bunun bir adım sonrası ,Bu huylarından vazgeçirmek çok zor olacak çünkü senelerdir hep evin herşeyine kp müdahale etmiş.mutfaktaki yemeğe kadar.yani şöyle söyliyim eşim çivi çakmasını dahi bilmiyor sebebi de malım böyle Bi durum olduğunda kp siz bilmezdiniz ben yaparım modunda her olaya el atmış.30yaşın üstünde Bi kaynım var inanın Bebek gibi davranıyorlar ağzına lokma veriyorlar .bende tam tersiyim.babam yoktu benim ailenin hem ablası hem evi çekip çevireniydim.haliyle kendi evimi pek ala yönetebilirim ama kp hala kendinin yönetmesi gerektiğini düşünüyor.patatesin iyisini bilemezsiniz siz ben size aliyim diyo pazar alışverişini o yapıyo faturamızı bile o ödüyo hiç fatura görmedim daha evlendikten beri.bunlar iyi şeyler gibi gözükse de ben eşimle ikimiz ayrı bir aile olduk kendi ayaklarımız üstünde duralım istiyorum yani nankörlük gibi algılanmasın.biz yetişkin insanlarız.öyle içimi dökmüş oldum biraz Hakkı'nızı helal edin
Çİlingir çağırıp açtırıyomuş bideKp den habersiz kilidi değiştireceğiz sonra Bi gün gelip kapıyı açamadığında kayınpeder böyleolacak
Yani tabi kayınpederin bunu akıl edebilecek zekaya sahip değilse mecbur tek çare size de bu kalıyor.Eşim kilidi değiştirelim bu başka türlü çözülmez dedi.babam anahtarlarını asla vermez diyor.elinde Bi deste anahtarla dolaşıyor apartmanda hobisi galiba.biz neyse de kiracıların evine girmiyodur umarım
Sirf yazdigini begenmek icin giriş yaptim aferin kiz sana :)
Kv ye cevabın ne oldu?bunun bir adım sonrası ,
yatak odanıza karışırlar,ben kv den neden prezervatifle korunuyorum diye uzun bi nutuk dinlemiştim..
bu nankörlük değil.
bu evin eşin sorumluluğunu almak aile olmaktır.
baba benim başımda erkek var sağol diyebilirsin.
AhaahaKapıların üstüne atarım külodu sütyeni. Bak bakıyım bida giriyo mu
Onu da denedim Bi daha bu anahtarı arkada bırakmayın açamıyorum diyor
sen benim prezervatifle korunduğumu nerden biliyorsun ?Kv ye cevabın ne oldu?
Of kızlar çok sinirim bozuk yani yazarken bile elim dolaşıyor
daha az önce yaşadığım bişey beni bu hale getirdi hemen konuya gireyim
Biz kv kp ile aynı binada oturuyoruz sağolsun çok iyi insanlar ciddi bi problemim yok ama kp arada beni sinir ediyor Adamın şöyle Bi huyu var durduk yere kendine iş çıkarmak bişeyleri tamir etmek düzeltmek(tipik emekli) .benim oturduğum dairede evlenmeden önce onlar oturuyodu.evimiz dubleks teras katında böyle ardiye gibi Bi odacık var kp Orayı kendi ıvır zıvır eşyalarıyla doldurmuş sürekli ordan bişey almak için geliyor ya da yok duvarı tamir etcem ,lambayı değiştircem diye eften püften sebeplerle bize geliyor ve işin kötüsü anahtar onda var ,hop açıyor giriyor .bende haliyle panik oluyorum tabi .
Bu akşam da çaya onlara gitmiştik .laf arasında eşimle dedik ki baca da Bi sorun var heralde dedik .sonra konu kapandı ,evimize çıktık .yarım saat sonra yanına başka Bi Adamı da alıp tamire gelmiş .üstelik hava yağışlı olduğu için çamaşırları ortaya sermiştim .kapıya anahtarı soktuğu anda Biz eşimle apar topar çamaşır toplama derdine düştük.bunu çok sık yaşıyorum sizce ne yapmam lazım uyarsam alınırlar diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?