Hoşgeldinnn :) bekleriz beraberya beni de alın aranıza noluur bat ıma 25 gün var
Anladim canim.bilemiyorum aklimda kalmasin dersen bi kan tahlili yaptir istersen.en azindan netlesir her sey.7 veya 8 gun yani aslında çok karıştı evlenmeden önce 21 gunde bir oluyorum son 3 aydır 25 gün 27 gün 28 güne kadar çıktı bende emin olamıyorum artık hanhi gün olacağımi
Hepimiz 28 inde yapalım diye bekliyoruz dayanbilirsek :)Ben adetim gecikince test yaparm 28 inde fln gelmezse :)
Hepimiz 28 inde yapalım diye bekliyoruz dayanbilirsek :)[/QUOTE
Ben dayanırım herlde çok ümidim yok o yüzden
Hayali bile güzel iki senedir bekliyorum havalara uçarım herldeAy belli mi olur :))
İnşallah olur canım ya bizimle de paylaş test sonucunuHayali bile güzel iki senedir bekliyorum havalara uçarım herlde
Tabiki paylaşirim senin bat ne zaman sende paylasİnşallah olur canım ya bizimle paylaş test sonucunu
27 veya 28 i gibi canım aynı günlere denk geliyor :))T
Tabiki paylaşirim senin bat ne zaman sende paylas
Ay hadi inşallah hepimiz güzel haberler veririz amiin27 veya 28 i gibi canım aynı günlere denk geliyor :))
Gecmis olsun canim Bende mayısta yasadim kimyasal gebelik .. Rabbim bir daha yasatmasin insallah guzel hayirli saglikli bebekler nasip etsinKızlar benim bata da 11 gün var geçen ay kimyasal gebelik yaşadım o zaman 10 gün önceden belim ağrıyordu kasigimda batmalar oluyordu göğsümde süt var gibi dolgunluk ağırlık vardı birde su icmedivim halde sık sık tuvalete gidiyordum bu ay bakalım nolacak Rabbim herkesin gönlüne göre versin kucaklar bos kalmasın inşallah..
Amin inşallah kuzum..Gecmis olsun canim Bende mayısta yasadim kimyasal gebelik .. Rabbim bir daha yasatmasin insallah guzel hayirli saglikli bebekler nasip etsin
Canim doktora gittin mi bise dedi mi kimyasal gebelik hakkinda sanaAmin inşallah kuzum..
Başımızın üstünde yerin var canım benimmm:)))) hosgeldinnnnya beni de alın aranıza noluur bat ıma 25 gün var
Amin İNSAALLAH CANIM benim RABBİM gönlümüze göre versinKızlar benim bata da 11 gün var geçen ay kimyasal gebelik yaşadım o zaman 10 gün önceden belim ağrıyordu kasigimda batmalar oluyordu göğsümde süt var gibi dolgunluk ağırlık vardı birde su icmedivim halde sık sık tuvalete gidiyordum bu ay bakalım nolacak Rabbim herkesin gönlüne göre versin kucaklar bos kalmasın inşallah..
27 görünce heycanlaniuorum:))))27 veya 28 i gibi canım aynı günlere denk geliyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?