İNŞALLAH CANIM BENİM YUMURTA BASKILAYACI İĞNELER YAN ETKİ GÖSTERDİ BİRAZ ATEŞLENME YAPTI BİRAZ NAPALIM BEBİŞ İÇİN KATLANCAZ ARTIK YETER Kİ TUTTUNSUNLAREvet yolun yarisini geldim sanirim insallah dualarim seninle sira sende
Cnm en baş 3 yumurta diyordun sonra 7 oldu sanırım şimdide 13 çok iyi bir rakam rabbim hakkında hayırlısını versin emeklerini boşa çıkarmasın dualarım seninleCanim bugun yumurtalarim toplandi agrim var uyuyorum hastanrden geldigimden beri yine biraz hafifledi sukur ki 13 yumurta cikti cokk sukur
Benimde sınırda olduğunu söyledi 1.13Maalesef amhnin bu sayfada 1in ustunde bulman zor gibi
Rabbimin mucizesi oldu hakkaten hic 13 olacagini tahmin etmezdim bakalim dolleneceklermi hayirlisiylaCnm en baş 3 yumurta diyordun sonra 7 oldu sanırım şimdide 13 çok iyi bir rakam rabbim hakkında hayırlısını versin emeklerini boşa çıkarmasın dualarım seninle
Bence tutacaklar insallahh guzel haberlerini burdan alacagizİNŞALLAH CANIM BENİM YUMURTA BASKILAYACI İĞNELER YAN ETKİ GÖSTERDİ BİRAZ ATEŞLENME YAPTI BİRAZ NAPALIM BEBİŞ İÇİN KATLANCAZ ARTIK YETER Kİ TUTTUNSUNLAR
Döllenecek cnm allahın izniyle.amh bence belli boydaki yumurtaları salgılıyor bizim küçük uykudaki yumurtalarımız göremiyorRabbimin mucizesi oldu hakkaten hic 13 olacagini tahmin etmezdim bakalim dolleneceklermi hayirlisiyla
inşallah canım benim o günlere gelebilseydim hayırlısı ile walla iple çekiyorum. bide ben pkolu olduğum için tutma şansı yüksek diyorlar diye duydum. iki farklı hastane de amh testi yaptırdım ilk hastanede 13 küsür çıktı ikinci hastanede 9 çıktıBence tutacaklar insallahh guzel haberlerini burdan alacagiz
ben varım canım benim 7AMH değeri 1in üstünde olan Yok mu
Hadi gozun aydin canim dualarimiz seninle darisi bize olsun insallahKizlarrr yarin transfere gidiyorum
Canimmm insallahhhhHadi gozun aydin canim dualarimiz seninle darisi bize olsun insallah
Canim naptin transfer oldu mu bol bol dinlenen bugun duami da ettim senin icin bide yasadigin belirtileri yazarsan sevinirimCanimmm insallahhhh
Saat 11 gibi transferim oldu cok sukur hic bisey hissetmiyorum ben yaa nednese ama transfer esnasinda cok duygulandim suoer bi duyguydu sukurCanim naptin transfer oldu mu bol bol dinlenen bugun duami da ettim senin icin bide yasadigin belirtileri yazarsan sevinirim
Melegin seninle artik canim Rabbim tamamini erdirsin canim sımsıkı tutunsun bebisSaat 11 gibi transferim oldu cok sukur hic bisey hissetmiyorum ben yaa nednese ama transfer esnasinda cok duygulandim suoer bi duyguydu sukur
cnm zaten diyet yapiyorum ama herbalife urunlerini kullaniyorum bilmiyorum ne kadar dogru yag yakici falan iciyorum ama icemesemmiki insaallah rabbim yuzumuze gulerde biran once bebklerimiz olur cnm senin icinde dua edicem
Cnm benimde amh düşük ama fsh ve ultrason görüntüsü iyi tüp bebek yaptıracaksan doktorlara çok yumurta gerektiği için acele etmeliyiz.fakat normal deneyeceksen hepimiz bir yumurta permden meydana geldik anlayacağın amh tüp bebek için daha önemli yumurta kaliteni artırmak için bitkisel şeyler denetebilirsin acelen varsa tüp bebek tercih seninselamlar kızlar. ben de amh testi sonucumu dün öğrendim 0.68 cıktı, fsh için de aynı gün tahlil alındı adetin 7.günü, o da 6.14 cıktı. amh oldukca düşük oldugu için tüp bebek doktoruna yonlendirecekler yarın randevum var. farklı sitelerde okuduguma göre amh değeri düşüklüğü tek basına tüp bebek kararı vermek için yeterli değil, adetin 3.günü folikül sayımına bakılmalı filan yazıyor. adetin 3. günü sol yumurtalıkta 5 yumurta görüldü, sağ yumurtalıgım cok gelişmemiş sanırım orda sadece 1 yumurta vardı. doktor yumurtalar iyi görünüyor demişti fsh da normal değerlerde, mutlaka tüp bebek olması gerekiyor mu farklı bir yöntem var mı, benimle benzer durumda olan vardır belki diye paylaşıyorum, şimdiden teşekkürler
Kaç yaşındasın adet miktarın nasıl cnm bir yumurtan kaliteli çıkmış ne güzel doğal olarakta şansın var demektirMerhaba Yen'i katıldım.bende amh düşüklüğü olduğunu testi yaptırmama rağmen doktorumun bilgisizliği nedeniyle gecikmiş bayanlardanım.çikolata kisti ameliyatı oldum kistimin boyutu küçükken ve bana rezerv düşmesine sebep olacağı bile söylenmedi .çocukta istemiyordum.amh düşüklüğümü öğrenince şok yaşadım.0.39du .acil tüp bebek denemesine yönlendirildik başka doktor tarafından çocuk istediğimde.benim için bir şoktu kabullenmesi korkusu çoktu.zorlu bi ay geçirdim psikolojik olarak.yumurta vardı azdı ama vardı.sonra bunlar büyümedi sağdakiler.bir hafta sonra sol yumurtalıktaki 3yumurta büyümeye başladı bi umut oldu.sonra 2ye düştü sonra sonradiğeri 13te kaldı 1tanesi 19.5oldu.milleti duyuyorum en az 10 toplanmış ağlamaktan ölüyorum 1yumurta alacaklar ve Buda döllenecek mi bakalım diye.hep umutsuzdum.ama doktorum aradı ve 1.kalite embriyo olduğunu transfer yapacagını söyledi.sonra o zorlu bekleyiş pozitif çıktı sonuç ama düşük değerdi .az az yükseldi bazen 2katına yükseldi.sonuç dış gebelik.kendiliğinden düşmesi beklendi ama çok ağrılı bir süreçti birde çalışan bayansanız daha da yoruluyorsunuz.az olması sorun değilmiş 1tanede olsa kaliteli olmasıymış mesele ama o süreçte bunu düşünemiyorsunuz.1ay oldu düşük yapalı maddi nedenlerden ve psikolojik olarak toparlanmam için beklemedeyiz.aynı şeyleri yaşadığımız için bunu paylaşmak istedim.Allah hepimizin yardımcısı olsun
Cnm benimde amh düşük ama fsh ve ultrason görüntüsü iyi tüp bebek yaptıracaksan doktorlara çok yumurta gerektiği için acele etmeliyiz.fakat normal deneyeceksen hepimiz bir yumurta permden meydana geldik anlayacağın amh tüp bebek için daha önemli yumurta kaliteni artırmak için bitkisel şeyler denetebilirsin acelen varsa tüp bebek tercih senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?