An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

ay kizlar sormayin gecen ay millete forumda cinnet gecirttiydim. her belirtiye her biseye konu acmisim. eh acemilik. simdi iyiki fundiii kuzum acmista ondan otlaniyorum!

Sensiz olur mu zaten hiç :)) senin belirtilerin var mı canın ?
trkn0709 Canım belirti anlamıyorumki çok belirtim yok benim bi karın kasık ağrısı sırt bel ağrısı var o :/ sende gelişmeler ne

Cnm resim attım gördünmü bilmiyorum göğüslerimin yanı çok ağrıyordu 3 gündür damarlar çıkmış o belirti eklendi ve ben güvenlikte 8saat ayakta çalışırdım 3 sene önce bel ağrım ne adetimde nede başka birşeyde çekmedim 2 gündür bel ağrım var kopacak gibi

Önümüzdeki ayda buradanmı devam etcez canlar yenimi açıcaz

Evet gördüm canımm, doğru ya okudum ben belirtilerini, hatta baya iyi belirtiler bunlar ya gögüsteki farklılıklar hep çok olumlu olmuştur gözümde hamilelik açısından bende hiç farklılık olmayınca mı bilmem :)

Kuzummmm 18 dk sonra son 1 mi diycez şimdii :)))) hadi inşaAllah mutlu hayırlı haberler alıcaz. İnanç umut hiç eksik olmasın biZden :))
Tomrisiiimmmm 1 dicez :))) ama sanki bendeki olan belirtiler de uçtu gitti gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…