Amiiiin kuzuuumI
İyi kii varım ya ALLAH yokluğumu gostermesin:)))))
Biz seni her türlü anlarik bacizadem:)Stres attık yaniiii yanlış yazdım
Doldurdum işimi riske atmim kopursun de moralim gene bozulmasın dedim hahahha :)
İçimde çok pis adet olcakmışım hissi var ha
Demeeee.. icine at ve 9 ay 10 gun sonraya kadar gelmesin insallahhhhhhİçimde çok pis adet olcakmışım hissi var ha
Kötü düşünmek yoooookİçimde çok pis adet olcakmışım hissi var ha
O his bende de var bu gülmenin acısı iyi çıkacak sen gül fundi iyi Gül diyo bana bak bak...İçimde çok pis adet olcakmışım hissi var ha
Cansınız siz can ayy yerim ya tatlışlarım benim iyi ki varsınızBiz seni her türlü anlarik bacizadem:)
O his bende de var bu gülmenin acısı iyi çıkacak sen gül fundi iyi Gül diyo bana bak bak...
Aynen ya sizler de iyi ki varsınız iyi ki üye olmuşum burayaCansınız siz can ayy yerim ya tatlışlarım benim iyi ki varsınız
He ya döv bizi kuzum tamam olumsuzlugu atalım zaten olursak bir gün sonra ağlar dururuk:) şimdiden baslamayalim:)))Bu gece dağıtalım ama böyle konuşma sopa geliyor bakk
Amiiiiinnn amiiinnnAdet hissi olan herkesin adeti icin kacsin ve 9 ay 10 gun gelmesin INSALLAAAAHHHHH
demedim ozamannnnnDemeeee.. icine at ve 9 ay 10 gun sonraya kadar gelmesin insallahhhhhh
He ya döv bizi kuzum tamam olumsuzlugu atalım zaten olursak bir gün sonra ağlar dururuk:) şimdiden baslamayalim:)))
Kızlar bugece mubarek gece ibadet edip (içinizden gelirse eğer) dua edin bol bol, eğer ki olmazsa bu ayda bilekim ki Allah daha hayırlısını vereceği için olmamıştır. Ben bu ay baya
demedim ozamannnnnherşeyin hayırlısı be kızlaaarr uzaktan sevmek böyleymiş sizi görmeden kanım ısındı dayanışmamız bitmesin :)
Hayııır çıkmıcak işte çıkmasın nolllurr AllahımO his bende de var bu gülmenin acısı iyi çıkacak sen gül fundi iyi Gül diyo bana bak bak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?