerde mi yapılıyor? 350 lira dedi bir hastane. devlet hastanesinde yapılmaz mı bu test ?
teşekkür ederim. devletler yapsa iyiymişLabaratuvarlarda yapılıyor.. şehrinizde yapın bir arastima illa vardır ben 150 liraya en iyi yere yaptırdım. Devlet bakmıyor o ise
kızlar bu amh testi sadece özel hastanelerde mi yapılıyor? 350 lira dedi bir hastane. devlet hastanesinde yapılmaz mı bu test ?
İzmirdeyim. Ege Üniversitesinde tedaviye başlicaz. Orası amh yapmıyor dediler ben de nerde yaptıracağımı bilemedimcanım hangi şehirdesin devlette kadın hastalıkları ve kısırlık poliklinikleri var ben sorunum var mı diye tesadüfen randevu almıştım amh fsh vb tüm tahlillerim yapıldı 1 kuruşta ödemedim.
devlet hastanelerine randevu alınan mhrs sistemine bak kısırlık polikiliniği olan devlet hastanesi varsa orada amh değerinede bakılıyor istanbulda hemen hemen her devlet hastanesinde var 1 yıldır korunmasız ilişki yaşıyoruz ama çocuğumuz olmadı dediğinde doktor ilk amh ye bakıyor. canım bu arada kaç yaşındasın?İzmirdeyim. Ege Üniversitesinde tedaviye başlicaz. Orası amh yapmıyor dediler ben de nerde yaptıracağımı bilemedim
Teşekkür ederim bilgiler için. 26 yaşındayımdevlet hastanelerine randevu alınan mhrs sistemine bak kısırlık polikiliniği olan devlet hastanesi varsa orada amh değerinede bakılıyor istanbulda hemen hemen her devlet hastanesinde var 1 yıldır korunmasız ilişki yaşıyoruz ama çocuğumuz olmadı dediğinde doktor ilk amh ye bakıyor. canım bu arada kaç yaşındasın?
Selamlar, amh düşüklüğünde en başarılı doktorlar sizce hangileri?
Amh düşük olunca çok umutsuz konuşup moral bozuyorlar genelde, hatta donasyon önerip gereksiz sinir harbi yaşatıyorlar. İstanbul'da amh düşüklüğü için kimleri tavsiye edersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?