An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Ayyy benim adet pazar belki erken olur cumartesi ama bilmiyommmmm.. bunlar hassas 10mIU yani cikmasi lazimdi simdiye kadar artik.
Ama canım benim idrara sonra geçiyomuş ya önce kanda çıkıyomuş belki geç döllenmedir güvenne onlara sen :) bende negatif görüyom normal idrar testlerinde hiç umrumda olmuyo :)

Allahim yar ve yardimcin olsun birtanesi!!!!!
Insallah yarin degerlerin tavanlara ucar da sevincten sende ucarsin!!!
Allah razı olsun senden de bitaneemm amiiin inşallahhh güzel Allahım seni de tez zamanda muradına erdirir inşallahh dualarım seninle kuzummm

Bakin boyle olmasi lazim

Eklentiler

• gallery-ptest195.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 44
Aceba benimde umudum varmı adet ağrılarına başladı kızlar ya bu gece yada yarın kesin gibi

Arkadaşlar lütfen üzülmece yok moralarimiz yüksek olsunki bebişler gelsin biz istiyoruz ama rabbim bi zaman vermiş demek ki hepimize hep dua edelim hayirlisini ver rabbim diyelim biz umudumuzu yitirmeyelim yeterki umut önemli bişey :)

ben bukadar hic pskopata baglamamistim. en son yaptigim testte alttan isik tutunca ben bisey goruyorum sanki. son 9 test kaldi. yarin yapmayacagim. eger yarindan sonra adet olmassa yapacagim insallah!

kizlar kimse uzulmesin. benim kadar negatif gorup de bikmayaniniz yok bak. (ayyy cumle yanlis mi oldu ne)

Bat yaklaştıkça heycan artıyo dimi canım :) bende buralardayım okuyorum sürekli insanların sevinçlerini görmek çok güzel Rabbim bize de nasip etsin inşallah

Bende bakıyorum diğer insanların yazdığına ama bizim sayfadan koparmıyorum senin son 2 kalacak demi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…