An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Can'ım yarın çıkacak sonuç acilden verdim ama yarın çıkar dediler dua et olurmu 10 günüm var daha adetime acaba çıkarmı hamilelik varsa ?
Eylül 17 son adet tarihim şuan 24 gün oldu
En kac gunde bir adet oluyosunki bence cikmaz 10gun cok hic deyilse 4gun kala yaptirman lazimdi simdi sonucu negatif gorcen umutsuzluk olcak benimde 10gun kaldi ama daha ovi tarihim 7sindeydi sabirla beklemek durumundayiz..

Mrb kızlar dün giremedim haber veremedim dün hastaneyi aradım cihaz bozuk ondan dolayı kan testiniz çıkmamış ertesi gün çıkar dedi sonra baktık sonuca 0,100 çıkmış makina arızalı olduğu için öyle çıkmış olabilirmi

Kızlar mrb dün idrar testi yaptım yani adetime 8 gün kala testte dün bişi görmedim attım sonra Bakim bi dedim betten araştırdım biraz sonra pozitif oluyormuş geç döllenmeden dolayı baktım böyle çizgi var sizde görüyormuşsunuz sizce varmıdır bebiş ?

Eklentiler

• IMG_3509.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 76
Canim testin icinde 10 dk sonrasındaki sonucu dikkate almayin yaziyor. Benim de bi kere uzun sure sonra silik cizgi cikti ama bikac gun sonra adet oldum. Bence bat gunu bekle ya da bi iki gun kala tekrarla testi. Umarim Allah gonlumuze gore verir

Canim testin icinde 10 dk sonrasındaki sonucu dikkate almayin yaziyor. Benim de bi kere uzun sure sonra silik cizgi cikti ama bikac gun sonra adet oldum. Bence bat gunu bekle ya da bi iki gun kala tekrarla testi. Umarim Allah gonlumuze gore verir
Amin Can'ım tşk ederim bekleyeyim biraz daha bakalım

Bu testlerle 2 3 gün önceden belli olabiliyor mu? Erken oldugu icin hassas teste gerek yokmu? Bende geç döllenmeden şüpheleniyorum da..

Kizlarrrr nerelere gittinizz bi ses edin hele :)

Bu testlerle 2 3 gün önceden belli olabiliyor mu? Erken oldugu icin hassas teste gerek yokmu? Bende geç döllenmeden şüpheleniyorum da..

Benim arkadasim her 2 hamileligini de 8 gun onceden ogrendi. Yani normalde cikiyor hanileyseniz. Sadece gec dollenmede cikmaz. En iyisi kan hic suphe birakmaz sizde.

Ayyy tam da ben ses yok diye bi bakayim dedim sen de burdaymissin. Nasilsin canim bata kac?
Canim iyiyim iste sitres sitres bat a son bugunu saymayalim artik 4gun kldi sali sabah bi test yapcam adete 3kaliyor illaki varsa bi belli eder acayip sivilceler cikti akintim bu ay biraz farkli goguslerde agriyo bklm sanki var gibi diyer kizlar nerde kayboldu yaa gurup gitti dagildi.
Aklima o idrara camasir suyu dokusumuz geldi ayy ne gunlerdi bee :)) kopmustuk gece gece
:)))

Hahahaha aynen ne gunlerdi.

Bu arada ben onumuzdeki hafta tedaviye baslicam, yumurtalarim olgunlasmiyor. Tembel mi deniyor artik ne bilmiyorum. Pko felan mi bilmiyorum hicbisey demedi doktorum.

Bu ara pvulasyon testlerine sardim bakalim. Gecenlerde 1 gun cok koyuydu sonra sondu gitti :/

Bu arada bata 9/10 fakat goguslerim ates gibi icten yaniyor ve uclari coooook aciyor. Vucudumu dinlemicem dedim amaaaa bakalim bu bi isaret olabilirmi acaba...

Ahh canim ahh bilmiyorumki dinlememek en iyisi bosver artik herseyin tedavisi var mumkun takma olur.
Sana diyom kelin ilaci olsa basina surer kendim teselli veriyom ama ben senden beterimm..

Slm kızlar nasılsınız güzel haberleri olan var mı arkadaşlar kimler ne yapıyor beni sormayın coooookkkk uzun hikaye dış gebelikte kimyasal gebelik arasında gidip geldim şükür ki kimyasal gebelik gibi düştü degerlerim kist çıktı oda gidiyor şükür adet oldum ayın 8 inde hala daha suruyor 11 gün oldu lütfen dolayı herhalde sağ yumurtalığın agriyor sürekli bunları anlatayım 2-3 ay korunucam tedavi olunca çok yoruldum

Hayirlisi canim. Cook gecmis olsun bu arada insanin gercekten bi dinlenmesi gerekiyor. Magnen cok zedeleniyoruz.

Beni sorarsan ben halen ayniyim. Bi tedaviye baslicaz ama domtorum izinde. Haftaya pazartesi arayip randevu alacagim. Durumun ciddiyetine gore beni araya sıkıstircaklarmis. Ben hala bir umit tutarsa diye ugrasmaya devam ediyorum gun asiri. Mevlam hepimizin hakkinda hayirlisini versin.

Cnm benimde bu ayin 15 de yumurtlama günümdü ve biz esimle ondan bi gün önce iliskiye girdik ve bekliorum insallah tutmustur sabirsizlaniorum

@Turknbaldan turkanımm iyiyiz bizde henüz bebiş yok umarım hayırlı vakitte hayırlısıyla sağlıklı bebişlerimiz olur. ne güzel muhabbetlerimiz vardı, ara ara giriyorum bidahaki girdiğimde güzel haberlerinizi almak dileğiyle kendinize iyi bakınn :)))

Yarin adet gunum cok heyecanliyim olcak gibiyim yaa

Kizlar yaaa. Goguslerim cok cok cok agriyooo. 5 gun kaldi bata 10 gun bile varken agriyordu birde ates gibi isiniyor. 7 gun kala test yaptim negatifti ama zaten ovulsayonum ekim 10'daydi. Adet doneminde anca belli olacagi icin eger 4 gun gecerse anca ozaman birdaha yapacagim test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…