soyleeeee!!!Yaaaaaa geldim ben ama bişey dicem:))))))
Gülmek yok ama soylicem:) zorlaaaaa eşime de denettim ben doğru mu diye:))))) ya onunki de kaldı bira köpüğü gibi ne yani geçersiz miymis bu test umutlanmistim:))Ne denedin yine
Gülmek yok ama soylicem:) zorlaaaaa eşime de denettim ben doğru mu diye:))))) ya onunki de kaldı bira köpüğü gibi ne yani geçersiz miymis bu test umutlanmistim:))
Bana diyo ki yahu bi bu kaldı denemediğin çok srmtres yapma diyo ama kim dinliyor ki:)))) lütfen lütfen dedim onda da denedim aynı oldu.bulanik mi derken rengi koyu sarı gibi mi diyon canim evet koyu sarı idrarimAhahaha idrar asitli diyolar zaten kuzum çamaşıe suyuda girince köpürürmüşeşine nasıl denettin ya hu idrarın nasıl kuzum bulanıkmı senin
Umut fakirin ekmeği bacim napayim ya:) belirti yok testlere vurduk:) ya şimdi yapsan olma mı yapablr misinnnnnn
Sana da ayrı koptum kuzuum ya grup arıyo yavrumHahaha bende grubu arıyorum
Bana diyo ki yahu bi bu kaldı denemediğin çok srmtres yapma diyo ama kim dinliyor ki:)))) lütfen lütfen dedim onda da denedim aynı oldu.bulanik mi derken rengi koyu sarı gibi mi diyon canim evet koyu sarı idrarim
Sana da ayrı koptum kuzuum ya grup arıyo yavrum
Bulanık ne demek kuzum nasıl oluyo yani bulanık derken:)Koyu idrar ama bulanık benimki cnm ve bak ne buldum
İdrarın bulanık olması bir hamilelik belirtisidir.
Kuzuumm bunu merak edenler için devrim yarattın resmenBana diyo ki yahu bi bu kaldı denemediğin çok srmtres yapma diyo ama kim dinliyor ki:)))) lütfen lütfen dedim onda da denedim aynı oldu.bulanik mi derken rengi koyu sarı gibi mi diyon canim evet koyu sarı idrarim
Yaaaa bu arada bat 1 :)
Bulanık ne demek kuzum nasıl oluyo yani bulanık derken:)
BAT 2allahım çok büyüksün nolurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?