Amh in ve yaşının kaç olduğuna bağlı canım . Ben 16 ay bekleyip karar vermiştim ama iyi halt etmişim keşke beklemeseydim. Çünkü çok yorucu bir yol bu zaman bırakmak çok gereksizmis şimdi anlıyorum . Senin amh kaçtıkizlar benimxe amh dusuk 16 aydir bebek olmuyor siz ne kadar surelerde tup bebek dusundunuz benimde artik dusunmem gerekmi
cnm amh 0.34 bu ay golikul sayim 8 di solda 6 sagda 2 tNe vardi sagdaki catlayacak olanmis amaAmh in ve yaşının kaç olduğuna bağlı canım . Ben 16 ay bekleyip karar vermiştim ama iyi halt etmişim keşke beklemeseydim. Çünkü çok yorucu bir yol bu zaman bırakmak çok gereksizmis şimdi anlıyorum . Senin amh kaçtı
Hatırladım seni amh mız aynıydı yasimiz da aynı sayılır. Bence artık bekleme ben geçen seneden beri harap oldum in anki ha deyince olmuyor sende artık karar verip baslamalisin zaman aleyhimize işliyor malumkizlar benimxe amh dusuk 16 aydir bebek olmuyor siz ne kadar surelerde tup bebek dusundunuz benimde artik dusunmem gerekmi
Folikul sayımızda aynıymış benimde 8 olur genelde. Her ay oluşur mutlaka. Adeerin kaç gün sürüyor peki azalma var micnm amh 0.34 bu ay golikul sayim 8 di solda 6 sagda 2 tNe vardi sagdaki catlayacak olanmis ama
yaaa doktor gittim bi 3 aydaha bekliycez dedi bende napicagimi sasirdim yaaa esimle bekleyelim biraz snra tup bebek yaptiririz diyor zaten mecbur bekliycem suan bi dunya borcumuz var cunkuHatırladım seni amh mız aynıydı yasimiz da aynı sayılır. Bence artık bekleme ben geçen seneden beri harap oldum in anki ha deyince olmuyor sende artık karar verip baslamalisin zaman aleyhimize işliyor malum
adetim en basindan beri 7 gun surer hatta bu ay 8 gun surduFolikul sayımızda aynıymış benimde 8 olur genelde. Her ay oluşur mutlaka. Adeerin kaç gün sürüyor peki azalma var mi
Maşallah :) çok imrendim su an benim bir gün bile sürmüyor artık azaldı bata. Fsh kaçad
adetim en basindan beri 7 gun surer hatta bu ay 8 gun surdu
Hsg mi cektirmistin. Eğer öyleyse bekleyin tabiki hem yaşında genç hsg den sonra 6 ay içinde gebelik oluşuyor %40 sanırım. Sende o süreyi doldur o zamana dakar da iyi bi klinik bul canimyaaa doktor gittim bi 3 aydaha bekliycez dedi bende napicagimi sasirdim yaaa esimle bekleyelim biraz snra tup bebek yaptiririz diyor zaten mecbur bekliycem suan bi dunya borcumuz var cunku
fshim cok yuksek degil cnm 8 o yuzden doktorda beklmemi soyluyor ama bende degerlerim gittikce duser artar ol.az diye tereddut ediyorum gerci bu ay krndimide hamile gibi hissediyorum o ayri meselede insaallah vardir bebizimMaşallah :) çok imrendim su an benim bir gün bile sürmüyor artık azaldı bata. Fsh kaç
evet cnm hsg cektirmistim ocak ayinda bu ikinci ayimiz iste ilk gittigimde folikul sayim 5 ti brnim doktor baya kotu konusmustu 2 ay sonra 8 oldu iste ama ben hayit tohumu iciyorumH
Hsg mi cektirmistin. Eğer öyleyse bekleyin tabiki hem yaşında genç hsg den sonra 6 ay içinde gebelik oluşuyor %40 sanırım. Sende o süreyi doldur o zamana dakar da iyi bi klinik bul canim
İnşallah vardır küçük bir mucize :) fsh düşük olduğu için adetin güzelmiş senin adına sevindim. İyi beslendigin zaman kendiliğinden de olabiliyor gebelik inşallah bu ay güzel haber ailrsinfshim cok yuksek degil cnm 8 o yuzden doktorda beklmemi soyluyor ama bende degerlerim gittikce duser artar ol.az diye tereddut ediyorum gerci bu ay krndimide hamile gibi hissediyorum o ayri meselede insaallah vardir bebizim
Ay Ay değişiyor folikul sayisi canım beslenmeyle de alakalı benim 6 da oldu 10 da oldu azalıp çoğalıyor ama bi kez azaldiysa sıkıntı zatn. İnsqlah tedaviye falan hiç gerek kalmazevet cnm hsg cektirmistim ocak ayinda bu ikinci ayimiz iste ilk gittigimde folikul sayim 5 ti brnim doktor baya kotu konusmustu 2 ay sonra 8 oldu iste ama ben hayit tohumu iciyorum
cnm zaten diyet yapiyorum ama herbalife urunlerini kullaniyorum bilmiyorum ne kadar dogru yag yakici falan iciyorum ama icemesemmiki insaallah rabbim yuzumuze gulerde biran once bebklerimiz olur cnm senin icinde dua edicemİnşallah vardır küçük bir mucize :) fsh düşük olduğu için adetin güzelmiş senin adına sevindim. İyi beslendigin zaman kendiliğinden de olabiliyor gebelik inşallah bu ay güzel haber ailrsin
insaallah cnm benim raabbbim tez zamanda sanada versin insaallahAy
Ay Ay değişiyor folikul sayisi canım beslenmeyle de alakalı benim 6 da oldu 10 da oldu azalıp çoğalıyor ama bi kez azaldiysa sıkıntı zatn. İnsqlah tedaviye falan hiç gerek kalmaz
insaallah cnm benim raabbbim tez zamanda sanada versin insaallahAy
Ay Ay değişiyor folikul sayisi canım beslenmeyle de alakalı benim 6 da oldu 10 da oldu azalıp çoğalıyor ama bi kez azaldiysa sıkıntı zatn. İnsqlah tedaviye falan hiç gerek kalmaz
Bende diyet yapıyordum spor da ama iyi de besleniyorum açıkçası ben kilo almamak için çabalıyorum yoksa hormonlar tavan yapıyor iki kez tüp bebek yaptırdım ben guzel de kilo aldım malesef. Keşke doktoru la konussaydin bu konuyu benim hiç bir fikrim yok bitkisel ürün biliyorum ama benim doktorum onaylamıyor bu tarz şeyleri.cnm zaten diyet yapiyorum ama herbalife urunlerini kullaniyorum bilmiyorum ne kadar dogru yag yakici falan iciyorum ama icemesemmiki insaallah rabbim yuzumuze gulerde biran once bebklerimiz olur cnm senin icinde dua edicem
yaaa doktorum parasi sikinti degilse kullan dedi ama ne bilim cok rahatta bir doktor yani guvenemedim ama kullaniyorum yoksa baska turlu diyet yapamiyorum insaallah bu seferki benegin tutar cnmBende diyet yapıyordum spor da ama iyi de besleniyorum açıkçası ben kilo almamak için çabalıyorum yoksa hormonlar tavan yapıyor iki kez tüp bebek yaptırdım ben guzel de kilo aldım malesef. Keşke doktoru la konussaydin bu konuyu benim hiç bir fikrim yok bitkisel ürün biliyorum ama benim doktorum onaylamıyor bu tarz şeyleri.
Bi doktorun paradan bahsetmeside garip :) bence güzel bi kliniğe gitmelisin doktor kadar klinikte önemli bizim durumumuz gözardı edilebilecek bir durum değil canım.. teşekkür ederim inşallah hakkımızda hayirliisi oliryaaa doktorum parasi sikinti degilse kullan dedi ama ne bilim cok rahatta bir doktor yani guvenemedim ama kullaniyorum yoksa baska turlu diyet yapamiyorum insaallah bu seferki benegin tutar cnm
cnm gittigim hastane guzel doktorumd daha once tup bebek merkezinde calismis oda iyi yani ne bilim herkes bisey diyor kafam karisiyorBi doktorun paradan bahsetmeside garip :) bence güzel bi kliniğe gitmelisin doktor kadar klinikte önemli bizim durumumuz gözardı edilebilecek bir durum değil canım.. teşekkür ederim inşallah hakkımızda hayirliisi olir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?