ahahahahahaha bu resimlerin yaninda benim idrar yunmus arinmis kalir beeeeeCnm nette çok bulanık benim bu kadar değil tabi ama bulanık net değil idralim
ahahahahahaha bu resimlerin yaninda benim idrar yunmus arinmis kalir beeeee
Buna göre benim de idrarım bulanık değil hiçCnm nette çok bulanık benim bu kadar değil tabi ama bulanık net değil idralim
Buna göre benim de idrarım bulanık değil hiç
niye kız noldu
Ama ben ilaç da kullanıyorum kuzum folik asit vitamin demir hapları o yüzden benimkiyle karşılaştırmak doğru olmaz sanırım kuzumPeki hafifmi bulanık kuzumm
Yarın ders var mı canımHollymom gibi benimki de yani hic bulanik degil.. bence ilerki asamalarda felandir. dur biz daha basic'lerdeyiz!!!
bu arada kizlar uzansam uyicam ama sizi birakamiyom
Ama ben ilaç da kullanıyorum kuzum folik asit vitamin demir hapları o yüzden benimkiyle karşılaştırmak doğru olmaz sanırım kuzum
Oy oy bi bu kaldıydı anam şimdi idrar tahlilinde baslicaz yakında:))))Cnm nette çok bulanık benim bu kadar değil tabi ama bulanık net değil idralim
Yarın ders var mı canım
Aynen öyle bu test geçersiz arkadaşlar biz yaptık siz yapmayın biz yandık siz yanmayin:))))Kuzuumm bunu merak edenler için devrim yarattın resmenokusunlar da denemesinler hiç madem
Benimki bundan daha cok kopurduyduuuuuuuu ama idrarimi seninki gibi koyulttuydu..Buda benimki :)))Eki Görüntüle 1875790
Bacim mm iki aydır ben de folik asit kullanıyorum ondan mı berrak ki :)Ama ben ilaç da kullanıyorum kuzum folik asit vitamin demir hapları o yüzden benimkiyle karşılaştırmak doğru olmaz sanırım kuzum
Ahahah süpersin kuzuu valla hepsini anlarım ama sakın çişinizi kaynatmaya kalkmayın kızlar buna katlanamamKIZLAR BAKIN NE BULDUM NETTE!!!
Kimisi der ki, “komşu teyze idrarını kaynatırsan köpürürse gebesin” , bir zengin kalkışı, formdaki kadınlar da bir telaş, herkes idrar kaynatmaya gitmiş.
Yok efendim karbonatın üstüne işeyince köpürürse gebesin, akşama kocalara da denetmeler “yok onda da köpürdü bu ihtimal tutmadı” kargaşası,
İdrara limon sıkınca çöküyor mu çökmüyor mu hipotezi, limonu olmayan “bunun patlıcanla yapılanı yok mu evde limon kalmamış” derzenişleri…
AHAHAHAHAHAHAHAHAHA SESLI GULDUM diger odadan benimki uyandiiiiÇişleri harcamayın kızlar lazım olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?