AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Canım merhaba esi ne klomeni doktor mu verdi biraz aciklar misin.

Merhaba arkadaşlar .Ben 12 senelik evliyim yıllarca esimde azosperm vardı onla mücadele ettik 4.u tüp bebek denemesinde bı oğlum oldu çok şükür şimdi 5 yaşında .Kardeş düşünüyoruz eşim tekrar ilaç tedavisine başladı 3ay sonra tüp bebek yaptiracaktik .Buay adetim çok erken olunca doktora gittim hemde tüp bebekten önce bı kontrol olayım diye .Amh 0.66 çıktı .30 yaşındayım FSH 6.66 diğer tahlillerde normal galiba .Ben bu üç ayı değerlendirmek istiyorum bitkisel olarak ne onerirsiniz küçük önemsiz bitanede kistim varmis

Birde kızlar ultrasona bakan doktor yanındaki hemşireye yazdırırken duyduklarım sağda dominant folikul 22mm solda 18 mm yanlış hatırlamıyorsam öyle söyledi birinde antra folikul 5, birinde 3var dedi

Birde kızlar ultrasona bakan doktor yanındaki hemşireye yazdırırken duyduklarım sağda dominant folikul 22mm solda 18 mm yanlış hatırlamıyorsam öyle söyledi birinde antra folikul 5, birinde 3var dedi
Canım adetin ikinci gününde mi bu boyuttaydı yumurtaların?
normal şartlarda 8 antral folikül iyi birşeydir doktor bana her iki yumurtalıkta da 5 ve üstü antral folikül varsa rezervler iyi durumda sıkıntı yok anlamına gelir demişti :) ayrıca reglden 10 gün sonra bakılan değerlerse herşey iyi gibi çünkü arada 1 max 2 yumurta antral folikül olarak kalmaz ve büyük 18 mm ve üstüne çıktığında çatlama ihtimali vardır ben hamile kaldığımda 6 antral folikülden aynen senin gibi 2 tanesi sağlıklı büyümüştü(fazlasının büyümesi zaten normal gebelik yada aşılama için istenmez çünkü ikiz üçüz riski olur) o büyüyen yumurtalar bugün yarın çatlar ama yine de çatlatma iğnesi vereyim belki doğal yollardan yumurtan çatlamayabilir demişti o iğneyle de hamile kalmıştım. Regl zamanlarında bu boyutta ise onu bilemiyorum çünkü normalde o dönemde daha küçük boyutlarda olması gerekir.

yaa ben tekrar tahlil yaptırmalımıyım, amh değerim şubatın 22.de bakıldığında 0,83 çıkmıştı bir sonraki aya hormon tahlillerine de bakalım demişti doktor bu arada amh düşük çıkınca bitkisel şeyler kullandım ve bence onunda etkisi ile diğer değerlerim mükemmel çıktı hatta o değerlerle de o ay normal yollardan mucize gibi hamile kalmıştım. 9 haftalıkken bebeğin kalbi durdu ve kürtaj oldum. şimdi 2 ay bekle dedi doktor sonrasında tüp bebek tavsiye etti, ne yapacağımı bilemiyorum normal yollardan bitkisel takviyelerle şansımı denesemmi yoksa tüp bebek için gitsem, bir yandan amh testimi yenilemek istiyorum diğer yandan bu 4 ayda dahada düşmüş ise öğrenmesem daha iyi deyip vazgeçiyorum

Benim 0.07 değerim doktor 0.1 den bile az dedi.önümüzdeki ay tedavi başlayacak.Bu ay adet görmedim.inş. tamamen menopoza girmedim.

Cnm bence amh ye takılma önemli olan yumurta kalitesi yumurta kaliteni artıracak şwyler dene sonuçta sen gebe kalabildin
Kafanı boşalt ben bu ay amh yi unutmuştum bol tevekkül et meryem süresini oku
İlk soğan kürü yap bir rahmin temizlensin
Bal polen propolis kesinlikle dene
Agnucaston ve coraspinde bana fayda sağladı adetin 14.gününe kadarda civanperçemli çay içtim 15 günde bir d vitamini aldım hangisi sebep bilmiyorum ama çok dua ettim
Senin düşük sebebi belli oldumu

d vitamini eksikliğim çok fazla tahlilde 7 çıkmıştı ampul kullanıyorum hafta 1 ampul şeklinde, soğan kürüne de başladım 8-9 gün olacak. Bebeğin kalbinin durma sebebi belli değil 2 doktora danıştım ama kontrol için düzenli gittiğim yumurta rezervin az yumurtada kaliteli değildi demek ki, ilaç takviyesi ve tüp bebek denemek gerek diyor diğeri ise ki oda tüp bebek uzmanı sen normal yollardan hamile kalabilirsin bu amh değeri çok çok kötü bir değerde değil çok daha düşük olup bebek sahibi olanlar var, vücudunu dinlendir 2-3 ay sağlıklı beslen yumurta takibiyle normal yollardan deneyelim falan dedi.

Doktoruna danışarak coraspin kullanabilirsin cnm benimde d vitamini 6 idi 3 ay takviye aldım şimdi kaç bilmiyorum doktorlara bakma banada sen hamile kalamazsın dediler ama rabbim verdi

Ayrıca yumurta kalitesiz ise döllenme olmazdı bence onla alakası yok tüpte bile yumurta kalitesizse döllenme olmuyor

Ayrıca yumurta kalitesiz ise döllenme olmazdı bence onla alakası yok tüpte bile yumurta kalitesizse döllenme olmuyor

Diğer doktorda kalitesiz olsa bebeğin gelişimi de ağır olurdu seninki gün olarak önden gidiyordu kan pıhtılaşması daha büyük ihtimal onun içinde kan sulandırıcı takviye etmek gerekirdi dedi. Bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendiğim gün 8+5 ti ama ultsanda 9+1 / 9+2 boyutlarında ve tüm gelişimi normal görünüyordu renkli doppler ultrasondaki kadın bile ne güzel büyümüş gelişmiş aslında demişti.

Canım ozaman coraspin kullan zaten bir zararı yokmuş önlem amaçlı kullanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…