- 12 Mart 2020
- 9.815
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
tüp bebeğe başladın mı senin amh benden iyi ben 0.21 ile çatlatma iğnesi olmadn diğer yumurta büyütücü iğnelerle 3.hamileliğim oldu tabi kalbi gelişimi durdu amaUmarım tutar tüp bebeğim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tüp bebeğe başladın mı senin amh benden iyi ben 0.21 ile çatlatma iğnesi olmadn diğer yumurta büyütücü iğnelerle 3.hamileliğim oldu tabi kalbi gelişimi durdu amaUmarım tutar tüp bebeğim![]()
Çok çok geçmiş olsuntüp bebeğe başladın mı senin amh benden iyi ben 0.21 ile çatlatma iğnesi olmadn diğer yumurta büyütücü iğnelerle 3.hamileliğim oldu tabi kalbi gelişimi durdu ama
3 de kendiliğinden.tüp değil.sadece 3.sü aşılama için tedavi başlanmıştı çatlatma iğnesi yapılmadan kendiliğinden olduÇok çok geçmiş olsunen yakın zamanda inşallah sağlıkla ilerleyen hamilelik yaşarsınız. 3 tane embriyom donduruldu corona sebebi ile transfer olamadım ne zaman olacagımda belli değil beklemedeyim. 3 kez tüp bebek denediniz 3 de tuttu mu yani. 3. Hamileliğimi yaşadım kısmını pek anlamadım
![]()
Aaaa süper bu. Maşallah yaaaa. Peki başka problem var mı pıhtılaşma gibi3 de kendiliğinden.tüp değil.sadece 3.sü aşılama için tedavi başlanmıştı çatlatma iğnesi yapılmadan kendiliğinden oldu
çokcaa amin![]()
evet canım pıhtılaşma çok az olduğunu bir de bir gen bozukluğu söylemişti gen doktoru ama fiziken sağlığına bi etkisi olmayan mesela bir parmağın eğri olması gibi açıklamıştı yani hiç birir de düşük sebebi değil demişti.ama bebeğin geninde de bi bozukluk çıkmadı ki pıhtılaşmaya karşı falan hep yüksek doz iğne coraspirin progestan folik asit vitamin herşeyi kullandırdı dr kalbini duyduk ama iki hafta sonra hem kalbi hem gelişimi durmuş.şimdi başka bi dr daha başladık bu gen bozukluğundan olabilir artık dikkate alıyoruz bunu pgt li tüp bebek yapcaz demişti.bana kalırsa da genle alakalı bi problem olduğunu düşünmüyorum hayırlısıAaaa süper bu. Maşallah yaaaa. Peki başka problem var mı pıhtılaşma gibi
Canım doğal yolla hamile kalman ne güzel. Benim değerim senden fazla olabilir fakat 2.5 yıldır hamile kalamadım ben de kendiliğimden hamile kalmıştım kaybettim amaevet canım pıhtılaşma çok az olduğunu bir de bir gen bozukluğu söylemişti gen doktoru ama fiziken sağlığına bi etkisi olmayan mesela bir parmağın eğri olması gibi açıklamıştı yani hiç birir de düşük sebebi değil demişti.ama bebeğin geninde de bi bozukluk çıkmadı ki pıhtılaşmaya karşı falan hep yüksek doz iğne coraspirin progestan folik asit vitamin herşeyi kullandırdı dr kalbini duyduk ama iki hafta sonra hem kalbi hem gelişimi durmuş.şimdi başka bi dr daha başladık bu gen bozukluğundan olabilir artık dikkate alıyoruz bunu pgt li tüp bebek yapcaz demişti.bana kalırsa da genle alakalı bi problem olduğunu düşünmüyorum hayırlısı
bak işte sende kalmışsın bu demek ki tekrar kalabilirsinCanım doğal yolla hamile kalman ne güzel. Benim değerim senden fazla olabilir fakat 2.5 yıldır hamile kalamadım ben de kendiliğimden hamile kalmıştım kaybettim ama
Benim son hamileliğimin üzerinden 2.5 yıl geçti yok bir daha olmuyor. Zaten ultrasonda da pek yumurtam görülmüyor. Bana da 40lı yaşlarını görmeden menopoz dedi doktorbak işte sende kalmışsın bu demek ki tekrar kalabilirsinbak ben artık sanırım kalamıyorum son kürtajım üstünden 4 ay geçti adetlerim gecikir oldu gelmiyo ilaçla oldum şimdi yine 12 ün gecikti yine ilaç kullanıyorum
sanırım menepoza yaklaşıyorum
![]()
sen kaç yaşındasınBenim son hamileliğimin üzerinden 2.5 yıl geçti yok bir daha olmuyor. Zaten ultrasonda da pek yumurtam görülmüyor. Bana da 40lı yaşlarını görmeden menopoz dedi doktorcanımmm inşallah öyle değildir yaa ooofff
27.5 yaşındayımsen kaç yaşındasın
aslında ben inamıyom bu amh ya eskiden o mu vardı
ama adetlerim gecikiyor gelmiyor çok üzülüyorum
aaammaaaannnn bizim de olur kız Allahn izniyle ben inanıyorum27.5 yaşındayımama eski insanlarımızda da çocugu olmayan çok kişi var benim tanıdığım
Ben de hiç kaybetmedim umudumu. Bugün değil belki ama bir gün olacak ❤aaammaaaannnn bizim de olur kız Allahn izniyle ben inanıyorum![]()
Tebrik ederimmm inşallah sağlıkla bebeğinizi kucagınıza alırsınız0.34 amh ile 3.tedavim 2.transferimde tuttu çok şükür canım darısı tüm isteyenlere![]()
ben çok kaybettim hele erken menepoz ama 3 ay ama 2 yıl ama 3 yıl dediğinde en çok da..Ben de hiç kaybetmedim umudumu. Bugün değil belki ama bir gün olacak ❤
Önemli ama değil gibi de. Çok düşükle doğal olan insanların sayısı az değil. Bir yumurtacık yetecek ama gelmiyor o yumurta. Ben de haber bekliyorum işte ne zaman gel derlerse o zaman transferBenimde amh 1.68 yaş 24 tüp bebek yaptiricam tabi belli değil tarihi ne zmn sakinleşirse önemli faktör mu amh ?
Cok teşekkür ederim birde yumurta rezervi azalmış hanımlara prolaktin değeri normalse incir kurunu tavsiye ederimTebrik ederimmm inşallah sağlıkla bebeğinizi kucagınıza alırsınız
Herseyim normal maşallah işte ama bir tek amh problem :)Cok teşekkür ederim birde yumurta rezervi azalmış hanımlara prolaktin değeri normalse incir kurunu tavsiye ederim