- Konu Sahibi crocus7919
-
- #1.981
Canım merhaba esi ne klomeni doktor mu verdi biraz aciklar misin.Hyır cnm tedaviyi bırakmıştım
Gunde sabah akşam bal poke propolis yedim
Sabah akşam keçi boynuu pekmezi içtim
Adetimin 14.gününe kadar civan perçemli karışık bitki çayı içtim
15 günde bir d vitamini ampul
Agnucaston
Coraspin kullandım
Meryem süresi okudum
707 ya varis çektim
Ne çok şey yapmışım ya
Eşimde günde 1 klomen
Günde birde e vitamini kullandı
Evet cnm eşimde ileri hareket yüzde 5 ti doktor klomen verdi bende e vitamini aldım çakşır suyu aldımCanım merhaba esi ne klomeni doktor mu verdi biraz aciklar misin.
Klomenin erkekte yan etkileri oluyor denilmişti bana doktor bilgilendirdi mi seni canımEvet cnm eşimde ileri hareket yüzde 5 ti doktor klomen verdi bende e vitamini aldım çakşır suyu aldım
Doktor verdi zaten yan etkisi olsa vermezdi sanırımKlomenin erkekte yan etkileri oluyor denilmişti bana doktor bilgilendirdi mi seni canım
Anladım canım demekki uygun görmüş... canım senin en son yumurta takibinde kaç folikülün görünüyordu son ay yumurta takibi yaptırmamıştın dimiDoktor verdi zaten yan etkisi olsa vermezdi sanırım
En son 7 idi bir daha yaptırmadım cnmAnladım canım demekki uygun görmüş... canım senin en son yumurta takibinde kaç folikülün görünüyordu son ay yumurta takibi yaptırmamıştın dimi
gurbet 7 çıktığında amh değerin kaçtı peki?En son 7 idi bir daha yaptırmadım cnm
Canım adetin ikinci gününde mi bu boyuttaydı yumurtaların?Birde kızlar ultrasona bakan doktor yanındaki hemşireye yazdırırken duyduklarım sağda dominant folikul 22mm solda 18 mm yanlış hatırlamıyorsam öyle söyledi birinde antra folikul 5, birinde 3var dedi
0.2 idi cnmgurbet 7 çıktığında amh değerin kaçtı peki?
0.2 idi cnm
Cnm bence amh ye takılma önemli olan yumurta kalitesi yumurta kaliteni artıracak şwyler dene sonuçta sen gebe kalabildinyaa ben tekrar tahlil yaptırmalımıyım, amh değerim şubatın 22.de bakıldığında 0,83 çıkmıştı bir sonraki aya hormon tahlillerine de bakalım demişti doktor bu arada amh düşük çıkınca bitkisel şeyler kullandım ve bence onunda etkisi ile diğer değerlerim mükemmel çıktı hatta o değerlerle de o ay normal yollardan mucize gibi hamile kalmıştım. 9 haftalıkken bebeğin kalbi durdu ve kürtaj oldum. şimdi 2 ay bekle dedi doktor sonrasında tüp bebek tavsiye etti, ne yapacağımı bilemiyorum normal yollardan bitkisel takviyelerle şansımı denesemmi yoksa tüp bebek için gitsem, bir yandan amh testimi yenilemek istiyorum diğer yandan bu 4 ayda dahada düşmüş ise öğrenmesem daha iyi deyip vazgeçiyorum
Cnm bence amh ye takılma önemli olan yumurta kalitesi yumurta kaliteni artıracak şwyler dene sonuçta sen gebe kalabildin
Kafanı boşalt ben bu ay amh yi unutmuştum bol tevekkül et meryem süresini oku
İlk soğan kürü yap bir rahmin temizlensin
Bal polen propolis kesinlikle dene
Agnucaston ve coraspinde bana fayda sağladı adetin 14.gününe kadarda civanperçemli çay içtim 15 günde bir d vitamini aldım hangisi sebep bilmiyorum ama çok dua ettim
Senin düşük sebebi belli oldumu
Doktoruna danışarak coraspin kullanabilirsin cnm benimde d vitamini 6 idi 3 ay takviye aldım şimdi kaç bilmiyorum doktorlara bakma banada sen hamile kalamazsın dediler ama rabbim verdid vitamini eksikliğim çok fazla tahlilde 7 çıkmıştı ampul kullanıyorum hafta 1 ampul şeklinde, soğan kürüne de başladım 8-9 gün olacak. Bebeğin kalbinin durma sebebi belli değil 2 doktora danıştım ama kontrol için düzenli gittiğim yumurta rezervin az yumurtada kaliteli değildi demek ki, ilaç takviyesi ve tüp bebek denemek gerek diyor diğeri ise ki oda tüp bebek uzmanı sen normal yollardan hamile kalabilirsin bu amh değeri çok çok kötü bir değerde değil çok daha düşük olup bebek sahibi olanlar var, vücudunu dinlendir 2-3 ay sağlıklı beslen yumurta takibiyle normal yollardan deneyelim falan dedi.
Ayrıca yumurta kalitesiz ise döllenme olmazdı bence onla alakası yok tüpte bile yumurta kalitesizse döllenme olmuyord vitamini eksikliğim çok fazla tahlilde 7 çıkmıştı ampul kullanıyorum hafta 1 ampul şeklinde, soğan kürüne de başladım 8-9 gün olacak. Bebeğin kalbinin durma sebebi belli değil 2 doktora danıştım ama kontrol için düzenli gittiğim yumurta rezervin az yumurtada kaliteli değildi demek ki, ilaç takviyesi ve tüp bebek denemek gerek diyor diğeri ise ki oda tüp bebek uzmanı sen normal yollardan hamile kalabilirsin bu amh değeri çok çok kötü bir değerde değil çok daha düşük olup bebek sahibi olanlar var, vücudunu dinlendir 2-3 ay sağlıklı beslen yumurta takibiyle normal yollardan deneyelim falan dedi.
Ayrıca yumurta kalitesiz ise döllenme olmazdı bence onla alakası yok tüpte bile yumurta kalitesizse döllenme olmuyor
Canım ozaman coraspin kullan zaten bir zararı yokmuş önlem amaçlı kullanırsınDiğer doktorda kalitesiz olsa bebeğin gelişimi de ağır olurdu seninki gün olarak önden gidiyordu kan pıhtılaşması daha büyük ihtimal onun içinde kan sulandırıcı takviye etmek gerekirdi dedi. Bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendiğim gün 8+5 ti ama ultsanda 9+1 / 9+2 boyutlarında ve tüm gelişimi normal görünüyordurenkli doppler ultrasondaki kadın bile ne güzel büyümüş gelişmiş aslında demişti.
gebeliktemi kullandın yoksa öncesinde mi başladın?Canım ozaman coraspin kullan zaten bir zararı yokmuş önlem amaçlı kullanırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?