An itibariyle yaşanan taze sorun.!

Hayır kapıya niye vuruyor zili niye calmiyor?

Kapiyi icerden kitle anahtarida cikartma . Aacamiyorlar ozaman aynisini bnde yasadim. Bu cozum olmadi devam ediyorlar açmaya. Bnde uyardim . Korkuyorm evde bn ve rahatsiz oluyorum bu durumdan srni gormeyip ses duysam daha cok korkcam gerek yok . Geldiginde zile bas bn açarım dedim inatlasti basta. Bnde sert sekilde soyledim. Yapcak bisiy yok yani.

deli misiniz ayol lazım olursa diye kp de anahtar dursunmuş.

düzgün anlayışlı bi insan olsa acil durum der bişey der bırakırsında böylesine bırakılmaz

adam benim evim benim oğlum canımın istediğini yaparım modunda bide evinizde odası var pes.

ister onun evi olsun ister mahalle onun o evde oturan sizsiniz.

yani demem oki biri hediye alınca etiketiyle mi geziyoruz yoo değiştir kilidi kırılmaz o

bencede kapıyı arkadam kilitlemeyi alışkanlık edinin kapıyı çalmak zorunda kalsın

Siz uyaramazsanız da bile eşinizin kesinlikle konuşması lazım babasıyla ve anahtarı almalı

İşin kötüsü bizim evin hem normal kat kapısı var hem dubleksin kapısı var.adam kat kapısını tıklıyor(zil diye bişeyle hiç alakası yok kullanmaz)sonra merdivenlerden çıkıp yukarının kapısını açıyor.ben haliyle kat kapısını açtığımda o yukardan içeri girmiş oluyor Bi de bakıyom evin içinden sesi geliyo .işte iki kapı olduğu için ikisini de sürekli kitli tutmak zor malesef

sizin söylemeniz belki çok hoş karşılanmaz da eşinize söyleyin o babasına ya da annesine söylesin. anahtarı vermeseler de zili çalsınlar en azından

sizin söylemeniz belki çok hoş karşılanmaz da eşinize söyleyin o babasına ya da annesine söylesin. anahtarı vermeseler de zili çalsınlar en azından
Eşim bu konuda çok ısrarcı davranmıyor en azından benim kadar.konuşurum ben demişti dün.hala ses seda yok

yok artık yaa ayeni geline yapılır mı yaaa yuh yani kusura bakmayın ama ... siz bizim ailemizde böyle şeyler hiç olamdı ben alışkın değilim diye konuşun...

KP öyle gelininin evine yallah diyip girmez dusuncesizlik bu eşinle konuş bence..

Kendi yaşadığım durum aklıma geldi uyarın kibarca ev hali ev dağınık olabilşr başta sizin üzerinz müsait olmayabilir. Ben kibarca uyardm ama önce kv söyledm benim durumum uzakta olmalarına rağmen gelmeleri ve ben emzirirken kapının açılmasıydı çok sinir bozucuydu bunu yapanda kp di.. Söyleyin siz utancak kırcak bişey yapmıyorsunuz

Kayınbabanın müstakbel karısına söyle durumu anlat uygun dille. O konuşsun eşiyle

Az önce yine kapının zili çaldı biz eşimle namaz kılıyoduk haliyle açamadık o da taktı anahtarı girdi benim yine sinirlerim attı hemen kv nin yanına gittim anne böyle böyle oldu babam bunu hep yapıyo ben tedirgin oluyorum Bi gün kötü yakalayacak falan dedim o da haklısın kızım baban çok düşüncesizlik etmiş ben onu çok uyardım bu konu da kapıyı çal öyle gir müsait değillerdir onlar genç yeni evli çift diye ama dinlememiş en iyisi ben elinden anahtarı alayım bugün dedi.umarım alır..

Onun girdigini anladigin anda uygunsuz bir sekil alacan kocanla o da gorecek oh olacak. Bu soyledigim saka tabi ama adamin gormek istedigi bu. Insanda dusunce olmali. Biraksaydin camasirlari ustunden gecselerdi.

Ayne benim kayınpeder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…