Uzayan akıntı değil ama şu sarımsı losyon gibi akıntı var korka korka gidiyorum tuvalete
Oy kuzum Allah razı olsun dualarımız kabul olsun inşallahhhTamam canın mübarek gece sende dua et bu gece :) inşaAllah tüm değerlerin iyi gelsin canım benim
Ayyy benim adet pazar belki erken olur cumartesi ama bilmiyommmmm.. bunlar hassas 10mIU yani cikmasi lazimdi simdiye kadar artik.Kaç gün vardı canım senin bat a yaa idrar testlerine çok güvenme öyle, sabret belki güzel olur herşeyy
Ama canım benim idrara sonra geçiyomuş ya önce kanda çıkıyomuş belki geç döllenmedir güvenne onlara sen :) bende negatif görüyom normal idrar testlerinde hiç umrumda olmuyo :)Ayyy benim adet pazar belki erken olur cumartesi ama bilmiyommmmm.. bunlar hassas 10mIU yani cikmasi lazimdi simdiye kadar artik.
Allah razı olsun senden de bitaneemm amiiin inşallahhhAllahim yar ve yardimcin olsun birtanesi!!!!!
Insallah yarin degerlerin tavanlara ucar da sevincten sende ucarsin!!!
Aceba benimde umudum varmıadet ağrılarına başladı kızlar ya bu gece yada yarın kesin gibi
INSALLAH HICBIRIMIZ OLMAYIZZZZİnşallah adet olmazsın
Ahahahaa ayneeeen kis kis adet kis kisssKış kış adet kış kışkovalamaya başlayalım kızlar hepimizin yaklaştı
Kuzum ya üzülme bak bizde aynı durumdayız birbirimize destek olalım napalim nasip diycezBakin boyle olmasi lazim
Bebiştir o bebişşBenden şimdi sarı akıntı ve nokto kadar jel gibi böyle akıntı gelmiş neyin nesi genemi yumurtluyorum ben
Bat yaklaştıkça heycan artıyo dimi canım :) bende buralardayım okuyorum sürekli insanların sevinçlerini görmek çok güzel Rabbim bize de nasip etsin inşallahKızlar nereye gittiniz ya
Bat yaklaştıkça heycan artıyo dimi canım :) bende buralardayım okuyorum sürekli insanların sevinçlerini görmek çok güzel Rabbim bize de nasip etsin inşallah
Eveeet azcık kaldı seninde 2-3 günün vardı dimi yanlış hatırlamıyosam, ya burası evimiz gibi oldu gezip gezip geliyoruz buraya :)))Bende bakıyorum diğer insanların yazdığına ama bizim sayfadan koparmıyorumsenin son 2 kalacak demi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?