Amh düşüklüğü ve tüp bebek

Herşey güzel olacak diye düşün canım korkma biz güçlü kadinlariz pozitif ol inşallah herşey yolunda gider gelişmeleri yaz burdan bize de. Bol bol dua et güzel beslen herşey güzel olsun
İnşallah canım beslenme şeklime şimdiden dikkat etmeye başladım. kivi muz ananas badem fıstık kabak çekirdeği yemeye başladım. bakalım yarın doktorum ne diyecek

İnşallah canım beslenme şeklime şimdiden dikkat etmeye başladım. kivi muz ananas badem fıstık kabak çekirdeği yemeye başladım. bakalım yarın doktorum ne diyecek
Yağlı kuruyemisler aslında zararlı kabak çekirdeği faydalı deniyor ama öyle değilmiş .. birde ananasi günde bir dilinden fazla yeniyoruz ananas rahim için faydalı bir meyve. Bide muz hazimsizlik sorunu varken tuketilmiyor canım. Sen vitaminlerinde baktir d b12 demir vs. D vitamini çok önemli özellikle yumurta kalitesinde . Omega 3 faydalı. Kuru incir hurma falan faydalı. İnşallah herşey güzel olur sıkma canını güzel geçir tedavi ni :)

İNŞALLAH CANIM BAKALIM YARIN BENİM İÇİN ÖNEMLİ Bİ GÜN HAYIRLISI İLE YUMURTALAR TOPLANSIN ASIL SÜREÇ ONDAN SONRA BAŞLIYOR

İNŞALLAH CANIM BAKALIM YARIN BENİM İÇİN ÖNEMLİ Bİ GÜN HAYIRLISI İLE YUMURTALAR TOPLANSIN ASIL SÜREÇ ONDAN SONRA BAŞLIYOR
Bizim için en önemli kısım yumurta toplqyana kadar ki canım inşallah bussuru yumosun olur da toplqmadan sonraki kısım daha güzel olur :)

BİDE BENİM AMH DEĞERİM YÜKSEK 13,55 ÇIKTI DOKTORUM İLK AŞILAMADA ÇOK SAYIDA YUMURTA OLUŞUYOR EN İYİSİ TÜP BEBEK DEMİŞTİ

Sorun olmaz o zaman ya rahat ol. Çok yumurta iyidir merak etme . Az ilaç kullanacaksınız en azından avantajın çok bizim gibi degilsin

Sorun olmaz o zaman ya rahat ol. Çok yumurta iyidir merak etme . Az ilaç kullanacaksınız en azından avantajın çok bizim gibi degilsin
PKOLUYUM CANIM AMA YUMURTALAR ÇOK DİRENÇLİ. AŞILAMADA BİLE TÜP BEBEK DOZU KULLANILDIĞI NERDEYSE . BELKİ VÜCÜDUM BU KADAR İNATÇI OLMASI TEDAVİYE DESTEK VERİR UMARIM

Selam kizlar bende 3 gundur ignelerime basladim iste hergun vuruluyorum yarin ilk kontrolume gidecegim saglikli beslenmeye devam bakalm ondan sonra yogun bir hafta beni bekliyor

Kizlarrr simdi ben bugun hastaneye gittigimde estradiol degeri icin kan aldilar o degerin ne cikmasi gerekiyorki bakiolar acabaa

Benimki 89 cikti ilac dozumu artirdilar ama bugn sadece 3 yumrta gorduler hepsi 8 cm galiba daha fazla toplanamicak gibi
cnm 89bguzel bir deger bizimki o kadar olsa zaren direk hamile kliriz bence biraz herseyden kotu seyler cikrmak yerine umut etmeyi ogrenmeliyiz sukretmeyi ogrenmeliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…