- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.334
- 248
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #1.961
Gurbetcim gerçekten mi hayırlı olsun allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. gecen ay çatlatma iğnesi yapmıştın bu ay başka bişey yaptın mı?Kızlar 0.2 amh ile doğal yoldan hamileyim ümidinizi kaybetmeyin dua edin kalp atışınıda duyayım
Hyır cnm tedaviyi bırakmıştımGurbetcim gerçekten mi hayırlı olsun allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. gecen ay çatlatma iğnesi yapmıştın bu ay başka bişey yaptın mı?
Ayy maşallah çok sevindim yorumlarını okuyordum aşılama falanda değil dimi :) 41 kere maşallah gurbetçim, inşallah kalp atışlarını da duyarsın 7 haftadan itibaren doktoruna danış küçük bir çocuk aspirini de iç, Rabbim korusun benim gibi kalp atışlarını duymuşken kalbi kan pıhtılaşması yüzünden durmasınKızlar 0.2 amh ile doğal yoldan hamileyim ümidinizi kaybetmeyin dua edin kalp atışınıda duyayım
Coraspin kullanıyorum cnm bide bugün progestan verdi doktor düşük önleyiciymiş serem gibi oldum başım dönüyor.Ayy maşallah çok sevindim yorumlarını okuyordum aşılama falanda değil dimi :) 41 kere maşallah gurbetçim, inşallah kalp atışlarını da duyarsın 7 haftadan itibaren doktoruna danış küçük bir çocuk aspirini de iç, Rabbim korusun benim gibi kalp atışlarını duymuşken kalbi kan pıhtılaşması yüzünden durmasınRabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin,tamamına erdirsin :)
Coraspin kullanıyorum cnm bide bugün progestan verdi doktor düşük önleyiciymiş serem gibi oldum başım dönüyor.
Yok cnm dogal yoldan oldum bu amh hikaye onu anladım kafada bitirmek lazım bu ay adetim geçtiğini bile sonradan farkettim menopoza girdim diye ağlıyordum bol dua edin cnm
Dua her kapının anahtarı meryem süresini muhakkak okuyun
Seninki pıhtılaşmadan mı durmuş belli oldumu
Keseyi görebildiniz mi canım ben de bu hafta rahim filmi çekildim. Ama bu ay prolaktinim yüksek çıktı 32 çıktı. Hamile kalır mıyım bilemem.Hyır cnm tedaviyi bırakmıştım
Gunde sabah akşam bal poke propolis yedim
Sabah akşam keçi boynuu pekmezi içtim
Adetimin 14.gününe kadar civan perçemli karışık bitki çayı içtim
15 günde bir d vitamini ampul
Agnucaston
Coraspin kullandım
Meryem süresi okudum
707 ya varis çektim
Ne çok şey yapmışım ya
Eşimde günde 1 klomen
Günde birde e vitamini kullandı
Allahım en kısa zamanda tekrar nasip etsin cnm çektiğimiz sıkıntışarı bizden başka kimse anlamaz bol dua edin hergün hepinize dua edicemçocuğun gelişimi çok iyiydi doktor kromozomal sorun olsa gelişimde olduğu haftanın en gerisinden gelir dedi benimki hep 3-5 gün önden gitmişti 8+5te kaybettim 9+2 günlük boyuttaydıki doktor 2-3 gün evvel durmuş olabileceğini söyledi
Evet bugün gördüm keseyi minicikti agnucaston kullan cnm prolaktine birebir artık araştıra araştıra doktor oldukKeseyi görebildiniz mi canım ben de bu hafta rahim filmi çekildim. Ama bu ay prolaktinim yüksek çıktı 32 çıktı. Hamile kalır mıyım bilemem.
Bende hala inanamıyorum cnm doktorlar imkansız deyince ama allahım nasip ediyor işteArkadaşlar 10.gün bthcg degerim 74,32 cikti.Hala inanamiyorum.12.gün tekrarla dedi doktorum.Ben cok umitsizdim.2 tane cikolata kisti.Amh:0,3 fsh:14 idi.Ilk gittigim doktor sizin tup bebekle bile hamile kalma ihtimaliniz %10 demişti
Tüp bebek mi sizin kiArkadaşlar 10.gün bthcg degerim 74,32 cikti.Hala inanamiyorum.12.gün tekrarla dedi doktorum.Ben cok umitsizdim.2 tane cikolata kisti.Amh:0,3 fsh:14 idi.Ilk gittigim doktor sizin tup bebekle bile hamile kalma ihtimaliniz %10 demişti
Sizin hamileliginiz de hayirli olsun.Rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin inşBende hala inanamıyorum cnm doktorlar imkansız deyince ama allahım nasip ediyor işte
Evet tüp bebekTüp bebek mi sizin ki
Arkadaşlar 10.gün bthcg degerim 74,32 cikti.Hala inanamiyorum.12.gün tekrarla dedi doktorum.Ben cok umitsizdim.2 tane cikolata kisti.Amh:0,3 fsh:14 idi.Ilk gittigim doktor sizin tup bebekle bile hamile kalma ihtimaliniz %10 demişti
Amin allahum kucağımoza almayı nasip etsinSizin hamileliginiz de hayirli olsun.Rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin inş
Kaçıncı kerede oldu kaç embriyom olmuştu kaçıncı gün konulmuştuEvet tüp bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?