AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Bebeğimi kaybettim kalbi durmuş bugün kürtaj oldum. Aşılama tüp bebek tedavisine başlayacağımız ay hamile olduğumu öğrenmiştik mucize gibiydi bugünse onu kaybettim,bu acı bebek sahibi olamamadan daha kötüymüş

Canım benim çok üzüldüm sen umuttun bana allahım sabır versin tez zamanda güldürsün yüzünü tekrardan inş

Canım sen ankarada hangi hastaneye tüp bebek yaptırmıştın?

Canım sen ankarada hangi hastaneye tüp bebek yaptırmıştın?

Gürgan klinik ama tavsiye etmiyorum. 15 yil sonra orda ikizleri olan bi ailenin tavsiyesiyle gittim oraya onlarda erkekteydi problem cok memnun kalmislardi laboratuvari falan iyi demislerdi.Ama yumurta rezerv azliginda hiç umut vermiyolar ve canimi cok sıktı ışıl hanım

Canım hamilesin dimi

Kızlar bu ay o kadar az adet kanamam var ki resmen sızıyor 2 gündür az az pıhtılı pıhtılı geliyor. Çok canım sıkıldı moral olarak çöktüm resmen neden olur ki böyle

Kızlar bu ay o kadar az adet kanamam var ki resmen sızıyor 2 gündür az az pıhtılı pıhtılı geliyor. Çok canım sıkıldı moral olarak çöktüm resmen neden olur ki böyle
Benim de geçen ay aynı oldu ve panikle doktora koştum menopoza mı giriyorum diye, kontrol etti, normal bir durum , olabilir dedi..regl olmuşsun sıkıntı yok, 2 çay kaşığı kadar kanama bile regl olmuş sayilir dedi...tam 28 gün sonra reglim gayet düzgün geldi çok şükür, hem de önceki aya da inat 6 gün sürdü..bi sıkıntı olduğunu sanmıyorum, ama yine de doktorunuza görünün isterseniz

Çok üzüldüm, umarım tekrar mucizeyi yaşarsın.

Çok üzüldüm, umarım tekrar mucizeyi yaşarsın.

teşekkür ederim, toparlanıyorum ve biran önce kendime gelmem gerek kaybedecek vaktim yok yaşım temmuzda 36 oluyor şansım giderek azalıyor doktor bu ay doğum kontrol hapı verdi önümüzdeki ay regl olduğumda farklı bir hastanede tahlillerimi yenilemeyi düşünüyorum ne durumdayım görmüş olurum.

Mrhabalar.Uzun suredir burayi takip ediyorum yanliz olmadigimi bilmek beni biraz rahatlatiyor.4 yillik evliyim.Çalistigim icin daha 1 yıldır cocuk dusunmeye baslamistik.Fakat doktora gidince 0,3 amh ve 14 fsh değeri ustune birde 2 tane de cikolata kistim oldugunu ogrendik.Hemen tüp bebege basladik.Havuz uyguladi doktor.1.opude 2,2.opude 3 yumurtam cikti.Hepsi dollendi ve donduruldu.Fakat 2 tane en iyi olan 3.gun embrosu yerlestirip kalan 3 embriyoyu ise 5.güne ulasmasi icin cozdurduler.Sonra bu 3unun de 5.gune gidemedigini bu yuzden imha edeceklerini haber verdiler.Cok canim skldi.Transferimin 4.gunundeyim

Canım zaten bizim sorunumuzda yani amh düşüklüğünde en kötü taraf embriyo kalitesizliği yoksa hepimizin yumurtası var ama kalite sorunu oluyor benim de embriyom 3. Gün 1. Kalite oluyor ama 5. Güne ulaşmıyor.

aslan pençesi otu,polen ve propolis tüketin kızlar. propolis damla gibi ben sabah akşam meyve suyu içine damlatıp içiyorum doktor ultrasonda yumurtalarım için sağlıklı büyümüş ne kullanıyorsan devam et deyip gülmüştü demişti

Ben bugun ilac tedavisine basladim cilmara forte ve ve estrofem ve iki hafta sonra progestana baslicam yunurtam ikitane. Rabbim hayirlisiyla kucagimizi bos birakmasin imsallah

Bizim durumumuz tüp bebek tedavilerinde en zor hastalar olarak adlandırılıyor malesef.Ama çocuk sahibi olabilen de var.Bu yüzden umudumuzu ve sabrimizi diri tutmamiz gerek sanirim.Ayni durumda amh ve fsh sorunu olan bir arkadasim su an 5 aylık hamile hem de ilk tup bebek denemesinde.Iki yumurtasi cikmisti,ikisini de 2.gun transfer ettiler.14 Haziran test günüm umarim ben de sizlere umut olacak mujdeli haberler veririm burdan.

Ben bugun ilac tedavisine basladim cilmara forte ve ve estrofem ve iki hafta sonra progestana baslicam yunurtam ikitane. Rabbim hayirlisiyla kucagimizi bos birakmasin imsallah

bana kürtaj sonrası yumurtlama başlasın çok geçmeden ilk reglimi olayım diye doktor cyclo progynova diye bir ilaç verdi doktor,başta doğum kontrol hapı sanıyordum ama geçen içerken üzerinde doğum kontrolü için değildir yazısını gördüm, adet düzenleyici hormon ilacıymış kızlar hiç bu ilaçtan kullandınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…