amh testi düşük çıkıp tüp bebek yaptıranlararkadaşlar

incir kürünü nasıl yaptın bahsedermisin bende denicem canım

her sabah taze olarak hazırladım kaynamakta olan yarım litre suyun içine 9 adet kuru inciri atıp 20 dk kaynatıp 2 ye bölüp aç karnına içtim. Bu kür iki ay yani 21 gün olarak uygulanıyor. 21 gün yapıp 7 gün ara sonra bir 21 gün daha.

tedaviyi nerede gördünüz. Tüp bebek tedavisi :)))) sizin adınıza çok çooook sevindim

benimde geçmiş de 5 tüp bebek denemem var.Sıkıntı erkek inf. olduğu için benim değerlerim pek dikkate alınmadı. amh testim 0,3 fsh değerim hep normal çıkıyordu . bu 4 tüp den sonra ileri derece pıhtılaşmam olduğunuda öğrendim yaş 33 napcam bilmiyorum ...tükendim.

Neler yapıyorsunuz??bize umut olun...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar merhaba benimde sizler gibi fsh yuksekti.bazi arkadaslar 20 uzeri fsh imkansiz demis hic alakasi yok.benim fsh 33 u gordu amh olcturmedim tup bebek yaptirdim hemde tek embriyo ile sukur 15.haftamdayim simdi.imkansiz diye bisey yok su fsh olayina da inanmiyorum artik

Merhabalar kızlar bi sene önce Amh değerimin düşük olduğunu öğrendim 1,19du tabi ben yıkıldım hemen tedavilere başladık Klomen kullandım defalarca ama hep hüsrandı sonuçlar Artık psikolojim bozulmuş eşime hayatı zehir ediyordum en çokta kendime ...
Rahim filmine kadar çektirdim temiz çıkmasına rağmen olmuyordu çok mutsuz bi insana dönüşmüştüm
Doktora Haziran ayında gidip tedaviyi bırakmak ara vermek istediğimi söyleyecektim ki o artık bana Aşılamaya geçmemiz gerektiğini beklemenin iyi olmayacağını söyledi

Aşılama için gittiğimde bi dahaki adet tarihime kadar yaptırmam gereken testleri yazdılar Hastane kapısından çıktım umutlarım hayalllerim yıkılmıştı eşimi 10 senedir tanıyorum 3 senelik evliyim ve ben onu tanıdığımdan beri bi bebeğimiz olsun istiyordum Ama onun yüzündeki burukluk sesindeki korku olmuştum Yeğenlerimizi kucağına aldığında onları çok sevdiğinde gözlerini benden kaçırmasını unutmuyordum Hepsi o kapıda aklımdan içimi acıtarak geçiyordu

Dayanacak gücüm kalmamıştı ve ben kendi kendime tedaviyi bıraktım en azından Ramazan ayını eşime ve kendime zehir etmeyecektim
Sonra ne mi oldu ertesi gün o cıvıl cıvıl kız geri geldi mutlu huzurlu bi insan olmuştum
Tek yaptığım dua etmekti Tabi yumurtlama günlerimi takip etmeyi bırakmıştım ilişkinin bile üzerine düşmüyordum
Kandil geliyordu ve benim yumurtlama günümün kandil olduğu aklımın bi köşesinde yazıyordu

Ovülasyon testi aldım ilk defa sadece onu yapacak çift çizgi çıktığı günü önemseyecek sonra unutacaktım
ilk denediğim gün çift çizgiydi ilişki oldu
Sonra hiç üzerine düşmedim bi kaç türbe ziyaret ettim tek isteğim bi daha ki kandilde gebe olmaktı duamdaydı sadece

Ve Rabbim büyüklüğünü gösterdi tedavilere doktorlara umut bağlamamın yıkılışlarımın sonu gelmişti

Çift çizgiyi görüp hamileleiğimi öğrenmiştim
Hamdolsun o günden beri buradaki tüm isteyenler için dua ediyorum Rabbim herkese her isteyene nasip etsin umudumuzu kaybetmek bi işe yaramıyormuş
Bende size umut olmak için yazdım

Rabbim tez vakitte hepinize bu güzel duyuguyu tattırsın

canım tebrik ederim benimde amh ım 1.19 çıktı .senin yazını okuyunca mutlu oldum. rabbim analı babalı büyütsün.

arkadaşlar ümidizi hiç kaybetmeyin aynı şeyleri bende yaşadım çok zor... sizlere bir ümit olsun diye yazıyorum çünkü bende hep buralarda benim gibi olupta çocuğu olan varmı diye hep ardım ümit olsun istedim bana bende bunları ondan yazıyorum, çünkü ne hissettiğinizi çok iyi anlıyorum. benim ahm değerim 0,91 idi. sağ tarafımda 5 cm boyutunda kistim vardı. ayrıca çikolata kistlerimde vardı. doktorlar %1 kendiliğinden hamile kalabileceğimi söylüyorlardı. bende bu süreçte hem tüp bebek merkezleri araştırdım hepsini gezdi gittim konuştum bu arada bitkisel kürler araştırdım onları yaptım ümidimi hiç kaybetmedim ve tam tüp bebek yapacağımız ay kendiliğimden hamile kaldım RABBİME çok şükür RABBİM bağışlarsa 8 aylık bir oğlum var ALLAHIM isteyen herkese nasip eder inşallah..

merhaba, yazını okudum ve çok rahatladım. allah senden razı olsun ve bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
ben mayıs ayında klomen kullandım 4 yumurtam gelişti sonraki ay ilaçsız 3 yumurtam gelişti. ama tutmadı. eşimde sperm sayısı sınırda. en son dr değiştirdim ve hormon tahlillerim normal çıktı. az önce amh sonucumu aldım 0,27 çıktı ve yıkıldım. bugün jinemede gidip görüşeceğim. umarım iyi şeyler olur ve bebeğimiz olur. bu arada 15 aylık evliyim ve yaşım 38.

umudunu kaybetme inan bana tek önemli olan buymuş kafanı rahat bırak Rabbim en kısa zamanda nasip etsin sana çok dua edeceğim

merhaba arkadaslar,
yazılarınızı okudum ve inanın aklımda olan sorulaırı size yoneltmeye karar verdim kafayı yemek üzereyim. 5 yıllık evliyim ve 2 yıldırda bebek için ugrasıyoruz ancak malesef, hsg temiz hormonlarda sıkıntı yok spermler normal ancak olmuyor iki defa klomen ve ovitrelle ile tedavi yapıldı sonuc husran, bir defa tuttu ondada süştük oldu. en son gecen ay amh degeri olculdu ve 0.79 cıktı doktorum cok önemsemedi ancak internette arastırdım ve okudugum yazılar beni biraz korkuttu. sizlere danısmak istedim sizce bu degerde bebek olmaz mı tup bebekmi illa sart ?

bence şart diye bişey yok. yaşın kaç? benim arkadaşım 42 yaşında amh sı senin gibi çıktı. 7 tüp bebek yaptırdı. genetik problemi ortaya çıktı. bundan dolayı vazgeçti. birkaç ay sonra kendiliğinden hamile kaldı ve bebişi şu an 6 aylık :)bol dua etmeli bence Allah ol dedikten sonra herşey fasa fiso.. ama sen rahatmısın diye sor değilim. ama umudumu yitirmeyeceğim. anne olmam için ne gerekiyorsa hazırım. Allahım ne olur kucağımızı boş bırakma Yarabbim.

Merhaba, 2 yıl önce kızımı Dünya'ya getirdim. Fsh değerim kötüydü aşılama ile çocuk sahibi olduk. Hayıt, civanperçemi vs ile fayda gördüm. Şimdi 2. çocuğu planlamaya başlarken adet düzensizliği başgösterdi. Fsh yine kötü ve amh 0.21 ... Aynı günleri tekrar yaşamak istemiyorum artık

Benim AMH değerim de 0,73 çıktı. 40 yaşındayım. 1 yıldır evliyiz. Doktor yaşa bağlı olarak rezerv pek iyi değil dedi. Bu AMH değeriyle tüp bebek mümkün müdür sizce?

merhaba benim amh değerim 0.10 dan küçük yazıyor fsh ise 16.75 yaşım 30 tüp bebek imkanım var mı? lütfen yardım düşünmekten uyuyamıyorum

Merhabalar , benimde bebeğimin gelmesi gecikince eşimle panik olduk biraz. Bir hastaneye görünelim dedik. AMH hormonu ile bu şekilde tanıştım. Yaşım 32, AMH hormonum 0,60 benimde yaşıma göre çok düşük olduğunu belirttiler. Nitekim, üniversite hayatı, iş hayatı derken evlenmek için geç kaldığınızda doğurganlık konusunda insanı birtakım kötü sürprizler de bekliyor sanırım. Anladığım kadarıyla bu hormonda yaş faktörü çok etkili. Bizde eşimle tüp bebek yaptırmaya karar verdik. Bir kez denedik . Over rezerv azlığı olunca haliyle çok fazla yumurtanız olmuyor diğer bayanlar gibi. Sonuçta oluşan embriyolarda çok kaliteli olmadı ve de tutmadı.İnsan üzülüyor gerçekten ama Allahtan umut kesilmez. 5-6 ay sonra ikinci tüp bebeği denerz diye plan yaparken, bebeğimiz doğal yolla geldi. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bende, benim durumumdaki arkadaşlara umut olması için yazmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…