An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

7 veya 8 gun yani aslında çok karıştı evlenmeden önce 21 gunde bir oluyorum son 3 aydır 25 gün 27 gün 28 güne kadar çıktı bende emin olamıyorum artık hanhi gün olacağımi

7 veya 8 gun yani aslında çok karıştı evlenmeden önce 21 gunde bir oluyorum son 3 aydır 25 gün 27 gün 28 güne kadar çıktı bende emin olamıyorum artık hanhi gün olacağımi
Anladim canim.bilemiyorum aklimda kalmasin dersen bi kan tahlili yaptir istersen.en azindan netlesir her sey.

Kızlar benim bata da 11 gün var geçen ay kimyasal gebelik yaşadım o zaman 10 gün önceden belim ağrıyordu kasigimda batmalar oluyordu göğsümde süt var gibi dolgunluk ağırlık vardı birde su icmedivim halde sık sık tuvalete gidiyordum bu ay bakalım nolacak Rabbim herkesin gönlüne göre versin kucaklar bos kalmasın inşallah..

Gecmis olsun canim Bende mayısta yasadim kimyasal gebelik .. Rabbim bir daha yasatmasin insallah guzel hayirli saglikli bebekler nasip etsin

Amin İNSAALLAH CANIM benim RABBİM gönlümüze göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…