AMh sorunu olanlar kaçıncı denemede pozitif

tüp bebeğe başladın mı senin amh benden iyi ben 0.21 ile çatlatma iğnesi olmadn diğer yumurta büyütücü iğnelerle 3.hamileliğim oldu tabi kalbi gelişimi durdu ama
Çok çok geçmiş olsun 😔 en yakın zamanda inşallah sağlıkla ilerleyen hamilelik yaşarsınız. 3 tane embriyom donduruldu corona sebebi ile transfer olamadım ne zaman olacagımda belli değil beklemedeyim. 3 kez tüp bebek denediniz 3 de tuttu mu yani. 3. Hamileliğimi yaşadım kısmını pek anlamadım 😁

Çok çok geçmiş olsun 😔 en yakın zamanda inşallah sağlıkla ilerleyen hamilelik yaşarsınız. 3 tane embriyom donduruldu corona sebebi ile transfer olamadım ne zaman olacagımda belli değil beklemedeyim. 3 kez tüp bebek denediniz 3 de tuttu mu yani. 3. Hamileliğimi yaşadım kısmını pek anlamadım 😁
3 de kendiliğinden.tüp değil.sadece 3.sü aşılama için tedavi başlanmıştı çatlatma iğnesi yapılmadan kendiliğinden oldu
çokcaa amin :dua:

Aaaa süper bu. Maşallah yaaaa. Peki başka problem var mı pıhtılaşma gibi
evet canım pıhtılaşma çok az olduğunu bir de bir gen bozukluğu söylemişti gen doktoru ama fiziken sağlığına bi etkisi olmayan mesela bir parmağın eğri olması gibi açıklamıştı yani hiç birir de düşük sebebi değil demişti.ama bebeğin geninde de bi bozukluk çıkmadı ki pıhtılaşmaya karşı falan hep yüksek doz iğne coraspirin progestan folik asit vitamin herşeyi kullandırdı dr kalbini duyduk ama iki hafta sonra hem kalbi hem gelişimi durmuş.şimdi başka bi dr daha başladık bu gen bozukluğundan olabilir artık dikkate alıyoruz bunu pgt li tüp bebek yapcaz demişti.bana kalırsa da genle alakalı bi problem olduğunu düşünmüyorum hayırlısı

evet canım pıhtılaşma çok az olduğunu bir de bir gen bozukluğu söylemişti gen doktoru ama fiziken sağlığına bi etkisi olmayan mesela bir parmağın eğri olması gibi açıklamıştı yani hiç birir de düşük sebebi değil demişti.ama bebeğin geninde de bi bozukluk çıkmadı ki pıhtılaşmaya karşı falan hep yüksek doz iğne coraspirin progestan folik asit vitamin herşeyi kullandırdı dr kalbini duyduk ama iki hafta sonra hem kalbi hem gelişimi durmuş.şimdi başka bi dr daha başladık bu gen bozukluğundan olabilir artık dikkate alıyoruz bunu pgt li tüp bebek yapcaz demişti.bana kalırsa da genle alakalı bi problem olduğunu düşünmüyorum hayırlısı
Canım doğal yolla hamile kalman ne güzel. Benim değerim senden fazla olabilir fakat 2.5 yıldır hamile kalamadım ben de kendiliğimden hamile kalmıştım kaybettim ama

Canım doğal yolla hamile kalman ne güzel. Benim değerim senden fazla olabilir fakat 2.5 yıldır hamile kalamadım ben de kendiliğimden hamile kalmıştım kaybettim ama
bak işte sende kalmışsın bu demek ki tekrar kalabilirsin :KK68: bak ben artık sanırım kalamıyorum son kürtajım üstünden 4 ay geçti adetlerim gecikir oldu gelmiyo ilaçla oldum şimdi yine 12 ün gecikti yine ilaç kullanıyorum :( sanırım menepoza yaklaşıyorum:KK61:

bak işte sende kalmışsın bu demek ki tekrar kalabilirsin :KK68: bak ben artık sanırım kalamıyorum son kürtajım üstünden 4 ay geçti adetlerim gecikir oldu gelmiyo ilaçla oldum şimdi yine 12 ün gecikti yine ilaç kullanıyorum :KK43: sanırım menepoza yaklaşıyorum:KK61:
Benim son hamileliğimin üzerinden 2.5 yıl geçti yok bir daha olmuyor. Zaten ultrasonda da pek yumurtam görülmüyor. Bana da 40lı yaşlarını görmeden menopoz dedi doktor :kızgın: canımmm inşallah öyle değildir yaa ooofff

Benim son hamileliğimin üzerinden 2.5 yıl geçti yok bir daha olmuyor. Zaten ultrasonda da pek yumurtam görülmüyor. Bana da 40lı yaşlarını görmeden menopoz dedi doktor :kızgın: canımmm inşallah öyle değildir yaa ooofff
sen kaç yaşındasın
aslında ben inamıyom bu amh ya eskiden o mu vardı:lülülü:
ama adetlerim gecikiyor gelmiyor çok üzülüyorum

0.8 amh. ilk tüp bebek denemesinde. Yaş faktörü çok önemli. Düşük rezervden daha önemlisi sağlıklı yumurta çıkarabilmek. Ben incir kürü falan yapmıştım. Belki etkisi vardır bilemiyorum.

Benimde amh 1.68 yaş 24 tüp bebek yaptiricam tabi belli değil tarihi ne zmn sakinleşirse önemli faktör mu amh ?

Benimde amh 1.68 yaş 24 tüp bebek yaptiricam tabi belli değil tarihi ne zmn sakinleşirse önemli faktör mu amh ?
Önemli ama değil gibi de. Çok düşükle doğal olan insanların sayısı az değil. Bir yumurtacık yetecek ama gelmiyor o yumurta. Ben de haber bekliyorum işte ne zaman gel derlerse o zaman transfer

Back
X