yaa nideng oyle dedin bende elimde kucuk tencere ocak basina gectiydimAhahah süpersin kuzuu valla hepsini anlarım ama sakın çişinizi kaynatmaya kalkmayın kızlar buna katlanamam
Bacim mm iki aydır ben de folik asit kullanıyorum ondan mı berrak ki :)
ben once 1 damla sonra 1 damla daha. ama galiba bu olmadi olmadi. baksana eniste de hamis olcak allah muhafaza!!Kız bir damlacık döktüm sen ???
Ayy bugece ne gülduk herAhahah süpersin kuzuu valla hepsini anlarım ama sakın çişinizi kaynatmaya kalkmayın kızlar buna katlanamam
AHAHAHAHAHAHAHAHAHA SESLI GULDUM diger odadan benimki uyandiiii
Şimdi sakin ol ve o tencereyi yavaşça yere bırakyaa nideng oyle dedin bende elimde kucuk tencere ocak basina gectiydim
Fena fikir değil aslında:)))yaa nideng oyle dedin bende elimde kucuk tencere ocak basina gectiydim
O değil gözlerim yandı benim ya çamaşır suyundanÇatladım bugun ya
ahahahaahahahhaahahahahaha ama ama amaŞimdi sakin ol ve o tencereyi yavaşça yere bırak
kiz dur sakin yapmaaaaa.. ben saka yapiyorum!!! XDFena fikir değil aslında:)))
Nayıııır nolamazzzzz ayy kızlar iyi stres artık ohhh sefamız olsunFena fikir değil aslında:)))
Bana doktor dedi ki gebelik düşünüyorsan folik asit almaya başlayabilirsin dedi. Folik 1 tablet ismini bi kağıda yazdı verdi:)Ben kullanmıyorum bilmiyordum bu ay olursa hemen yazdırcam doktor yazar kendi demi bana kalmadan olmasada bu ay yazdıracam doktora
İyi kii varım ya ALLAH yokluğumu gostermesin:)))))Nayıııır nolamazzzzz ayy kızlar iyi stres artık ohhh sefamız olsun
O değil gözlerim yandı benim ya çamaşır suyundan
Doldurdum işimi riske atmim kopursun de moralim gene bozulmasın dedim hahahha :)Çokmu döktün cnm
Doktor.
Bana doktor dedi ki gebelik düşünüyorsan folik asit almaya başlayabilirsin dedi. Folik 1 tablet ismini bi kağıda yazdı verdi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?