Merhaba canım. Ben öncelikle herkese ümit olması için yazıyorum buraya. Benm de amh 0.16 yaşım 29 iki taraflı çikolata kistlerim var. Sol yumurtalığımdan yumurta çıkmıyor bile. 1,5 yıl uğraştık. 2 kere yumurtlama tedavisi gördüm. İşe yaramadı. En sonunda tüp bebek yaptırdık ve tuttu rabbime binlerce kez şükürler olsun. Daha çok yeni ama. Sizlere de umut olsun diye hemen yazmak istedim. Amh düşüklüğünde doğal yoldan tutan çevremde var yaşı 40larda 2 kişi. Ama olasılık biraz düşük. Bence geç kalınmadan tüp bebek tedavisi görmek daha mantıklı. Amh düşüklüğü gebe kalmaya engel değil. Sadece biraz süreci uzatabiliyor. Doktorum her zaman yumurta varsa umut vardır der. Çok dua ettik. Çevrendeki herkes çok dua etti. 2 kere yumurta oluşmadığı bile oldu ama sabırla bekleyince oluyor kızlar nasipse eğer. Beslenmeme çok dikkat ediyordum. Sağlıksız şeyler yemiyordum . Bal polen karışım yiyordum abartmadan. 2 kere farklı zamanlarda 4444 kere salatı tefriciye okudum. En son yaptığımın yarısını anneme babama eşime dağıttım. Onlar da çok dua etti. Allah isteyen herkese versin inşallah. Sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah