An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

bakin bunu buldum burda. az olan karbonat cok olan camasir suyu!
benimki bukadar kabarmadi ama!!!!

Gülmek yok ama soylicem:) zorlaaaaa eşime de denettim ben doğru mu diye:))))) ya onunki de kaldı bira köpüğü gibi ne yani geçersiz miymis bu test umutlanmistim:))

Ahahaha idrar asitli diyolar zaten kuzum çamaşıe suyuda girince köpürürmüş eşine nasıl denettin ya hu idrarın nasıl kuzum bulanıkmı senin

Bence isrardaki asitten falan oluyo öyle ya bilemedim ki :)) bu arada adet belirtisi sivilcem burnumun kenarında sızlayarak belli etti kendini

Ahahaha idrar asitli diyolar zaten kuzum çamaşıe suyuda girince köpürürmüş eşine nasıl denettin ya hu idrarın nasıl kuzum bulanıkmı senin
Bana diyo ki yahu bi bu kaldı denemediğin çok srmtres yapma diyo ama kim dinliyor ki:)))) lütfen lütfen dedim onda da denedim aynı oldu.bulanik mi derken rengi koyu sarı gibi mi diyon canim evet koyu sarı idrarim

Bana diyo ki yahu bi bu kaldı denemediğin çok srmtres yapma diyo ama kim dinliyor ki:)))) lütfen lütfen dedim onda da denedim aynı oldu.bulanik mi derken rengi koyu sarı gibi mi diyon canim evet koyu sarı idrarim

Koyu idrar ama bulanık benimki cnm ve bak ne buldum
İdrarın bulanık olması bir hamilelik belirtisidir.

Kuzuumm bunu merak edenler için devrim yarattın resmen okusunlar da denemesinler hiç madem

anaaa benim idrarim seffaf renginde diil!!! kac ginlerdir test ediyorum ya.
aman valla kudurduk hepimiz de haaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…