An itibariyle yaşanan taze sorun.!

bunun bir adım sonrası ,
yatak odanıza karışırlar,ben kv den neden prezervatifle korunuyorum diye uzun bi nutuk dinlemiştim..
bu nankörlük değil.
bu evin eşin sorumluluğunu almak aile olmaktır.
baba benim başımda erkek var sağol diyebilirsin.

pes ya kendi geldiği yetmiyo bide elin adamını getiriyo habersiz bu kadarmı düşüncesiz bu kadarmı cahilsin. niye toplanıyosun o geldiğinde, bırak öyle kalsın. habersiz gelen insan her türlü manzarayla karşılaşabilir. belki utanması vardır.
bide kv ben onu daha önce uyardım demiş, gerçekten uyardıysa nasıl hala aynı şekilde davranıyo. ne çeşit insanlar var Allahım

bence siz kadın kadına kv'ye soyleyın.. ortada camasırlar falan vardı utandım dıye.. oda eşini uyarsın..

sen sakın karışma eşinle konuş o uygun bir dille anahtarı istesin.yada cin bir fikir sana kapının kilidi bozuldu deyin değiştirin onlarda istediğinde anahtarı geçiştirin salağ yatın vermeyin.... oyy oyyyy evlilik bu insanın canının ne zaman istiyceği belli mi olur. ayyy tam iş üstündesin şak kapı açılıyo kp abowwwww çok riskli çokkkkkkk hemmen bir çözüm bulun anahtarı alın ama siz değil eşiniz halletsin bu işi. anahtar alınıncada sende salağa yat haberin yokmuş gibi davran.hatta laf arasında sizde anahtar var nasılsa alırsın yaparsın falan filan deeee sen kötü olma o oğlulları 2 gün küser 3. gün barışır ama siz yaparsanız kötü cadı gelin olursunuz...

Eşim kilidi değiştirelim bu başka türlü çözülmez dedi.babam anahtarlarını asla vermez diyor.elinde Bi deste anahtarla dolaşıyor apartmanda hobisi galiba.biz neyse de kiracıların evine girmiyodur umarım

Eşim kilidi değiştirelim bu başka türlü çözülmez dedi.babam anahtarlarını asla vermez diyor.elinde Bi deste anahtarla dolaşıyor apartmanda hobisi galiba.biz neyse de kiracıların evine girmiyodur umarım
Yani tabi kayınpederin bunu akıl edebilecek zekaya sahip değilse mecbur tek çare size de bu kalıyor.

Yok artık.evde es kaza çıplak falan olsan ne bileyim olur ya insanlık hali...üstünü çıkartırken tuvaletin gelemez mi mesela :)
Alınırlar diye düşünülecek bir konu mu ki bu...

Kv ye cevabın ne oldu?

Kp birsürü anahtarla dolaşıp gösteriş yapıyor ona buna herhalde çok önemli adammış gibi sanki adamlık apartman sahibi olmak ile olunuyorda....

alsın evinde ki tüm alet edevatı
kendi evine götürsün zırt pırt bu ne çok can sıkıcı

Eşin de şahit olmuş işte kendisi söylesin rahatsız olmamış mı bu durumdan !!!
Hem ev içinde özel bir şeyde yaşayabilirdiniz kıyafetinizde uygun olmayabilirdi ! Bu ne şimdi ne biçim iş bu allah aşkına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…