Ya ben bugunu surekli cuma saniyorum ahahah kafam gitti ☺dolgum dustu bugun okadar agrim varki kafam cok dalginYok canim yarin sabahtan gidecegim hastaneye bakalim ne diyecek
İnsallahh insallah bakalim ne olacak artik şu igneler bitsin istiyorum yarin son bacak ignemi vuracagim bakalim devam diyeceklermiİnşallah içleri de dolu dolu çıkar canım 7 iyi bir rakam buna da şükür bundan sonra dollenip bebek olsunlar diye dua edelim :) herşey güzel olacak merak etme
Gecmis olsun canim dis agrisi zordur. Umarim guzel seyler soyler inan cok ihtiyacim varYa ben bugunu surekli cuma saniyorum ahahah kafam gitti ☺dolgum dustu bugun okadar agrim varki kafam cok dalgin
Birilerinden gusel seyler duymaya en ihtiyac duydugumuz donemdeyiz sanirim.. ilac almaya gittigimde eczaci insallah ikiz olur diyor ignemi vurdurdugum yerdeki ablada tanidi artik beni insallah ikiz olur diyor herkes dua ediyor mutlu oluyorum ☺kacta gideceksin dra ciktiktan sonra ne dedigini paylas bizimle mutlakaGecmis olsun canim dis agrisi zordur. Umarim guzel seyler soyler inan cok ihtiyacim var
canım doktoruma gittim regli düzensizliği olduğu için söktürücü verdi 5 gün kullancam reglin 2.günü kan vercem. bide lucrin diye bi iğne verdi yarında ona başlayacağım göbekten yumurtaları baskılayacak dedi artık regli gününü bekleyecemBirilerinden gusel seyler duymaya en ihtiyac duydugumuz donemdeyiz sanirim.. ilac almaya gittigimde eczaci insallah ikiz olur diyor ignemi vurdurdugum yerdeki ablada tanidi artik beni insallah ikiz olur diyor herkes dua ediyor mutlu oluyorum ☺kacta gideceksin dra ciktiktan sonra ne dedigini paylas bizimle mutlaka
Canimm cok sukur insallah onumuzdeki ay basliosun o haldeecanım doktoruma gittim regli düzensizliği olduğu için söktürücü verdi 5 gün kullancam reglin 2.günü kan vercem. bide lucrin diye bi iğne verdi yarında ona başlayacağım göbekten yumurtaları baskılayacak dedi artık regli gününü bekleyecem
Gayet iyi canim tedavinin olumlu sonuclanmasi daha yuksek oluyor ve daha fazla yumurta olusuyorkızlar merhaba amh nin 7 olması iyimi kötümü sizce kafam çok karışık yardım lütfen
Insallah canim ama bu igne tam olarak ne işe yaracak anlamadim. Acaba ohss olmasin yada kist olmasin diye mi acabaCanimm cok sukur insallah onumuzdeki ay basliosun o haldee
Bende gittim yumurtalarim artik tamamdir bugun son ignem var pzt topluyorlar insallah
ya canım ya çok sağol cevabın için bi doktor senin gibi dedi ö bürüde yaşına göre yüksek dedi hiç bişiy anlamadım offff yaşım 21 bu aradaGayet iyi canim tedavinin olumlu sonuclanmasi daha yuksek oluyor ve daha fazla yumurta olusuyor
Pko var mi canim sendeya canım ya çok sağol cevabın için bi doktor senin gibi dedi ö bürüde yaşına göre yüksek dedi hiç bişiy anlamadım offff yaşım 21 bu arada
cnm nasil kullandin o otlari anlatirmisinMeraba canım. Benimde Amh sonucum 0.6 çıkmıştı. Doktorum kesin tüp bebek yapıcaz demişti. Ultrasonla yumurta rezervimi baktığında sadece bir tane vardı ve bana başka kadınlarda gebelik şansı %60 ken sende %35 demişti. Ben tedavi için Yeni adetimi beklerken geciktim ve hamile olduğumu öğrendim. Normal yollardan ihtimal %1 demişlerdi. Şimdi 15 haftalık hamileyim. Moralini sakın bozma. Bende 25 yaşındayım. İncir kürü ve testere dişli Aslan pençesi kürü yaptım küre başladıktan yaklaşık 10 gün sonra hamile kalmışım. Herşey dua da ve inançta bitiyor. Rabbim hepinize nasip etsin inşallah bu duyguyu.
Menopur kullaniyordum son dozu bugun vuralim dediler yarin aksamda catlama ignesini vuracagim canim baska biseyden bahsetmediler hicInsallah canim ama bu igne tam olarak ne işe yaracak anlamadim. Acaba ohss olmasin yada kist olmasin diye mi acaba
yok canım düzenli adetlerim kist varPko var mi canim sende
Canim naptin merak ettim toplama islemi yapildi mi . Bende ilaclara devam ediyorum reglim gelseydi diye dort gozle bekliyorumMenopur kullaniyordum son dozu bugun vuralim dediler yarin aksamda catlama ignesini vuracagim canim baska biseyden bahsetmediler hic
Canim bugun yumurtalarim toplandi agrim var uyuyorum hastanrden geldigimden beri yine biraz hafifledi sukur ki 13 yumurta cikti cokk sukurCanim naptin merak ettim toplama islemi yapildi mi . Bende ilaclara devam ediyorum reglim gelseydi diye dort gozle bekliyorum
Cok guzel canim darisi bana olur insallah bol bol dinlen beslenmeyede dikkatCanim bugun yumurtalarim toplandi agrim var uyuyorum hastanrden geldigimden beri yine biraz hafifledi sukur ki 13 yumurta cikti cokk sukur
Evet yolun yarisini geldim sanirim insallah dualarim seninle sira sendeCok guzel canim darisi bana olur insallah bol bol dinlen beslenmeyede dikkat
Maalesef amhnin bu sayfada 1in ustunde bulman zor gibiAMH değeri 1in üstünde olan Yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?