Amh düşüklüğü ve tüp bebek

cnm 89bguzel bir deger bizimki o kadar olsa zaren direk hamile kliriz bence biraz herseyden kotu seyler cikrmak yerine umut etmeyi ogrenmeliyiz sukretmeyi ogrenmeliyiz
Cok haklisin canim iste bilmiyoruzki ah ahh bugun hastanede tup bebekle hamile kalan birinim haberini aldim sanki kendm gibi nasil seviniyorum heyecanli isler bu isler tabi

Kizlarr selammlar nasilsiniz nasil gidiyor calismalar bakalimm. Ben bugun hastanedeydim 7 yumurta gorunuyor su an icin en buyugu 13 cm e2 degeride 560 olmus sizler napiyorsunuz

Kizlarr selammlar nasilsiniz nasil gidiyor calismalar bakalimm. Ben bugun hastanedeydim 7 yumurta gorunuyor su an icin en buyugu 13 cm e2 degeride 560 olmus sizler napiyorsunuz
Cok guzel canim Rabbim yardimcinin olsun. Cuma gunu bi daha doktoruma gidecegim bakalim ne diyecek bi ilac karisimi vercem dedi

Amh sonucumu öğrendim maalesef 0,1 çıktı tüp bebek şansım bile az. moralim öyle bozukki
Meraba canım. Benimde Amh sonucum 0.6 çıkmıştı. Doktorum kesin tüp bebek yapıcaz demişti. Ultrasonla yumurta rezervimi baktığında sadece bir tane vardı ve bana başka kadınlarda gebelik şansı %60 ken sende %35 demişti. Ben tedavi için Yeni adetimi beklerken geciktim ve hamile olduğumu öğrendim. Normal yollardan ihtimal %1 demişlerdi. Şimdi 15 haftalık hamileyim. Moralini sakın bozma. Bende 25 yaşındayım. İncir kürü ve testere dişli Aslan pençesi kürü yaptım küre başladıktan yaklaşık 10 gün sonra hamile kalmışım. Herşey dua da ve inançta bitiyor. Rabbim hepinize nasip etsin inşallah bu duyguyu.

Arkadaşlar benim AMH değerim 1.31 çıktı 41 yaşındayım doktor düşük dedi sizce nasıl 1in altına direk tüp bebek diyoruz dedi

Yok kuzum kucuk bir islem ile aliniyor polip korkulacak bisey yok arkadasimda vardi polip aldirdi. Ondan sonra tup bebegin ilk denemesinde tuttu. Hatta dogum yapti kizi oldu

Yok kuzum kucuk bir islem ile aliniyor polip korkulacak bisey yok arkadasimda vardi polip aldirdi. Ondan sonra tup bebegin ilk denemesinde tuttu. Hatta dogum yapti kizi oldu
Ayyy ne guzel soyledin ben simdi devlette takip oldugum icin herkesten net bilgi alamiyorum iyiki varsiniz

Bu arada ilaclarim bitti ama yumurtalar hala istenilen buyukluge gelmedi ilaclar ne pahaliymis oyle

Ayyy ne guzel soyledin ben simdi devlette takip oldugum icin herkesten net bilgi alamiyorum iyiki varsiniz

Bu arada ilaclarim bitti ama yumurtalar hala istenilen buyukluge gelmedi ilaclar ne pahaliymis oyle
Hic sorma ignenin bir kutusu 300 tl zaten ilaclarin fiyati zorluyor

Canim kontroller devam ediyor yumurtalarim en son 15 mmdi 7 tane gorduler en kucugu 9mm rahim kalinligida 7.5mm dediler yani artik yarin muhtemelen toplama gunu netlesir diye dusunuyorum sen nasilsin napiyorsun
İnşallah içleri de dolu dolu çıkar canım 7 iyi bir rakam buna da şükür bundan sonra dollenip bebek olsunlar diye dua edelim :) herşey güzel olacak merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…