Turkanimmm baldanimm:) cansınBen ben bennn hep çınlatcam kuzucum
Bende de belirtilerde çok az canım ya ama umutsuzluğa düşmeyelim amaaaTomrisiiimmmm 1 dicez :))) ama sanki bendeki olan belirtiler de uçtu gitti gibi
ahahhaha profil resimleri kurtariyo dimi olayi XDDD hahah isimler de tabi ama ben direk resimden isme bakmaya bile gerek duymuyorum :)Bence burdan devam edelim konunnun başından beri ben burdayım hepimiz birbirimizi tanıyoruz profil resimleri deyismeyin aklımızda kalsın :))
Tamam umutsuzluk yok tamam kırmızılar gelene kadar devam :)Bende de belirtilerde çok az canım ya ama umutsuzluğa düşmeyelim amaaa
Evet gördüm canımm, doğru ya okudum ben belirtilerini, hatta baya iyi belirtiler bunlar ya gögüsteki farklılıklar hep çok olumlu olmuştur gözümde hamilelik açısından bende hiç farklılık olmayınca mı bilmem :)
Bakıyorum hemen kuzum :)Ortak bi karar alırız kuzucum siz nasıl isterseniz ama bakın bi başlık açtım kaç arkadaş hamileligini öğrendi
Kiz yok bu grubu diyorum yani burda kaç kişi öğrendi iyi geldi diyorum yani:)))Bakıyorum hemen kuzum :)
Ben de cok sinirli ve alingan im yaBen de geldimm :)) bekleyiş stresinden midir bilmem ben bugun aglak ve sinirliyim var mi sizde de
Naaaptııınn :)))Ben de cok sinirli ve alingan im ya
Çamaşır suyu ile.gebelik testi yapılıyormuş. Ona bile el attım gülme ama napim yaaNaaaptııınn :)))
Kiz yok bu grubu diyorum yani burda kaç kişi öğrendi iyi geldi diyorum yani:)))
Normalde sakinimdir ama kontrol edemiyorum bugunBen de cok sinirli ve alingan im ya
Çamaşır suyu ile.gebelik testi yapılıyormuş. Ona bile el attım gülme ama napim yaaçamaşır suyuna göre gebeyim hahahh trkn0709
Çamaşır suyu ile.gebelik testi yapılıyormuş. Ona bile el attım gülme ama napim yaaçamaşır suyuna göre gebeyim hahahh trkn0709
Kim ne sartlarda kesfetmis bu yontemi acabaÇamaşır suyu ile.gebelik testi yapılıyormuş. Ona bile el attım gülme ama napim yaaçamaşır suyuna göre gebeyim hahahh trkn0709
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?