İnşallah canım beslenme şeklime şimdiden dikkat etmeye başladım. kivi muz ananas badem fıstık kabak çekirdeği yemeye başladım. bakalım yarın doktorum ne diyecekHerşey güzel olacak diye düşün canım korkma biz güçlü kadinlariz pozitif ol inşallah herşey yolunda gider gelişmeleri yaz burdan bize de. Bol bol dua et güzel beslen herşey güzel olsun
Yağlı kuruyemisler aslında zararlı kabak çekirdeği faydalı deniyor ama öyle değilmiş .. birde ananasi günde bir dilinden fazla yeniyoruz ananas rahim için faydalı bir meyve. Bide muz hazimsizlik sorunu varken tuketilmiyor canım. Sen vitaminlerinde baktir d b12 demir vs. D vitamini çok önemli özellikle yumurta kalitesinde . Omega 3 faydalı. Kuru incir hurma falan faydalı. İnşallah herşey güzel olur sıkma canını güzel geçir tedavi ni :)İnşallah canım beslenme şeklime şimdiden dikkat etmeye başladım. kivi muz ananas badem fıstık kabak çekirdeği yemeye başladım. bakalım yarın doktorum ne diyecek
İNŞALLAH CANIM BAKALIM YARIN BENİM İÇİN ÖNEMLİ Bİ GÜN HAYIRLISI İLE YUMURTALAR TOPLANSIN ASIL SÜREÇ ONDAN SONRA BAŞLIYORYağlı kuruyemisler aslında zararlı kabak çekirdeği faydalı deniyor ama öyle değilmiş .. birde ananasi günde bir dilinden fazla yeniyoruz ananas rahim için faydalı bir meyve. Bide muz hazimsizlik sorunu varken tuketilmiyor canım. Sen vitaminlerinde baktir d b12 demir vs. D vitamini çok önemli özellikle yumurta kalitesinde . Omega 3 faydalı. Kuru incir hurma falan faydalı. İnşallah herşey güzel olur sıkma canını güzel geçir tedavi ni :)
Bizim için en önemli kısım yumurta toplqyana kadar ki canım inşallah bussuru yumosun olur da toplqmadan sonraki kısım daha güzel olur :)İNŞALLAH CANIM BAKALIM YARIN BENİM İÇİN ÖNEMLİ Bİ GÜN HAYIRLISI İLE YUMURTALAR TOPLANSIN ASIL SÜREÇ ONDAN SONRA BAŞLIYOR
Sen pcos sun o zaman erken menapoz değilsin yani.BİDE BENİM AMH DEĞERİM YÜKSEK 13,55 ÇIKTI DOKTORUM İLK AŞILAMADA ÇOK SAYIDA YUMURTA OLUŞUYOR EN İYİSİ TÜP BEBEK DEMİŞTİ
PKOLUYUM CANIM AMA YUMURTALAR ÇOK DİRENÇLİ. AŞILAMADA BİLE TÜP BEBEK DOZU KULLANILDIĞI NERDEYSE . BELKİ VÜCÜDUM BU KADAR İNATÇI OLMASI TEDAVİYE DESTEK VERİR UMARIMSorun olmaz o zaman ya rahat ol. Çok yumurta iyidir merak etme . Az ilaç kullanacaksınız en azından avantajın çok bizim gibi degilsin
cnm benim doktorumun soyledigine gore senin degerin normal duzeydeselam kızlar benimd eamh 1.1 çıktı nasıl sizce
Ben istanbuldaim .. tedavinin hangi asamasindasiniz acabaAnkarada tedavi goren var mi kizlar
Yeni baslayacaz Rabbim nasip ederse bugun doktorum ile konusacagiz reglinin 2 gunu ignelere baslarizBen istanbuldaim .. tedavinin hangi asamasindasiniz acaba
Insallah hayirlisi olsun bende 4 gun oldu baslayali ☺Yeni baslayacaz Rabbim nasip ederse bugun doktorum ile konusacagiz reglinin 2 gunu ignelere baslariz
cnm 30 yada 40 ustu cikmsi gerekiyor demislerdi bana ama bilemiyorumKizlarrr simdi ben bugun hastaneye gittigimde estradiol degeri icin kan aldilar o degerin ne cikmasi gerekiyorki bakiolar acabaa
Canim eger yuksek cikarsa tup bebek tedavisine devam ediliyor canim bildigim kadariylaKizlarrr simdi ben bugun hastaneye gittigimde estradiol degeri icin kan aldilar o degerin ne cikmasi gerekiyorki bakiolar acabaa
Benimki 89 cikti ilac dozumu artirdilar ama bugn sadece 3 yumrta gorduler hepsi 8 cm galiba daha fazla toplanamicak gibicnm 30 yada 40 ustu cikmsi gerekiyor demislerdi bana ama bilemiyorum
cnm 89bguzel bir deger bizimki o kadar olsa zaren direk hamile kliriz bence biraz herseyden kotu seyler cikrmak yerine umut etmeyi ogrenmeliyiz sukretmeyi ogrenmeliyizBenimki 89 cikti ilac dozumu artirdilar ama bugn sadece 3 yumrta gorduler hepsi 8 cm galiba daha fazla toplanamicak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?