Eveeet azcık kaldı seninde 2-3 günün vardı dimi yanlış hatırlamıyosam, ya burası evimiz gibi oldu gezip gezip geliyoruz buraya :)))
bende burdayim!!!
Geldim bebissimmmm :) net çekmıyordu ya anlamadim
Sensiz olur mu zaten hiç :)) senin belirtilerin var mı canın ?bende burdayim!!!
ay kizlar sormayin gecen ay millete forumda cinnet gecirttiydim. her belirtiye her biseye konu acmisim. eh acemilik. simdi iyiki fundiii kuzum acmista ondan otlaniyorum!
Ben de diyorum kulağımı hangi tatlı kız cinlatiyor:)))29 agustos cnmvalla fundi saolsun iyiki açmış bu grubu ee belirtiler yokmu cnm hala
Sensiz olur mu zaten hiç :)) senin belirtilerin var mı canın ?
trkn0709 Canım belirti anlamıyorumki çok belirtim yok benim bi karın kasık ağrısı sırt bel ağrısı var o :/ sende gelişmeler ne
Kuzummmm 18 dk sonra son 1 mi diycez şimdii :)))) hadi inşaAllah mutlu hayırlı haberler alıcaz. İnanç umut hiç eksik olmasın biZden :))Be
Ben de diyorum kulağımı hangi tatlı kız cinlatiyor:)))
Be
Ben de diyorum kulağımı hangi tatlı kız cinlatiyor:)))
Evet gördüm canımm, doğru ya okudum ben belirtilerini, hatta baya iyi belirtiler bunlar ya gögüsteki farklılıklar hep çok olumlu olmuştur gözümde hamilelik açısından bende hiç farklılık olmayınca mı bilmem :)Cnm resim attım gördünmü bilmiyorum göğüslerimin yanı çok ağrıyordu 3 gündür damarlar çıkmış o belirti eklendi ve ben güvenlikte 8saat ayakta çalışırdım 3 sene önce bel ağrım ne adetimde nede başka birşeyde çekmedim 2 gündür bel ağrım var kopacak gibi
Tomrisiiimmmm 1 dicez :))) ama sanki bendeki olan belirtiler de uçtu gitti gibiKuzummmm 18 dk sonra son 1 mi diycez şimdii :)))) hadi inşaAllah mutlu hayırlı haberler alıcaz. İnanç umut hiç eksik olmasın biZden :))
Ortak bi karar alırız kuzucum siz nasıl isterseniz ama bakın bi başlık açtım kaç arkadaş hamileligini öğrendiÖnümüzdeki ayda buradanmı devam etcez canlar yenimi açıcaz
Kuzummmm 18 dk sonra son 1 mi diycez şimdii :)))) hadi inşaAllah mutlu hayırlı haberler alıcaz. İnanç umut hiç eksik olmasın biZden :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?