Amh düşüklüğü ve tüp bebek

İnşallah içleri de dolu dolu çıkar canım 7 iyi bir rakam buna da şükür bundan sonra dollenip bebek olsunlar diye dua edelim :) herşey güzel olacak merak etme
İnsallahh insallah bakalim ne olacak artik şu igneler bitsin istiyorum yarin son bacak ignemi vuracagim bakalim devam diyeceklermi

Gecmis olsun canim dis agrisi zordur. Umarim guzel seyler soyler inan cok ihtiyacim var
Birilerinden gusel seyler duymaya en ihtiyac duydugumuz donemdeyiz sanirim.. ilac almaya gittigimde eczaci insallah ikiz olur diyor ignemi vurdurdugum yerdeki ablada tanidi artik beni insallah ikiz olur diyor herkes dua ediyor mutlu oluyorum ☺kacta gideceksin dra ciktiktan sonra ne dedigini paylas bizimle mutlaka

canım doktoruma gittim regli düzensizliği olduğu için söktürücü verdi 5 gün kullancam reglin 2.günü kan vercem. bide lucrin diye bi iğne verdi yarında ona başlayacağım göbekten yumurtaları baskılayacak dedi artık regli gününü bekleyecem

Canimm cok sukur insallah onumuzdeki ay basliosun o haldee
Bende gittim yumurtalarim artik tamamdir bugun son ignem var pzt topluyorlar insallah

kızlar merhaba amh nin 7 olması iyimi kötümü sizce kafam çok karışık yardım lütfen

Gayet iyi canim tedavinin olumlu sonuclanmasi daha yuksek oluyor ve daha fazla yumurta olusuyor
ya canım ya çok sağol cevabın için bi doktor senin gibi dedi ö bürüde yaşına göre yüksek dedi hiç bişiy anlamadım offff yaşım 21 bu arada

cnm nasil kullandin o otlari anlatirmisin

Insallah canim ama bu igne tam olarak ne işe yaracak anlamadim. Acaba ohss olmasin yada kist olmasin diye mi acaba
Menopur kullaniyordum son dozu bugun vuralim dediler yarin aksamda catlama ignesini vuracagim canim baska biseyden bahsetmediler hic

Menopur kullaniyordum son dozu bugun vuralim dediler yarin aksamda catlama ignesini vuracagim canim baska biseyden bahsetmediler hic
Canim naptin merak ettim toplama islemi yapildi mi . Bende ilaclara devam ediyorum reglim gelseydi diye dort gozle bekliyorum

Canim naptin merak ettim toplama islemi yapildi mi . Bende ilaclara devam ediyorum reglim gelseydi diye dort gozle bekliyorum
Canim bugun yumurtalarim toplandi agrim var uyuyorum hastanrden geldigimden beri yine biraz hafifledi sukur ki 13 yumurta cikti cokk sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…