- 9 Ağustos 2014
- 146
- 27
- 18
- 37
- Konu Sahibi Gizlimelekank
-
Canım 8 yumurtam oldu .doktor çoğul gebelik riski var dedi içinden canima minnet diyorum tabi.Canım kaç yumurtan var dedi doktor. İnşallah 5 ten fazladır. Bol bol dua et. Allah isterse aşılama vesile zaten olur. İnşallah bize güzel haberler verirsin ve umut olırsun. Olmazsa da üzülme bunda da vardır bir hayır yaşını bilmiyorum ama rezervin azsa vakit kaybetme tüp bebek yaptır. Bunu konuşmak için erken . İnşallah bebişin seninledir. Dualarım seninle. İnşallah güzel olur
8 yumurta normal canım tabiki ikiz gebelik olabilir ama benim 4 yumurtam var. Prof. Mustafa bahçeciye gidiyorum.çok az dedi. Yani normal yolla hamile kalabilirsin. Tüp bebek yaptırırsan da tutma şansı çok yüksek. Aşılama kadında slıkıntı varsa hiç etkili değil ama sıkıntı erkekteyse kaliteli sperm verdikleri için şansı oluyor. Hepimiz için hayırlısıCanım 8 yumurtam oldu .doktor çoğul gebelik riski var dedi içinden canima minnet diyorum tabi.
ben de ankara da prof esat orhon a gidiyorum canım.nasip artık bugün kahverengi akıntım oldum.hiç rahat değilim ya8 yumurta normal canım tabiki ikiz gebelik olabilir ama benim 4 yumurtam var. Prof. Mustafa bahçeciye gidiyorum.çok az dedi. Yani normal yolla hamile kalabilirsin. Tüp bebek yaptırırsan da tutma şansı çok yüksek. Aşılama kadında slıkıntı varsa hiç etkili değil ama sıkıntı erkekteyse kaliteli sperm verdikleri için şansı oluyor. Hepimiz için hayırlısı
ben de ankara da prof esat orhon a gidiyorum canım.nasip artık bugün kahverengi akıntım oldum.hiç rahat değilim ya adet olacam diye korkuyorum
İnşallah yerleşme kanamasıdır hepimize mutluluk olur. Hadi bize güzel haberler ver umut ol tatlımben de ankara da prof esat orhon a gidiyorum canım.nasip artık bugün kahverengi akıntım oldum.hiç rahat değilim ya
İnş canım .umutla bekliyoruz iste. Allahım gönlümüze gore versin .biz elimizden geleni yapıyoruz. Allahın taktiri artık.allah hepimize güç versinİnşallah yerleşme kanamasıdır hepimize mutluluk olur. Hadi bize güzel haberler ver umut ol tatlım
inşallah sıkı sıkı tutunur bebeğiniz test tarihiniz hangi gün.dua edeceğim inşallah.isminizi verirseniz isimle de ederim inşallah...ben de ankara da prof esat orhon a gidiyorum canım.nasip artık bugün kahverengi akıntım oldum.hiç rahat değilim ya
Malesef canım ya sonuç negatif 2 tane yumurtada çatlamamış dr. doğum kontrol hapı verdi .önümüze bakacaz artik. Ya eşinin çok istediğini biliyorum ama tedavi olumsuz sonuçlanınca çok rahat davranıyo adamı sürekli üzülmedin mi diye soruyorum anlamıyorum gerçekten rahat mi yoksa bana mi belli etmek istemiyo.dun test yaptırdık netten sonuca baktım hic sormadı. Bugün neden birşey sormadin dedim söylemen gereken birşey olsa sen soylerdin neden sorayim ki dedidediinşallah sıkı sıkı tutunur bebeğiniz test tarihiniz hangi gün.dua edeceğim inşallah.isminizi verirseniz isimle de ederim inşallah...
üzülmeyin bir dahaki tedavide yüzünüz güler inşallah.dua edelim bol bol.en azından bizim tedavi şansımız var.eşiniz de belki sizi üzmemek için belli etmiyor olabilir.erkekler kadınlar kadar hassas, ince düşünceli olamıyorlar yapı gereği.Allah hepimize kolaylık versin...Malesef canım ya sonuç negatif 2 tane yumurtada çatlamamış dr. doğum kontrol hapı verdi .önümüze bakacaz artik. Ya eşinin çok istediğini biliyorum ama tedavi olumsuz sonuçlanınca çok rahat davranıyo adamı sürekli üzülmedin mi diye soruyorum anlamıyorum gerçekten rahat mi yoksa bana mi belli etmek istemiyo.dun test yaptırdık netten sonuca baktım hic sormadı. Bugün neden birşey sormadin dedim söylemen gereken birşey olsa sen soylerdin neden sorayim ki dedidedi
amh 0.01 çıkanlardanım. ve ben ilaçsız regli de olamıyorum. yolun tamamen mi sonundayım. yasım 32 daha ya. çocuk meselesi ayrı bir sorun sağlık meselesi ayrı bir sorun. bu hayata nasıl devam edeceğim bilmiyorum. siz neler kullanıyorsubuz ne yapıyorsunuz. cvp yazarsanız sevinirimBenimde amh 0,01 çıktı doktor rezervin cok azalmış dedi
merhaba sakın umudunuzu kesmeyin.amh 0,01 olan bir arkadaş tanıyorum.3 sene uğraştı.defalarca tedavi oldu ama son 1 sene izmir irenbe kaan bozkurtta 3 embriyo biriktirdi.ve şu an hamile.yaşı 33-34 olmalı.hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama izmir irenbe kaan bozkurta gidebilirseniz tedavisi güzel inşallah sizin de olur.umut olsun diye yazıyorum ben de onun tavsiye ettiği ilaç vitamin vs kullanıyorum.dilerseniz özelden ya da buradan ayrıntılı yazabilirim.ama en büyük etken umudunuzu kaybetmeyin.0,01 amh ile doğal yoldan hamile kalan doğuran tanıyorum.facebookta erken yumurta yetmezliği grubundayız.bakabilirsiniz...amh 0.01 çıkanlardanım. ve ben ilaçsız regli de olamıyorum. yolun tamamen mi sonundayım. yasım 32 daha ya. çocuk meselesi ayrı bir sorun sağlık meselesi ayrı bir sorun. bu hayata nasıl devam edeceğim bilmiyorum. siz neler kullanıyorsubuz ne yapıyorsunuz. cvp yazarsanız sevinirim
KONYADA İKAMET EDİYORUM. ANLAMADIĞIM BU DOKTORLAR AYNI DERSLERİ GÖRMÜYOR MU AYNI KİTAPLARI OKUMUYORLAR MI.BİRİ HASTASINI TEDAVİYE ALIP UÇ YUMURTA ELDE EDEBİLİRKEN. GENELİ 0.01 AMH YUKSEK FSH DEYİP HİÇ UGRASMIYOR. VE BİZİM HAYATA DEVAM ETMEMİZ GEREKİYO.OKADAR ZOR Kİ. BES YILLIK EVLİYİM VE DORT BUCUK YILDIR MUCADELEDEYİM. SİZLER HANGİ İLAÇLARI KULLANIYORSUNUZ.BABA REGLİ OLABİLMEM İÇİN CLYO PROGNOVA VERİYORLAR BİDE DHE BİOSTEROL FOLİK ASİT. BENİDE GELİŞMLERDEN HABERDAR EDERSENİZ SEVİNİRİM.GÖRÜŞMEK ÜZEREmerhaba sakın umudunuzu kesmeyin.amh 0,01 olan bir arkadaş tanıyorum.3 sene uğraştı.defalarca tedavi oldu ama son 1 sene izmir irenbe kaan bozkurtta 3 embriyo biriktirdi.ve şu an hamile.yaşı 33-34 olmalı.hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama izmir irenbe kaan bozkurta gidebilirseniz tedavisi güzel inşallah sizin de olur.umut olsun diye yazıyorum ben de onun tavsiye ettiği ilaç vitamin vs kullanıyorum.dilerseniz özelden ya da buradan ayrıntılı yazabilirim.ama en büyük etken umudunuzu kaybetmeyin.0,01 amh ile doğal yoldan hamile kalan doğuran tanıyorum.facebookta erken yumurta yetmezliği grubundayız.bakabilirsiniz...
nerede tedavi görüyorsunuz.ben konyada tedavi görüyorum.amh 0,14.konya novafertil ali sami gürbüze gidiyorum.tavsiye ederim gitmediyseniz.henüz tedavim devam ediyor.bana dedikleri umutsuzluğa kapılma, devam et.olur inşallah diyorlar.ben çok memnunum.dilerseniz özelden görüşebiliriz...KONYADA İKAMET EDİYORUM. ANLAMADIĞIM BU DOKTORLAR AYNI DERSLERİ GÖRMÜYOR MU AYNI KİTAPLARI OKUMUYORLAR MI.BİRİ HASTASINI TEDAVİYE ALIP UÇ YUMURTA ELDE EDEBİLİRKEN. GENELİ 0.01 AMH YUKSEK FSH DEYİP HİÇ UGRASMIYOR. VE BİZİM HAYATA DEVAM ETMEMİZ GEREKİYO.OKADAR ZOR Kİ. BES YILLIK EVLİYİM VE DORT BUCUK YILDIR MUCADELEDEYİM. SİZLER HANGİ İLAÇLARI KULLANIYORSUNUZ.BABA REGLİ OLABİLMEM İÇİN CLYO PROGNOVA VERİYORLAR BİDE DHE BİOSTEROL FOLİK ASİT. BENİDE GELİŞMLERDEN HABERDAR EDERSENİZ SEVİNİRİM.GÖRÜŞMEK ÜZERE
Ne güzel ikimizde Konya'dayız. bundan altı ay önce başkent hastanesindeki Cemalettin hocaya gidiyordum. yani çok umutlu başlamamıştı ama tamamen de boşverci değildi clyoprognova deha biosterol folik ait yazmıştı onları kullanıyordum. yaşlı bi doktordu emekli olmuş kendisini aradım meram tıpta kazım gezginç diye bi doktora yönlendirdi. kendisinin yanından bu gün geldim. gitmez olaydım bozuk olan psikolojımı daha da bozdu. öğrenmişler bi amh 0.01 yumurtaların bitmiş kendi yumurtanla olmaz ancak taşıyıcı anne olabilirsin dedi. bide ınhibin b ye baktı oda 5 ten düşükmüş. ben ali sami gürbüzle birebir görüşmedim internetten msj atmıştım tahlil sonuçlarımı ve doktorların neler dediğini gel bi muayene edelim falan yazmamıştı oda umutsuz vakka olarak görmüştü öyle olunca da gitmedim. çok kötüyüm ben ya adam bana bu genç yaşta sana neler olmuş şuna dikkat et buna dikkat et demesi gerekirken o kadar acımasızlar ki ancak taşıyıcı anne olabilirsin .......nerede tedavi görüyorsunuz.ben konyada tedavi görüyorum.amh 0,14.konya novafertil ali sami gürbüze gidiyorum.tavsiye ederim gitmediyseniz.henüz tedavim devam ediyor.bana dedikleri umutsuzluğa kapılma, devam et.olur inşallah diyorlar.ben çok memnunum.dilerseniz özelden görüşebiliriz...
benim 2014 amh 0.16 di bir hafta önce yaptırdığım 0.01 çıktı daha da azalmiş ya . özelden görüşelim demişsin özel msj at ı kullanamadım. facebook ta erken yumurta yetmezliği bölümü demişşin maalesef facebook kullanmıyorum. lütfen beni gelişmelerden haberdar et. evde net yok istede facebook yasak giremiyoum. buradan yazışalım. sen hangi ilaçları kullanıyorsun. ben clyo prognova, deha biosterol ve folik asit. ilaç içmeden de regli olamıyorum.nerede tedavi görüyorsunuz.ben konyada tedavi görüyorum.amh 0,14.konya novafertil ali sami gürbüze gidiyorum.tavsiye ederim gitmediyseniz.henüz tedavim devam ediyor.bana dedikleri umutsuzluğa kapılma, devam et.olur inşallah diyorlar.ben çok memnunum.dilerseniz özelden görüşebiliriz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?