Amh düşüklüğü ve tüp bebek

Bende 7 aydır deniyorum ama hiç bir sorunu olmayanların bile 1 sene olmaması normal.yumurta takibi yaptıra bilirsin ben bu ay soğan kürü yaptım ama adetim 2 gün sürdü puff

Bende 7 aydır deniyorum ama hiç bir sorunu olmayanların bile 1 sene olmaması normal.yumurta takibi yaptıra bilirsin ben bu ay soğan kürü yaptım ama adetim 2 gün sürdü puff

ben denemelere baslamadan önce doktora gittim ama dogru düzgün yonlendirmedi beni acıkcası, yasımdan dolayı amh ve fsh yaptırabilirdi daha yeni baktırdık baska bir doktorun tavsiyesiyle ben istedim yaptırdım. midem hassas oldugu için o kürlere hiç girmedim ama incir yiyorum saglıklı beslenmeye calısıyorum. bu ay adetim 30. günde geldi benim de ve cok agrılı oldu. sen kaç yasındasın canım adetlerin düzenli mi, ovulasyon testlerini denedin mi gercekten dogru gösteriyor ama tutması için bol dua tabi :)

28 yaşındayım cnm 2 kere klomen kullandım ama olmadı ocakta rahim filmi çektirdim doktorum 3 ay dinlenme verdi adetlerim 28 günde ama miktarı az

28 yaşındayım cnm 2 kere klomen kullandım ama olmadı ocakta rahim filmi çektirdim doktorum 3 ay dinlenme verdi adetlerim 28 günde ama miktarı az

Hadi hayırlısı inşallah önümüzdeki ay verimli geçer güzel haberler alırız senden. ben de daha yeni yeni öğreniyorum bişeyleri, moralim çok bozuk dünden beri ama en önemlisi moral aslında. İnandıktan sonra hayırlısıyla olur inşallah

Burada o kadar çok umut hikayesi varki cnm 3 tüp bebekten sonra kendiliğinden gebe kalan ilki tüp olup 2.doğal olan allahta ümit kesilmez

Burada o kadar çok umut hikayesi varki cnm 3 tüp bebekten sonra kendiliğinden gebe kalan ilki tüp olup 2.doğal olan allahta ümit kesilmez

Öyle canım tabiki Allah'tan ümit kesilmez, evet ben de okudum doktorların imkansız dediği ama hamile kalan cok arkadasımız var, nasip kısmet inşallah biz de kavuşuruz bebişlerimize sağlıklı bir şekilde

Kaç yaşındasın adet miktarın nasıl cnm bir yumurtan kaliteli çıkmış ne güzel doğal olarakta şansın var demektir
29yaşındayım canım,adetlerim normal düzenli işte benim sıkıntım çikolata kistiydi bilseydim ameliyat olmazdım kanser düşünerek ameliyata aldılar küçüktü.şimdi soldada çikolata kisti var.adetlerin düzenli olması miktarı yumurta için bi bilgi değil sanırım

Canım yumurta görünüyor bende de 6yumurta falan göründü ama önemli olan onların yeterli büyüklüğe ulaşması bizlerde o sıkıntı

Canım yumurta görünüyor bende de 6yumurta falan göründü ama önemli olan onların yeterli büyüklüğe ulaşması bizlerde o sıkıntı

Anladım canım, bakalım yarın tüp bebek doktoru nasıl yonlendirecek. ist.dayım ben ataşehir memorial a gidiyorum, doktor tavsiyeniz varmı siz nerelerdesiniz

Anladım canım, bakalım yarın tüp bebek doktoru nasıl yonlendirecek. ist.dayım ben ataşehir memorial a gidiyorum, doktor tavsiyeniz varmı siz nerelerdesiniz
Ben zeynep kamilde yaptirdim bakalim tutacakmi ama genel olarak memnun kaldim devlet hastanesi ama ozellerden farki yok diyebilirim

kızlar selam. bu sabah doktoruma gittim, 0.5 altı tüp bebek bile yapılmıyor acil olarak cem bey i görün dedi (amh değerim 0.68) bir an önce tedaviye başlamanız lazım filan, neyse tüp bebek bölümüne gittik önce süreci anlattılar sonra doktorla görüştük. henüz cok yeni buna karar vermek için dedi (3 aydır deniyoruz) muayenede de baktıgında 1 yumurtan var çatlamak üzere yarın ilişkiye girin gün aşırı devam edin, suan tüp bebek e karar vermek için erken, en az 6-8 ay daha deneyin dedi. amh degerinin düşük olması gebe kalamayacagın anlamına gelmiyor gayet iyi görünüyor rahim filmi çektirmene bile gerek yok dedi. amh degeri muhtemelen 1 sene daha aynı seviyede kalır dedi. eğer 6-8 ay daha olmazsa gelirsiniz tekrar dedi, bu adam bayag tecrübeli kendi doktorum bana boşuna panik yaptırmıs. acayip rahatladım. adetlerim düzenli muayenede de iyi görünüyor, benim durumumda olan varsa tüp bebek için acele etmeyin derim, tabi karar sizin ben paylaşmak istedim.

Yaş kacti acaba sizin

Yaş kacti acaba sizin

33 yaşındayım, ben de vakit kaybetmek istemiyorum ama gerek yokken tüp bebek için de acele etmek istemiyorum, hayırlısı bakalim eğer 6 ay daha olmazsa ozaman ciddi olarak düşüneceğim tüp bebek konusunu

33 yaşındayım, ben de vakit kaybetmek istemiyorum ama gerek yokken tüp bebek için de acele etmek istemiyorum, hayırlısı bakalim eğer 6 ay daha olmazsa ozaman ciddi olarak düşüneceğim tüp bebek konusunu
Bencede sen yinede 6 ay olmazsa bekleme hic zaten tup brbege karar verirsen 1 ayda yapiliyor

Bencede sen yinede 6 ay olmazsa bekleme hic zaten tup brbege karar verirsen 1 ayda yapiliyor
Evet canim karar verdikten sonra o süreç 1 aylık. Sadece ilk seferde olmazsa bir daha bir daha derken hem maddi hem manevi olarak tup bebek süreci gözümde çok büyüyor. Tabi olmazsa giricez o yola mecburen de bu doktora güvendim bir şekilde, internette de araştırdım, cem demirel, bu forumda da cok tavsiye eden olmus. Bakalim kismet. Sen kaç defa hastaneye gittin işlemler için, ilaçların filan bir yan etkisi oldumu

Canim naptin nasil geciyor bakalim belirtilerin var mi
Canim bugun 4.gun ben bisey hissedemiyorum nedense ama sag kasigimda agri ve arada şiş gibi bisey hissediyorum onun disinda iyiyim bugun disari yuruyuse ciktim bi yarim saat ilk defa sen neler yapiyorsun

Buarada bişey daha sorucam sana ari sutu bal polen karışımını ne zaman kullanmak gerekiyor adet başlayınca mı ve sabahları ac karnına mı?
Ben adetimin 2.gunu sabah basladim en son yumurtlama gunumde biraktim faydasi oldugunu dusunuyorum ama

Ben devlet hastanesinde rapor cikarttigim icin baya bi cok gittim ama tam tedaviye basladigimda 7 kez falan gittim toplama transfer dahil ilaclarin bende yan etkisi cok asiri dis agrim oldu bikac kisi ioaclardandir dedi onun disnda cok iyiydim hafif kasık agrilarini saymiyorum hic ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…