Onu da denedim Bi daha bu anahtarı arkada bırakmayın açamıyorum diyorKendi anahtarınızı içerden kilide takıp çevirin.
Kp niz kapıyı açamaz.
Kendi anahtarinizi içeriden takıli bırakın anahtar deliginde bir daha açamaz.denemissin ama :) kapıda ayriten bir kilit olmasi gerek eğer çelik kapı ise onu kilitle .Anahtarı onlardan alamayız eşimde onlarda olması taraftarı çünkü.kapıda kalırız falan dursun onlarda Bi tane diyor yaşlı adam huy edinmiş Bi kere yine girmişti ben hırsız sanıp çok korkmuştum o gün bayağı kızarak demiştim niye haber vermiyosun baba arasaydın dedim kem küb etti yine aynı
Onu da denedim Bi daha bu anahtarı arkada bırakmayın açamıyorum diyor
Aynen öyle bacım eve her an biri gelecek endişesi kalmış bilinç altımda hep evi toplu tutmaya çalışıyorum mesela.bi gün kötü yakalayacak diye korkuyorum bide hani yeni evliyiz..e sen sürekli kp şimdi geldi ha geldi ha gelecek diye rahat rahat oturamıyorsundur.
evimde don paça rahat dolaşamayacaksam ne anladım ben bu işten.
koca koca insanlar ne kadar düşüncesizler ya hu
ben sinirlendim senin yerine
söyle kocana o istesin anahtarı geriye
Bende ondan korkuyorum benim söylemem yanlış anlaşılır diye..ama eşimle konuştum şimdi (burdan aldığım gazla:) ) bu sefer o da çok rahatsız olmuş anneme söyliyim babamı uyarsın dedi.Bi gun daha uygunsuz bi sekilde yakalar da belki yaptığının yanlis oldugunu anlar utanir. Sizin burda onkara diyeceginiz bisi yok bence esiniz konusmali baba biz evli bi ciftiz her an sen gelceksin die ozel hayatimiz kalmadi diye siz söylerseniz yanlış anlasilabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?