Ben oldum olası gergin ve ani sinirlenen bi insanımdır burcumdan olsa gerek :) hormonrlmiş canım çoğu yerde okudum bu zamanlarda bu sinir stresNormalde sakinimdir ama kontrol edemiyorum bugunumarim hormonaldir
Çamaşır suyu ile.gebelik testi yapılıyormuş. Ona bile el attım gülme ama napim yaaçamaşır suyuna göre gebeyim hahahh trkn0709
Canım sen naptin bat az kaldı sanki seninAyy ne guldumm he :) Allah iyliginizi versin :) bi omu kaldı biz iyice delirdir hamileliksizden..
Agliyorum bi de. Bugun sogan dograrken göZlerim doldu bi baktim bildigin agliyorum Sonra cok guldum kendime cildirdim sanirimBen oldum olası gergin ve ani sinirlenen bi insanımdır burcumdan olsa gerek :) hormonrlmiş canım çoğu yerde okudum bu zamanlarda bu sinir stres
kiz neye bakcez??? hem su camasir suyu nasil oluyormus?? bende yapiim madem?Kızlar baktınız miiiii
Kizlar etiketledim ya sizi gelmedi mi bildirim deneyin anlatıldığı videoyukiz neye bakcez??? hem su camasir suyu nasil oluyormus?? bende yapiim madem?
Olurmuş olur kiiz oyle yazmıştı ilk domestosla denemiş. Turkannnnm bi denesene çok merak ettim hadiiiBaktım ben canım bende domestos var olmaz onunla demi
Deneyim bi cnm dur idrar yeni ama olurmu kiO
Olurmuş olur kiiz oyle yazmıştı ilk domestosla denemiş. Turkannnnm bi denesene çok merak ettim hadiii
Olur olur canım hadi bekliyorum meraklaDeneyim bi cnm dur idrar yeni ama olurmu ki
Canım sen naptin bat az kaldı sanki senin[/QUObat yarın fundicimm ama dün test yaptım gece hiç bisey yok evde bi testim daha var..
Olur olur canım hadi bekliyorum merakla
Bira köpüğü gibi oluyormuş üste kalıyormuş yayilmiyormus:)nasil oluyo yaaa!!! kopurmesi mi lazim=?
Bira köpüğü gibi oluyormuş üste kalıyormuş yayilmiyormus:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?